Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda kaç zorluk seçeneği var arkadaşlar ? Çok zor diyenler hangisinde oynuyor ?
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Iki zorluk var. Casualdi birisi sanirim. Digeri de survival. Muhtemelen sadece karsiniza cikan mermi, can vs. Sayilarini etkiliyor bu zorluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Oyunda kaç zorluk seçeneği var arkadaşlar ? Çok zor diyenler hangisinde oynuyor ?

Easy ve survival var şu anda. Survival için açıklamasında standart zorluk yazıyor. Üçüncü zorluk seviyesi şu anda kapalı, seçilemiyor. Ben survival'da oynuyorum 5. chapter'a geldim zorluk seviyesi normal geldi. ilerleri bilemiyorum tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Oyunda kaç zorluk seçeneği var arkadaşlar ? Çok zor diyenler hangisinde oynuyor ?

2 zorluk seçeneği var. Oyunu bitirdiğinizde 3. zorluk seviyesi olan Akumu açılıyor. Bu zorlukta oynarken , düşman size 1 kere hamle yaptığında ölüyorsunuz.
  • Sonunda aldım...

Bir süre evdeki kapıları kapatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Ekim 2014; 21:54:44 >
  • oyunu ful ekran yapma update ile gelse keske boyle resmen iskence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Sonunda aldım...

Bir süre evdeki kapıları kapatıyorum.

Nasıl canım çekti anlatamam, güle güle oyna denir ama bunları korka korka oyna :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Shinji Mikami yine ilk gözdesi Resident Evil 1'e gönderme yapmış. İlk Resident Evil oyunundaki malikane ile neredeyse birebir. Hatta atmosfer olarak Remake versiyonunu fazlasıyla anımsattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 18 Ekim 2014; 1:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

oyunu ful ekran yapma update ile gelse keske boyle resmen iskence.

Pc'de full ekran yapınca Gpu kullanımı artıyor. Belki performans sorunları yüzünden böyle yapmışlardır. Ama tam ekranın tadı bir başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu oyunun grafikleri cok ilginc . Oyunu PC de oynuyorum en yuksek ayarlarda. Kaplamalar genel olarak cok kotu ama isiklandirmalar muazzam. Disarisi yani orman vb harika gorunuyor fakat kamerayi egip asagiya bakinca guzel gorunmuyor. Yine ayni sekilde ara videolardaki yuz animasyonlari karakterler vb kotu gorunuyor. Ara videolar eski nesil gibi.

Biraz dengesiz bir grafigi var fakat atmosfer olarak cok iyi.

Aynı durum konsolda da dikkatimi çekti benim,buna çok benzer birşey yazacaktım.Etrafa sıçramış kanlar,ışıklandırmalar vs. bazı detaylar oldukça başarılıyken ara sahneler(sinematik) PS3 gibi duruyor adeta PS4'te..Atmosfer harika.
  • Oyunu bitirdim sayılır ama ne yazık ki ilerledikçe sıktı, aslında ilk 8 chapter'da kamera ve kontrol sorunlarına rağmen eski survival horror hislerini veriyordu; ama diğer yarısında tüm o his kayboldu. Çünkü hiç ummadığım şekilde aksiyon bir an olsun durmuyor, stüdyodaki çalışanlarda "insanlar iki dk soluklansın, korksun." diyememiş herhalde, oyun bende aynı noktada daire çiziyormuşum etkisi bıraktı. Eski RE oyunlarında da aksiyon olurdu, bazuka bile kullanırdık ama çok güzel bir aksiyon korku ayarı vardı ama EW baya GeOW'dan fırlamış gibi... Mesela chapter 8 korku unsuru açısından inanılmaz şahane bir mekandı ama orada bile buna izin vermemişler. Zaten oyunun en kötü yanı bir korku oyunu olmasına rağmen korku adına neredeyse hiçbir şey sunmuyor oluşu; şahsen Mikami'ye yakışmamış bu oyun, tamam RE4 çok güzel bir oyundu sektöre yenilik, farklılık getirdi ama artık başka yeniliklerin zamanı, adamın kafası tamamen orada kalmış.

• Baştan aşağı kalite bu TEW yauu. Bir saatlik gameplay'den sonra son dönemde oynadığım en keyifli, megaton oyun diyebilirim. Mikami aklındaki kurguyu baştan aşağı yansıtıp oyuncuyla dalga geçiyor resmen, klostrofobik ortamda adamın hayal dünyası ile mücadele ediyorsun. Şimdilik fazla bir şey yazmıyorum, biraz daha oynadıktan sonra karalarım konuya.

Şöyle manyak bir kaçış Gameplay'i vereyim. Bırak oynamayı, videoyu alırken alan kişi bile gerildi bu sahneden!

• arkadaşlar ps4 te şu bantları kapatmanın bir yolu yokmudur ya çıldırıcam
    uyuz olmaya başladım alt ve üstteki siyah bantları hiç bir şey gözükmüyor...

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yüzde yüz katılıyorum chapter kaçtasınız?
  • Heykelin altındaki anahtar ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Heykelin altındaki anahtar ne işe yarıyor?

O anahtarlarla gizli dolapları açıyorsun.
    Dolaplarda silah mermisi,jel,sağlık iğnesi gibi vb. şeyler çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Heykelin altındaki anahtar ne işe yarıyor?

O anahtarlarla gizli dolapları açıyorsun.
    Dolaplarda silah mermisi,jel,sağlık iğnesi gibi vb. şeyler çıkıyor

Hangi anahtarın hangi dolabın olduğu fark ediyor mu peki? Bir de Chapter 3'ün ortalarındayım. Asılı cesetler falan var.Onları yakmasam bir sorun olur mu?
  • Rastgele hocam 51 tane dolap var.Birini seçiyorsun chapter 3 de 4 tane var dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Rastgele hocam 51 tane dolap var.Birini seçiyorsun chapter 3 de 4 tane var dikkat et.

Korkudan odalara girmeye cesaret edemiyorum

Şans eseri buldum bunu da. Şu oku da bir türlü vermediler onunda haricinde her şeyi aldım
  • Gençler alien, den daha mı gergin bu oyun. Alien beni acayip gerdi. Hem korku hem aksiyon Olmasını istiyorum. Bu oyunda bulabilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.