Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

Yarın gündüz gözüyle izlemeye gideceğim ben de görüşlerimi bildiririm ama yorumlardan anladığım kadarıyla vasatın bayağı bir üstünde.ilk film büyük bir hayal kırıklığıydı

İlk film 6,5 puan, bu 7.7 almış IMDb'den.
  • Aksiyon bakımından ilki kadar iyi değildi ama konu ve işleyiş açısından ilkinden daha iyiydi. Tavsiye edilir.
  • Bende dün izledim,izliyecekseniz dublajsız izleyin,adamlar hala karizma sesleride onlardan karizma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazılı yok gittiğim sinemada.
  • buldum altyazılı yarın gidiyorum
  • Kamera çekimi ve türkçe altyazısı var şu an elimde. Acaba izlesem mi yoksa sinemaya mı gitsem karar veremedim
  • Ön yargılı davranmıştım bu filme ilk film yüzünden. Bu film olmuş. 7.5/10
  • Bluray acaba ne zaman çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight

Kamera çekimi ve türkçe altyazısı var şu an elimde. Acaba izlesem mi yoksa sinemaya mı gitsem karar veremedim

Sinemada izlemesi başka olur kesinlikle sinemaya git

• Film birincisine göre daha iyi

özellikle Schwarzenegger'in terminatör filmine gönderme yaparak arabanın kapısını kırma sahnesi süperdi
  • dün izledim ben de, aksiyon filmi sevenler için güzel bi film, espriler güzel ama
    chuck norris'in kobra esprisi çok bilindik bişeydi ya daha farklı bişey düşünülebilirdi,o anki oyunculuk çocuklar duymasını hatırlattı bana(şimdiki) ne alaka tam açıklayamıyorum ama
  • 8.5/10

Çok güzel bir film olmuş, kadro sağlam ve senaryo da kötü olmayınca ortaya çok güzel bir iş çıkmış. İzlemeyenlere öneririm.

Filmin ilk başındaki Arnold'un yanına girdikleri sahne, ve Chuck Norris'in vahşi batı müziği eşliğinde show yapması ve devamındaki kobra esprisi çok iyiydi (klasik chucknorrisfacts esprisi ama filmde görmek güzeldi). Ayrıca en sonunda "bu uçak müzeye ait olmalı", "biz de öyle" lafı çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 30 Ağustos 2012; 18:38:20 >
  • beyler hayal kırıklığı 50 tane ünlü var ama dikkat ederseniz hiç kımıldamıyorlar nerdeyse,ağızları yamuk yumuk olmuş artık,tekne bölümünde anlarsınız zaten olayı..
  • İlk filme gittim ikinci bir hatayı asla yapmam.
  • ilk filmi pc de izlemistim, begenmistim de acıkcası, her ne kadar butun yıldızlara yeterli sure tanınmamıs olsada gerek konu, gerek aksiyon sahneleri bakımından begenmistim. bu hafta 2, filme gittim bu da gayet guzeldi. ilk filme nazaran willis ve arnold bu filmde biraz daha derin bir rol ustleniyor ve van damme de hayli iyiydi, jet li filmin hemen basında gidiyo sonra cıkmıyo bi daha. stallone filmi yazarken kendini ve j.stathamı on plana cıkartacak sekilde yazmıs. ama her seye ragmen filme soluksuz izleyebilirsiniz.
  • Stallone hep devamcı zaten adam tutturuyo gidiyo
  • 361.597 kişi 2 hafta sonucu.
  • Kadro süper. İlkine gittim buna da gideceğim. İlk film için birisi şöyle yazmıştı "örgü örseler yine de izlemeye giderim"
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Kadro süper. İlkine gittim buna da gideceğim. İlk film için birisi şöyle yazmıştı "örgü örseler yine de izlemeye giderim"

Bunu daha çok beğenirsiniz bence. Scott Adkins felan da var bunda diğer bilinen adıyla Uri Boyka.
  • Bol aksiyonlu guzeldi begendim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.