Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee benım anlamadıgim niye John TRAVOLTO yok. Hani bütün eskilerı biraraya toplayacagim diyordu stolone. Acaba onunla kavgalı mi o yüzden mi teklif götürmemış. Belki üçüncü film de çıkar.
    HA birde bi hatırlatma Face Off 2 yani yani -yüzyüze 2- nin çekimleri bitmiş. Bakalım brad pit ile tom cruişe yi nasıl göreceğiz. Ilk film gibi yüzleri mi değişicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

eee benım anlamadıgim niye John TRAVOLTO yok. Hani bütün eskilerı biraraya toplayacagim diyordu stolone. Acaba onunla kavgalı mi o yüzden mi teklif götürmemış. Belki üçüncü film de çıkar.
    HA birde bi hatırlatma Face Off 2 yani yani -yüzyüze 2- nin çekimleri bitmiş. Bakalım brad pit ile tom cruişe yi nasıl göreceğiz. Ilk film gibi yüzleri mi değişicek.

kardeş ne içtin sen...
  • niye ki. Travolta yok diye mi. Yoksa face off 2 de tom ile brad birarada oynamaz mi diyorsun. Birincisinde niCola cage ile john travolta vardı. Ikincisın de bunlar var.
  • quote:

niye ki. Travolta yok diye mi. Yoksa face off 2 de tom ile brad birarada oynamaz mi diyorsun. Birincisinde niCola cage ile john travolta vardı. Ikincisın de bunlar var.

dostum bildiğim kadarıyla face off 2 diye böyle bir film projesi dahi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 6 Haziran 2012; 20:00:03 >
  • biraz sinema programı izle. Leonardo di Caprio da misafir oyuncu olarak kısa bi rol oynayacakmis yüzyüze 2 de.
  • Face-off 2'yi biz izledik kardeş sen geç kalmışsın.
    3 çekildi Twilighttaki elemanlar oynayacakmış.
  • quote:

niye ki. Travolta yok diye mi. Yoksa face off 2 de tom ile brad birarada oynamaz mi diyorsun. Birincisinde niCola cage ile john travolta vardı. Ikincisın de bunlar var.

poster de bu olacakmış

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis -  Schwarzenegger

yukarıdaki resimlere baktım da en karizmatik Van Damme görünüyor gibi gözlüğün de etkisiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 6 Haziran 2012; 23:26:02 >

• İlk filmi kadrosu için izlemiştim, ikincisini de sırf kadro için izlerim, sabırsızlıkla bekliyorum..
  • Bu filmi izlemek erkekliğin şanındandır.
  • Üstad Bruce Lee yaşasaydı da şu günleri görseydi keşke.. Hayır adamın oğlu da (Brandon Lee) kendisi gibi genç yaşta hayata veda etti. Ne trajik bir hayat ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Üstad Bruce Lee yaşasaydı da şu günleri görseydi keşke.. Hayır adamın oğlu da (Brandon Lee) kendisi gibi genç yaşta hayata veda etti. Ne trajik bir hayat ya..

aynen katılıyorum.
  • quote:

biraz sinema programı izle. Leonardo di Caprio da misafir oyuncu olarak kısa bi rol oynayacakmis yüzyüze 2 de.

yanlış anlama böyle bir haber bir dönem duyulmuş olabilir sadece şu anda ne imdbde nede bu forumda böyle bir konu yok o yüzden böyle söyledim bunun yanında böyle bir projeyi bende isterdim.
  • önceki mesajımda video görünmemiş tekrar koyuyorum

http://www.youtube.com/watch?v=W1RUH7DHFMk&feature=plcp

• Scott Adkins de var kadroda, bence ilginç olacak.
  •  The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis -  Schwarzenegger
  • Scott Adkins'in pek adı geçmiyor nedense?
  • john travolta yok mu
  • quote:

john travolta yok mu

o da olsa müthiş olacaktı
  • kadro gerçekten harika, son çeyrekte gitmeye değer filmler arasında
  • ne çabuk
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.