Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acayip büyük bir heyecan var üstümde,film 1. den daha iyi olur diye umuyorum .1 de çok iyidi ama hikayesi bana garip gelmişti.Bu ilerde kült olabilecek gibi ve inşallah olur
  • Sonunda geliyor bu sene beklediğim filmlerden biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bourne Legacy ve bu filme kesin gideceğim. Bu yaz beklediğim 2 film bunlar. Cuma günü vizyonda
  • john travolta oynuyor mu bu film de.. Bilginiz varsa yazın lütfen. Oynatmamislarsa ayıp etmişler. Ayıp da bari bu ramazan da yapılması ayıp bisey. Gerçi yapımcı kim bilmiyorum ramazanla alâkası var mi oruç tutuyor mu bilmiyorum ama rabbim hepimizi affetsın. Çok günah ıslıyoruz çok.
  • Dark Knight için biraz daha beklesem, Cuma gibi ikisini birden üst üste izlesem nasıl olur acaba?
  • bu filmi bende bekliyorum .. ilkini sinemeda izleyememiştim (1080p izledim) ama bunu yerinde izleyecem.
  • Film vizyona girdi sanki hiç ses getirmemiş gibi 17 Ağustos'ta bizim ülkemizde bütün sinemalarda olacak IMDB puanı 8.1 şuan.
  • Senaryo yazılmadan aksiyon filmi yapmak yasaklansın.
  • kesin gidicem ne zamandır bekliyordum. Scott'un da girmesi daha da heyecanlandırdı beni. İnş. güzel olmuştur
  • Scott adkins varsa bende varım

• cuma günü iş çıkışı filmi izleyip de eve gidecem. sonra da sabaha kadar, vay be ne filmdi derim kesin..
  • Gene altyazı felaketi olmaz umarım sinemada. Hala aklıma geldikçe gülüyorum.
  • Bekliyoruz ,herkes bekliyor
    Kadrosunu zaten bilmeyen yoktur,tek bir oyuncusuyla bir film yapılsa bile sırf o adam için gidebileceğim muazzam bir kadroya sahip .yeter lan bu ne
    Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Liam Hemsworth, Dolph Lundgren, Terry Crews, Chuck Norris
  • Bayramda gitmek gerek 1. De senaryo berbatti bakalim bu seferki nasil olcak.

• Film yarın vizyonda.
  • Yarınmış, işte bu güzel haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 16 Ağustos 2012; 16:45:20 >
  • Bayramda gideriz artık, full çoluk çocuk kaynayacak ama katlanacağız.
  • Senaryo da oyuncular gibi şahane olsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Oha herkesi toplamışlar. Bunların ölüleri yeter izlemek için.

+1
  • bütün sinemalarda olur mu ??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.