Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o ne kadro öyle bunlar silvo abinin hatırı için oynuyor bence yoksa normal ücretlerini alsalar başa çıkılmazdı filme gelince ilk film berbattı bu da farklı olmaz.
  • Scott Adkins vs Jason Statham sahnesi en heyecanla beklediğim sahne jason her ne kadar dövecek olsada umarım dövüş sahneleri biraz uzun tutulur, Scott Adkins döktürecektir. Bununla beraber kadroya zaten diyecek laf yok terry crews ise vücutcu bir abimizmiş. JCVD vs. Stallone sahnesi ise çok iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 17 Ağustos 2012; 2:27:57 >
  • Uyuyabilirsem bugün yoksa yarın Batman ile birlikte gitmeyi düşünüyorum. Sağlam adrenalin olacak.
  • Bayramdan sonra gidicez mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Uyuyabilirsem bugün yoksa yarın Batman ile birlikte gitmeyi düşünüyorum. Sağlam adrenalin olacak.

Bence bu filmleri arka arkaya yazık etme.

Batman zaten 2,5 saat. 1 gün için gayet yeterli.
  • ohh filmim gelmiş yıllar sonra arnoldu görucem bakalım ne hale gelmiş adam :)
  • Gidenler yorum yazmayı unutmasın.
  • İzleyenler lütfen Spoiler versin bende Bayramda gideceğim gibi.

Filmin puanı 8.0 tam olarak.
  • Filmin nasil oldugu umrumda degil. Arnie ve Sylvester varsa ben de varim.
  • izleyen var mı
  • Gittim ve begendim.

Yine bi ton elestiren falan olucaktir sacma sapan ben basitce izledim ve begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz filmleri sinemaymış gibi eleştiren adamları anlamıyorum. 3 kuruş bilginiz var onu da alakasız yerde kullanıyorsunuz.

Film gayet eğlenceli ve bol aksiyonluydu. Bol bol espiride cabası.

Filmi izlemeyenler lütfen açmasınlar.

Filmde krize girdiğim 2 sahne vardı.

1. Sylvester Stallone ve Jason Statham eski bir bara girdiğinde arka da çalan.

Azis Ustata parçasını duyunca, koca salonda tek başıma gülme krizine girdim. Gözlerimden yaş geldi. Alkışlarlayaşıyorum da zamanında bolca geyiğini yaptığımız için ayrıca komedi geldi bana.

2.si de. Chuck Norris'in gelişiydi. Bide üzerine o bilindik kobra espirisi yapılınca karnım ağrıdı gülmekten.

Kesinlikle gidin ve eğlencenize bakın.

• valla güzeldi.. bekledğim gibiydi izlenmesi gereken bir film son olarak CHUCK NORRIS
  • Osmaniye de gidecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleştirinin birinde Stallone'nin bıyığına "ülkücü" yakıştırması yapmışlardı
  • film harikaydı ama komedi filminde bu kdr cok gulmezdim eskiler harika iş cıkarmıs
  • Yarın filmi izlemem lazım abi.. :D
  • Bu filmde gülmekten karınları ağrıyan arkadaşlar var ilginç...
  • Bugün gittim ve izledim.Aksiyon ve komedi tam olmuş gerçekten

Arnold'un I am back sahnesinde ve sırada kim war rambomu var sahnesinde koptum gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.