Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk filme göre imdb puanı çok iyi sanrım bu sefer olmuş
  • gitsem mi diye düşünüyorum.
  • wala yorumlara görede 2. film daha iyi olmuş hemen gitmek lazım
  • Yakın zamanda gidiyorum filme kısmetse.Büyük ihtimalle yarın.Bu kadar ustanın bir arada olduğu filmi sinemada izlemek gerek diye düşünüyorum.
  • 2 yıldır bekleniyordu gişede hayal kırıklığı olacak gibi zaten rakamlar belli değil önce ki film 250-300 dü bu filmden 500-750 bekleniyordu sanırım salonlara baktımda bom boş neyse ben gene gideyim bu tarz filmlerin seyirci az diyeceğim gene olmayacak sinema tarihinin en büyük kadrosu karşımızda gitmeyen artık ben laf bulamıyorum.

Ayrıca site sitelerine falan girmeyin salak saçma film hakkında içeriği söyleyenler var.
  • buraya her zaman olduğu gibi yine sadece türkçe dublajlı geldi ve ben dublaj ı pek sevmiyorum. dark knight rises çok güzel olduğu için ve uzun zamandır beklediğim için mecburen gittim dublajlı haline ve film çok güzel olduğu için dublaj beni pek rahatsız etmedi:D şimdi bize ne dark knight dan diyeceksiniz. bunu anlatmamdaki sebep expendables 2 ye gitmeli miyim çok aşırı güzel mi? eğer aşırı güzelse gidicem ama eğer o kadar iyi değilse bluray çıkmasını bekleyebilirim. iyiden kastım sinemada izlemezsem çok şey kaçırır mıyım? şimdiden teşekkürler cevap verenlere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

buraya her zaman olduğu gibi yine sadece türkçe dublajlı geldi ve ben dublaj ı pek sevmiyorum. dark knight rises çok güzel olduğu için ve uzun zamandır beklediğim için mecburen gittim dublajlı haline ve film çok güzel olduğu için dublaj beni pek rahatsız etmedi:D şimdi bize ne dark knight dan diyeceksiniz. bunu anlatmamdaki sebep expendables 2 ye gitmeli miyim çok aşırı güzel mi? eğer aşırı güzelse gidicem ama eğer o kadar iyi değilse bluray çıkmasını bekleyebilirim. iyiden kastım sinemada izlemezsem çok şey kaçırır mıyım? şimdiden teşekkürler cevap verenlere :)

altyazı gelmedimi türkiyeye
  • İlk filme hasta olmustum 2.ye gitmeyi bugun cok istiyodum. Fakat dublaj oldugunu gorunce gitmedim. Alt yazili olanini bulamazmiyiz ya istanbulda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

buraya her zaman olduğu gibi yine sadece türkçe dublajlı geldi ve ben dublaj ı pek sevmiyorum. dark knight rises çok güzel olduğu için ve uzun zamandır beklediğim için mecburen gittim dublajlı haline ve film çok güzel olduğu için dublaj beni pek rahatsız etmedi:D şimdi bize ne dark knight dan diyeceksiniz. bunu anlatmamdaki sebep expendables 2 ye gitmeli miyim çok aşırı güzel mi? eğer aşırı güzelse gidicem ama eğer o kadar iyi değilse bluray çıkmasını bekleyebilirim. iyiden kastım sinemada izlemezsem çok şey kaçırır mıyım? şimdiden teşekkürler cevap verenlere :)

diğer şehirleri bilmiyorum. ben trabzonda oturuyorum buraya gelmedi altyazılı. ama istanbula falan illa ki gelmiştir.

• quote:

quote:

quote:

diğer şehirleri bilmiyorum. ben trabzonda oturuyorum buraya gelmedi altyazılı. ama istanbula falan illa ki gelmiştir.

inşallah gelir ben de gitmeyi düşünüyorum gelmezse gitmem

• quote:

quote:

Antakya'ya altyazılı geldi.

• Nete ne zaman düşer ?
  • İzledim, zaten senaryo adına hiçbir beklentim yoktu; en azından aksiyon sahneleriyle milleti doyurur diye düşündüm ama aksiyon sanki 1. filme göre daha mı azdı neydi?!

Kadro ve aksiyon için " eh işte "
  • Filmin 3 günlük hasılatı 30 Milyon çok düşük açıkçası gerçi ABD'de bu üsttede yazdım bekledikleri hasılatı bulamayabilirler sinema sitelerine baktımda pek bi görüş bulamadım açıkçası bayağıdır beklenen filmlerin başında çıkışı bi sönük oldu gibi sanki.Bulunduğum yerde Altyazı bugün gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercnn12

quote:

quote:

Antakya'ya altyazılı geldi.

hocam öğrendim ki ist. dada altyazı varmış saolasın

• 90 dakika olmasa giderdim . Takıntım var 120 dk lık filmlere giderim yada film çok çok iyi olacak . Hemen bitiyor 90 dklıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

90 dakika olmasa giderdim . Takıntım var 120 dk lık filmlere giderim yada film çok çok iyi olacak . Hemen bitiyor 90 dklıklar

Uyarlama mı hocam bu sırf bu kadro için bile gidilir filmi izlemedim daha 3. filmin yönetmenliğinde Clint baba oturacakmış tarihin en iyi aksiyon filmi olabilir.
  • Filmi dün izledim aksiyon sahneleri yine tavan yapmış bu filmde ve kadro yine mükemmel

Yalnız Jet Li Fazla gözükmedi
  • Bu kadroyla kötü olması beklenemezdi zaten değil mi
  • Bu filmse diğerleri ne?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.