Şimdi Ara

the first ntfs boot sector is unwriteable??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    vista business yüklü vaio fz190n4 modelini kulalanıyorum..
    bilgisayrada halihazırda yüklü bulunan "recovery partition" ı kullanarak recovery yapmaya çalıştım ...
    bilgisayarda "recovery options"dan "restore c: drive" seçeneğini seçip fabrika ayarlarına dönmek istedim ..
    bilgisayar restart attı " recovery tools" başladı ancak recovery yapamadan "could not obtain target drive letter"
    diye bir hata verdi ardından da "task failed with error :-1"uyarısını verdi ve hiçbir işlem yapmadan öylece kaldı..
    daha sonra yeniden açtım ve F10 recovery tuşuna basarak "system recovery options" penceresine geldim.. burda bilgisayarın içini görebiliyorum.. bilgisayarda X, C ,E olmak üzere 3 tane bölüm göxüküyo .. E bilgisayarın recovery partiton bölümü.. X sürücüsünün etiketi "boot" olarak gözüküyo.. onlarda bi sorun yok.. ancak C sürücüsü 0 byte olarak gözüküyo ..X "boot" un içinde cmd.exe var onu çalıştırıp "format c:" yazdığımda sırasıyla "the second ntfs boot sector is unwriteable" ve "the first ntfs boot sector is unwriteable" hatalarını veriyo ve "format failed" yazıyor...bu "boot" etiketli x sürücüsünün içinde her windows,system32 klasörleri ve bir sürüsitem dosyası mevcut .. 2 gündür uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı düzeltemedim..

yani uzun lafın kısası C sürücüsünü biçimlendiremiyorum... ne yapöalıyım? yardımcı olursanız sevinirim ..

• şunu da hatırlatayım dedim bilgisayar da c sürücüsü formatlı olmadığı,tanımlanamadıpı için dolayısıyla kurulu işletim sistemi de yok

yok mu hiç fikri olan yafs.....
  • Öncelikle sistem zaten sende X surucusunu bootable olarak karsına getırmıyor mu? Nomalde baslangıcı bu surucuden yapıp C sektorune otomatık ghost atması lazım laptopun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.