bu kadar kötü mü ya adamlar hiç mi ders almamış eve gidince yükleyecem (indirdim öyle duruyo) merak ettim
Ben baba 1 oyununu sevmistim.Baba 2 biraz bana kotu olur gibi geliyor..
ilk oyuna göre karışık bazı işler , oyunda rpg ve strateji ögeleri gelmiş
Bu arada incelemeye göre oyundaki motor Dead Space deki motormuş ben bunu bilmiyordum
The Good
* Does a good job of capturing the Godfather ‘vibe’. * Don View works well at organizing your affairs. * Voice acting is solid. * Executions are over-the-top and entertaining. * Well optimized - doesn’t require a supercomputer to run.
The Bad
* Aiming can be a little sluggish. * Car controls don’t feel quite right. * Can start to get repetitive after a while. * Textures need more polish. * AI isn’t the sharpest.
o kadar kötü denmemiş, kötü verdiği şeyler hepimizin bahsettiği şeyler
aslında Don's view e biraz alışmak lazım
bence biz gta 4 ten sonra herhangi bir türdeki oyunu begenebilmemiz için 2010 u beklememiz lagzım beyler onun için beklentlerimizi çok yüksek tutmayalım olmadı gta yı bidaha oynayalım varmı böyle oyun sırf araba kontroleri yeter. bitiriyor beni yav
arkadaşlar size bir sorum var
oyunu kurdum menüyede giriyorum "New Game" tıklayınca da alttan kesik kesik bir ses geliyor ama o kadar, sonra o ses de kesiliyor öyle kalıyor siyah ekran da
ALT-TAB yapmayı da denedim ilk önce ilk denediğim de profil yaratılan ekran geldi sonra o ekran geçti orda da kaldı siyah ekran şeklinde. Oyunu kapattım tekrar girdiğimde ALT-TAB yapınca da artık o profil yaratma ekranı gelmedi.
Paneldeki de sistemim arkadaşlar...
Sorunum nedir yardımcı olursanız sevinirim
fazla lafa gerek yok arkadaşlar oyun başarısız bir gta çakması sadece o kadar. başarısız biraz hafif kaldı berbat bir çakma.
İğrenc bi oyun ya yuh yani para mı veriyolar irenc oyun yapın diye..
Yalnız gerçekten GTA 4 çıtaları çok yükseltti , oyun yapımcılarının bunu farketmeleri lazım
Ama EA nın politikası bu adamlar oyuncuların isteklerini çok kısmi bakıyorlar
Rockstar ı bu konuda tebrik etmek lazım.
lanet olsun bu ea ye.Elinde iki tane süper lisans vardı.Biri lord biride gadfadher.İkisinide rezil ettiler.......
Oyun harbiden felaket çıktı ya.
Biraz fazla abartılıyor gibi. Tamam oyun çok iyi değil ama. Fekalet kötü , İğrenç vs de değil yani. Grafiklere fazla takılmazsanız fena sayılmaz. Benim hoşuma gitti açıkçası.
quote:
Orjinalden alıntı: Urzais100
oyunu kurdum menüyede giriyorum "New Game" tıklayınca da alttan kesik kesik bir ses geliyor ama o kadar, sonra o ses de kesiliyor öyle kalıyor siyah ekran da
ALT-TAB yapmayı da denedim ilk önce ilk denediğim de profil yaratılan ekran geldi sonra o ekran geçti orda da kaldı siyah ekran şeklinde. Oyunu kapattım tekrar girdiğimde ALT-TAB yapınca da artık o profil yaratma ekranı gelmedi.
senin pc herhalde oyuna orantısız güç kullanmış ve fps patlaması yaşamış oyun.. anlaşılan oyunun bünyesi kaldıramadı..
quote:
Orjinalden alıntı: frontoza77
quote:
senin pc herhalde oyuna orantısız güç kullanmış ve fps patlaması yaşamış oyun.. anlaşılan oyunun bünyesi kaldıramadı..
kardeş dalga geçme yaaa
Ben de pc indirdim,kurdum.Ama bir kaç sorunLa karşılaştım.Pc reset atınca sorunlar ortadan kayboldu.Eğer sizinde sorun olursa sizde resetleyin sorun halolucaktır.Bu ara da oyun grafik açısından biraz hoşuma gitti,ama daha evin dışına çıkamadım kaldım orda,yardım edebilecek biri var mı?
1 saat kadar oynadım ama ilk izlenimlerim iyi değil.
grafiğe ilk başta bakıyorsanız uzak durun ama eğlence ve oynanabilirlik ilk başta geliyorsa ufak bir ihtimal sevebilirsiniz...
biçok kişi demiş, GTA 4 den sonra çıkan bu tür oyunlar hep kötü geliyor. ben de genel olarak aynı fikirdeyim. ( GTA 4 ü %100 bitirmiştim )
ilk izlenimlerim : araba sürme felaket..hiç sürüş hissi yok yapay zeka kötü grafikler çağ dışı silah kontrolü iyi değil
şimdilik beğendiğim seslendirmeler oldu
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren
Arkadaşlar oyunun grafik gereksimleri nedir?
System Requirements =================== The Godfather™ II requires at least the following:
FOR WINDOWS XP (SP2) or Vista * 2.8 GHz processor or equivalent (any Pentium 4 2.8 GHz or better, AMD Athlon64 3000+ or better, any Athlon64 X2 or Core Duo processor) * 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista) * NVIDIA GeForce 6800 or better (6800 XT, 6800 LE, 7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements) * ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements) * 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required * The latest version of DirectX 9.0c * At least 7.8 - 8 GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games. * INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION, AND END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. MORE INFORMATION IS AVAILABLE ATWWW.EA.COM.
Oyunu biraz kavramak lazım bölge tutmaya dayalı gibi gözüküyor, bu grafiklerle optimizasyonu hiç ama hiç beğenmedim. Şehir çok tenha gözüküyor. Gene de oynanır
Leptopumun GMA 950 ekran kartı var.. İlk oyunu sorunsuz birşekilde çalıştırıyordu ama sanırım bunda bu mümkün olmayacak..
ne olursa olsun bitireceğim
quote:
Orjinalden alıntı: caprinx
1 saat kadar oynadım ama ilk izlenimlerim iyi değil.
grafiğe ilk başta bakıyorsanız uzak durun ama eğlence ve oynanabilirlik ilk başta geliyorsa ufak bir ihtimal sevebilirsiniz...
biçok kişi demiş, GTA 4 den sonra çıkan bu tür oyunlar hep kötü geliyor. ben de genel olarak aynı fikirdeyim. ( GTA 4 ü %100 bitirmiştim )
ilk izlenimlerim : araba sürme felaket..hiç sürüş hissi yok yapay zeka kötü grafikler çağ dışı silah kontrolü iyi değil
şimdilik beğendiğim seslendirmeler oldu
Ne kaldı geriye
Bir PC'deki grafiklere baktım birde XBOX 360'da koyulan SS'lere baktım...Bu adamların gerçekten şerefsiz olduğunu anladım.PC'yi zerre kadar takmıyorlar.Üzüldüm gerçekten PC kullanıcıları adına...Küfür gibi bişi etmişler PC'cilere bu ne ya
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: frontoza77
quote:
Ekran kartından dolayı olabilir shader model 3 desteklemiyorsa sorun çıkarır destekliyorsa başka bi sorun var ama ekran kartından sanırım.