Belli bir seviyeden sonra insan artık ister istemez grafik arıyor malesef.Crysis,gears of war,bioshock gibi oyunlardan sonra ister istemez bu ne biçim oyun olacak işmi bu şimdi diyorsunuz.Versinler ama haksızmıyım şu sözde yeni nesil ekran kartlarının hakkını,daha ne kadar bekleyeceğiz?
oyunla ilgili olumlu bir yorum okumadım henüz bu kadar mı kötü ya?
Bu konunun içinde Mafia nın ismini duymak üzücüMafia nerde bu nerde..... Mafia 1 sürekli farklı farklı eğlenceli görevler, yaşayan halk, harika mekanlar ama the godfather 1 i oynayanlar bilir.3-4 tane bina modeli var sürekli bunları ele geçiriyoz.Çok fiyaskoydu ya gene aynı şey olacağına eminimee EA bu ne yapsa yeridir.NFSden soğuttu bizi sağolsn sırada ne var?
oyun fena olmamış bence ilk oyuna göre grafiklerdede ilerleme var tabi aa yok oyunda ama çok fazla kırıklar belli olmuyor... upgrade sistemi getirilmiş kendi ailenizi mafyanızı falan kuruyosunuz oynadıkça öğrenilecek bir oyun yani bir rehbere ihtiyaç var
- yannız şu araba kullanırken kamera açısı sabit kalıyo aynı zamanda mause ile döndürmek gerekiyo bu neden böyle bişey anlamdım sürüşü çok zorlaştırıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Prince*
Bir PC'deki grafiklere baktım birde XBOX 360'da koyulan SS'lere baktım...Bu adamların gerçekten şerefsiz olduğunu anladım.PC'yi zerre kadar takmıyorlar.Üzüldüm gerçekten PC kullanıcıları adına...Küfür gibi bişi etmişler PC'cilere bu ne ya
Kendileri kaybederler..
walla süper olmasa da oyunu beğendim.Bence ss'ler den yola çıkarak yorum yapmayın,kötü demeyin.Bence bir kere deneyin ve sonra tekrar karar verin.Oyun akıcı bir göreve sahip,yani zevkli....Bence oynayıpta karar verin..D
Adı Godfather olmasaydı bari. oyunun tek iyi yanı; insanı gaza getirip Mafia oynamasını sağlaması.
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
sürücüyle ilgili bir sorunun olabilir
bir diğer sorunda exe olabilir
sorunu çözdüm
oyunun exe'si ile ilgili değilmiş son sürücü 182.50 sürücüsünü kurunca sorun kalmadı 1900*1200 çözünürlükte FULL gayet de akıcı şekilde oynanıyor
oyun hakkındaki düşünceme gelince 1. oyuna göre ilerleme var ama insanların beklentisi çok yüksek olduğu için bu mevcut grafik ve oynanabilirlik kesmiyo
forumdaki " mafia " yazısını bile görmek güldürdü beni
Arkadaşlar ayrıca oyunu onla bunla karşılaştırmadan oynamaya bakın beğenmiyorsanız da bu kadar da AŞŞAĞILAMAYIN, benim de çok beğendiğim söylenemez ama ilkini bitirdiğim için bunu da bitirmek istiyorum
Herkese iyi oyunlar
Dün akşam kurup biraz baktım oyuna ama altyazı seçeneğini bulamadım. Oyunda altyazı yok galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Dün akşam kurup biraz baktım oyuna ama altyazı seçeneğini bulamadım. Oyunda altyazı yok galiba.
Var ses ayarları kısmında..
joypad in tuşlarını ayarlayabilen varmı peki kendi bazı tuşları atamış ama ayar yapılan yer yok
oyna 2 saat katlanabildim... dün 1 saat, bugün de 1 saat denedim ama çileden çıktım...sildim ve rahatladım.
ilk oynu % 100 bitirmiştim ama bu 2. oyna bir türlü ısınamadım
Oyunu beğendim.İlk oyunun çizgisinde, yeni özellikler eklenmiş.Bu sefer bu oyunda reis olarak başlıyoruz çete falan kuruyoruz, yanımızda adamımız var.Yine aynı mekan basıp adamları haraca falan bağlıyoruz.Araba kontrolleri güzel , yani daints row 2 gibi malca bir kontrol sistemi yok gta gibide gerçeğe yakın değil ama ideal arcade tarzda bir kontrol. Tek eksisi aynı gta da da olduğu gibiaraba kullanırken mouse ile kamerayı kontrol etmek , bu işi oto yapsalar daha iyi olurdu. Grafik olarak çağın gersinde değil çağa ayak uydurmuş grafikleri var diyebiliriz.Ama bazıları için çok dandik olabilir bu grafikler fakat öyle değil bana kalırsa,Ama en iyisi siz kendiniz oynayıp karar vermelisiniz.Optimizasyona konusuna gelirsek saints row ve gta faciasından sonra burda öle bir facia ile karşılaşmıyoruz.Optimize iyi, aa açtığımızda bile fps oldukça iyi. Paneldeki sistemle oyun içi herşey full panelden 16xaf açık oyun içi 40 ın altına düşmüyor.Araba kullanırken 40-50 civarı değişmekte fps bunun dışında daha yüksek.Oyun oldukça eğlenceli. İlk oyunu sevdiyseniz bunuda severseniz.
deişik bi oyun deneyimi kazandırır umudu ile edinicem bakalım ..
Ben beğendim güzel oyun..Yorumlara bakmayın deneyin bence ilk oyunu sevenler özellikle
araba kullanırken mause kontrolü olayı kalktı bende joypad le oynadım bikere ondan sonra klavye ile oynarkende mause kontrolü istemiyor artık ilginç gerçekten ....
oyunda patlama ve çatışma sahneleri baya güzel dizayn edilmiş , çete halinde dolaşmak her birinin ayrı özelliklerini kullanmakta zevkli oluyor bencede denemesi gerekn bir oyun
yaw arkadaşlar şu Intel's on Carmine bölümünü geçebilen varmı ya da anlayabilen ?
Bende denemeyi düşünüyorum fazla bir umudum yok ilk oyunuda fazla tutmamıştım ama yinede pek bir oyun çıkmıyor zaten, 4 aydır GTA 4'ten başka bir oyun oynadığım yok. Denemeye değer diye düşünüyorum.
çok dehşet özellkler var oyunda çok kanlı, hand to hand aksiyonları bol,grafikleri vasat ama denenmesi gereken bi oyun zevkle oynuyorum!
Oyunun araba kontrolleri ilk oyun ile aynı, gelişme yok.Genel oyun zevki olarak daha iyi olabilir orası ayrı.