Slm arkadaşlar oyunu yeni kurdum görüntü ayarlarını filan yaptım sonra oyuna başladım ama oyunda adamı kontrol etmek çok zor ekran durmadan dönüyor acaba ayarları filanmı bozuk anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
Slm arkadaşlar oyunu yeni kurdum görüntü ayarlarını filan yaptım sonra oyuna başladım ama oyunda adamı kontrol etmek çok zor ekran durmadan dönüyor acaba ayarları filanmı bozuk anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşım muhtemelen gamepad kullanıyorsun istersen gamepadi çıkarıp tekrar dene
oyunun grafik motoru Dead Space kullanan motorla aynı
zaten godfather 2 de ana menüde bonus materials a tıklarsanız dead space reklamı yapılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
Bu arada arkadaşlar tekrar söyleyelim
oyunun grafik motoru Dead Space kullanan motorla aynı
zaten godfather 2 de ana menüde bonus materials a tıklarsanız dead space reklamı yapılıyor
Kesinlikle doğru. Ayrıca Dead Space'te de ilk The Godfather'ın motorunun geliştirilmiş bir sürümü kullanılmıştı.
Oyunu hala denemedim ancak dead space iyi grafiklere sahipti.Acaba iyi kullanamadılar mı motoru diye düşünüyorum.
Adamların giysileriyle oynarken baya karizma bişey çıktı ortaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 6 Nisan 2009; 21:42:46 >
quote:
Orjinalden alıntı: arthur20
Oyunu hala denemedim ancak dead space iyi grafiklere sahipti.Acaba iyi kullanamadılar mı motoru diye düşünüyorum.
Karakter modellemesi olarak bakarsak motorun hakkını vermişler ama çevre tasarımı ve genel modelleme olarak bakarsak orta düzeyde. Dead space gibi kaliteli görünmüyor.Ama dead space de farklı konsepte bir oyundu, mekanlar atmosfer bambaşkaydı orda motoru farklı kullandıkları için çok farklı şeyler çıkabilir.Birde şu varki bir grafik motoru her modellemede en iyi sonuucu vermez.Misal araba oyunlarının yapıldığı grafik motoru ile gra tarzı oyun yaparken çevre modellemesinde sıkıntı yaşanır. Veya karakter modellemesinde. Sen demek istediğimi anlamışsındır. En iyisi al babayı oyna kendin karar ver.
quote:
Orjinalden alıntı: *Revenge*
baba NEO mu
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
quote:
Orjinalden alıntı: *Revenge*
baba NEO mu
Aynen bende ilk ona bezetmiştim Bendeki Rocky gözlükleri ama
Kurtlar vadisi ekibi mi o?
herşey normal ama ateş edemiyorum.kontrollerden tuşunu da degistirdim ama silahı çektikten sonra bir türlü ateş etme tuşu işlemiyo.yardım lütfen
allahim ben bu kadar kötü oyun görmedim şehir ölü gibi ya o kadar adam dövüyorum yer aliyorum 1 polis bile gelmiyor yanımda adam bana pomp ile saydırıyor bende ne devrilmez adammişim hiç bişe olmuyor
ne kadar oyun düşmanı varmış arkadaş. Bence beğenmeyen arkadaşların tek sorunu oyunun adının godfather olması. Oyun piyasaya hüseyin diye çıksa eminim herkes beğenicekti :) Bunun yanında oyunun adı godfather diye filmle bağdaştırmak zorunda değiliz. Karakterimiz Dominic ve bi tetikçi olarak başlıyoruz oyuna verilen görevleri yaparak yükseliyoruz. Aslında oyunu anlayarak oynayan yani öle direk hadi şu mekana dalıyım ordan çıkıyım bu mekana dalıyım diyenler bu oyundan pek zek almaz bi yere kendini tekrar eder ve sıkılırlar. Bu oyun için bence iyi bi ingilizce lazım anlıyarak oynamak daha güzel tat vericektir. Oyunu bitiren arkadaşlar varsa oyun sonunda görmüşlerdir adamımız dominic e herkes elini öperek godfatjer diyordu :)
quote:
Orjinalden alıntı: mawice
ne kadar oyun düşmanı varmış arkadaş. Bence beğenmeyen arkadaşların tek sorunu oyunun adının godfather olması. Oyun piyasaya hüseyin diye çıksa eminim herkes beğenicekti :) Bunun yanında oyunun adı godfather diye filmle bağdaştırmak zorunda değiliz. Karakterimiz Dominic ve bi tetikçi olarak başlıyoruz oyuna verilen görevleri yaparak yükseliyoruz. Aslında oyunu anlayarak oynayan yani öle direk hadi şu mekana dalıyım ordan çıkıyım bu mekana dalıyım diyenler bu oyundan pek zek almaz bi yere kendini tekrar eder ve sıkılırlar. Bu oyun için bence iyi bi ingilizce lazım anlıyarak oynamak daha güzel tat vericektir. Oyunu bitiren arkadaşlar varsa oyun sonunda görmüşlerdir adamımız dominic e herkes elini öperek godfatjer diyordu :)
arkadaş bencede biraz haklı anlayarak oynamak lazım ama bi daha spoiler vermezsen iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: mawice
oyuna tetikçi olarak başlıyorsak aile ağacının tepsindeki adam kim
Oyunu bellı bır sure oynadıktan sonra mavı ekran gelıor ve pc res atıor ama bu sorun sadece bu oyunda oluor benden baskasına oluormu acaba denk gelen veya cozumunu bılen varmı?? Otekı oyunlarda herhangı bı sorunum yok:S
quote:
Orjinalden alıntı: fears87
Oyunu bellı bır sure oynadıktan sonra mavı ekran gelıor ve pc res atıor ama bu sorun sadece bu oyunda oluor benden baskasına oluormu acaba denk gelen veya cozumunu bılen varmı?? Otekı oyunlarda herhangı bı sorunum yok:S
Aynı sorun bendede var
Piyasa oyunu yapmıslar anlaşılan isimden yararlanıp.
quote:
Orjinalden alıntı: cagribey
2 gün önce oyunu kurdum 20 25dk oynadım grafikler falan berbat diye kapadım dün bir daha oynayım dedim aralıksız 5 saat oynadım biraz önce de Hyman Roth'u vurup oyunu bitirdim açıkçası bittiğine de üzüldüm
Ya arkadaşım Spoiler diye niye yazmıyorsun.Al işte oyunu bitirme hevesin tamamen bitti.