Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caprinx

oyna 2 saat katlanabildim... dün 1 saat, bugün de 1 saat denedim ama çileden çıktım...sildim ve rahatladım.

ilk oynu % 100 bitirmiştim ama bu 2. oyna bir türlü ısınamadım

Hacı iyi yine sen 2 saat dayanabilmişsin.
    Ben 20 dakika dayanamadım, sildim; (yorumuma asla yorum yapmayın) her şeyi ile rezalet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

oyna 2 saat katlanabildim... dün 1 saat, bugün de 1 saat denedim ama çileden çıktım...sildim ve rahatladım.

ilk oynu % 100 bitirmiştim ama bu 2. oyna bir türlü ısınamadım

Hacı iyi yine sen 2 saat dayanabilmişsin.
    Ben 20 dakika dayanamadım, sildim; (yorumuma asla yorum yapmayın) her şeyi ile rezalet..

Dostum yorumuma yorum yapmayın demişsin ama bi şey sorcam Sen 1. oyunu oynamışmıydın, oynadıysan beyenmişmiydin

• ben 2. oyunu sevdim aslında

özellikle işin içine rpg ve strateji öğeleri değişik bir oynanış yapmış

pek tabi eksiklikleri hepimiz biliyoruz fakat gene de oyunsuz dönemde bence denemenizde fayda var
  • VAN MİNÜT VAN MİNÜT!!!!!!

GODFATHER la işi olmayan oynamasın abi zaten.

Godfather, Star Wars fanatiği olmayanlar mümkünse bu filmlerin oyununu oynamasın ....

Ben Gotfather ın bisküvisini çıkarsınlar alır yerim... O yüzden bunu da oynayacağım babalar gibi...

Babalar gibi oynarızzzz!!!!!! Alın Gamepad inizi gidin!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 6 Nisan 2009; 10:55:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

VAN MİNÜT VAN MİNÜT!!!!!!

GODFATHER la işi olmayan oynamasın abi zaten.

Godfather, Star Wars fanatiği olmayanlar mümkünse bu filmlerin oyununu oynamasın ....

Ben Gotfather ın bisküvisini çıkarsınlar alır yerim... O yüzden bunu da oynayacağım babalar gibi...

Babalar gibi oynarızzzz!!!!!! Alın Gamepad inizi gidin!!!!

sorun orda işte. godfather ı delicesine seviyor olmamız sorun. bu oyun godfather ın ismine karizmasına yakışan bir oyun mu? sorarım. b.k etmiş atmış ea. godfather ın imajını böyle saçma salak oyunlarla lekelemesinler.

• quote:

Orjinalden alıntı: evcii

çok dehşet özellkler var oyunda çok kanlı, hand to hand aksiyonları bol,grafikleri vasat ama denenmesi gereken bi oyun zevkle oynuyorum!

Grafikleride es geçtik ama oynanışta özellik ve sürükleyicilik olarakda zayıf kalmış görünüyor
  • bu grafiklere nasıl çağ dışı kalmamış diyosunuz anlamadım. ya 5 senedir oyun oynamıyosunuz veya benim bilgisayarda problem var. bu arada xbox da deneyen arkadaş var mı, oynanışta fark yoktur ama belki grafikte fark vardır...
  • oyun godfather değil de düneyt arkın filmi gibi oyuna don olarak başlıyoruz hala gidip bakkal çakkal basıp adamlardan haraç alıyoruz mafia babası (don) öyle işer yapar mı cüneyt arkının mafya filmleri gibi aynı godfather la alakası yok
  • Oyun gayet güzel olmuş, kötü demek fazla acımasız olur bu oyuna. Eğlencelik bir oyun olmuş neticede gayet güzel kısacası.
  • 1680 * 1050 çözünürlükte altyazılar minnacık çıkıyor. Okumak için kasıyorum kendimi. Düzeltmenin bir yolu vardır illaki de nasıl?
  • İlk başlarda okuduğum ön yargılı eleştiriler yüzünden oyunu edinmekten vazgeçmiştim ama geçen bir kaç günde gördüm ki meğersem eleştiriler gerçeği yansıtmıyor.Birkaç arkadaş olumlu güzel şeyler yazmışlar en kısa zamanda elime geçer bu oyun,kararı verdim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: arthur20

Dostum yorumuma yorum yapmayın demişsin ama bi şey sorcam Sen 1. oyunu oynamışmıydın, oynadıysan beyenmişmiydin

1. oyunu oynamıştım ve sevmesem de sonunu getirdiğimi hatırlıyorum bana göre bu ilk oyundan bile kötü olmuş..
    Tamam yenilikler var, yok değil de, peki ya oynanış ?! kütük gibi fizikler ?! (Sürüş fiziği, koşma vs.).. İlk oyunda bile daha iyiydi bence.
    İlk bölümde adamımızı vuran kuledeki elamanı vurduğumuzda adam nasıl düşüyor ?!
    Bunu oynayacağıma Mafia' yı kurar 3. kez bitiririm. Eminim ki her yönüyle (grafikler dahil) daha iyi bir oyun..
    Oynayabileceğim o kadar güzel oyun varken açıkçası zamanımı bununla kasamam; oynayanlara da iyi oyunlar diliyorum.

@hasanmerto,

Sen oynamaya devam et hacı sana karışan yok zaten..
    Ama bir şeye dikkat et babalar gidip dükkan soymaz.
    Ayrıca, Black_Necro + vata' nın dediklerine katılıyorum.

Mafia 2' yi beklemeye devam; uzaklardan kalite kokusu alıyorum..

• Oyunun Saints row 2 nin motoruyla yapıldığına 70% eminim.
    Aynı şey oldu..Sürüşe takılmayan,grafiklere takılmayanlar sevecek gerisi sevmeyecek.Çünkü çok çeşitlilik var..ben mesela zevk aldım oyundan.
    Ama godfather daha guzel olması lazımdı..Yakışmadı.
  • Benim için oyunda grafik ön sıralarda değildir. Bence bu oyundaki en büyük eksi Michael Corleone karaterinin yüzünün yapılmaması(Telif hakları vs.'de olsa farketmez oyunu kafasına koyan alır.) İkinci eksi ise arabalar; yıllar önce çıkan Mafia oyununda arabayı gördüğümüzde içimizden binmek gelirdi merak ederdik nasıl bi araba diye, bu oyunda bakıyorum berbat ötesi arabalar ve ondan daha da berbat kontroller. Ama oyunun artıları da var.. Benim oyunu oynamamın ilk nedeni tabiki Godfater konsepti bunu geçelim. Diğer artılar ise oyundaki rpg strateji vs. unsurları bazı ayrıntılar ve yenilikçi olması. Belki oynaqdığım iyi oyunlardan biri değil ama yinede bitirmeyi düşünüyorum o kadarda berbat değil yani...
  • Indirmeye basladim bakalim nasil olacak ilkini oynama firsatim olmamisti ...

Gerci suan Mafi oyununu oynuyorum bu oyundan sonra tat vermezse arkadaslarin dedigi gibi .....

Neyse insin bir deneyelim !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Benim için oyunda grafik ön sıralarda değildir. Bence bu oyundaki en büyük eksi Michael Corleone karaterinin yüzünün yapılmaması(Telif hakları vs.'de olsa farketmez oyunu kafasına koyan alır.) İkinci eksi ise arabalar; yıllar önce çıkan Mafia oyununda arabayı gördüğümüzde içimizden binmek gelirdi merak ederdik nasıl bi araba diye, bu oyunda bakıyorum berbat ötesi arabalar ve ondan daha da berbat kontroller. Ama oyunun artıları da var.. Benim oyunu oynamamın ilk nedeni tabiki Godfater konsepti bunu geçelim. Diğer artılar ise oyundaki rpg strateji vs. unsurları bazı ayrıntılar ve yenilikçi olması. Belki oynaqdığım iyi oyunlardan biri değil ama yinede bitirmeyi düşünüyorum o kadarda berbat değil yani...

Bu benimde dikkatimi çok çekti,yapılmaması bence oyunun en kötü yönlerinden biri olmuş.İkinci filmde Al Pacino'yu hiç beğenmemiştim yüzüne botoks yaptırmış gibi duruyordu o ayrı.

• bu oyun aksiyon değil adventure yapılmalıydı, en azından baba biz olacaksak, tamam bir tetikçinin hayat hikayesini oynarız o zaman olur.
    oraya buraya emirler yağdırıp diğer ailelerle anlaşma yapmak,kızımızın düğününde bize gelen tekliflere bakmak lazım.
    ben baba olmuşum diyorum ki "hadi toplanın carmine'nin mekanına çökcez!" pehhhhh
    bari yalan söyleme ea, bildiğin tetikçiyiz
  • Ben hiç beğenmedim ya
  • Oyun hoşuma gitti zaten beklediğim oyunlardan biriydi özellikle oturduğumuz yerden adamlarımıza emir vermek oldukça keyifli tek adamımı mekan bombalamay gönderiyorum bombalıyor fakat çıkan çatışmada ölüyor

benim adamımda gidyor düşmanın mekanıda grafikler idare ediyor o kadarda kötü değil oyunda içerik bol gerçekten kaybolabiliyorsunuz okadar işlem yapılıyorki oyunda haraç aldığınız mekana koruma koyup ona para verebiliyorsunuz parayı beyenmeye biliyorlar veya parayı beyenip emir altına geçebiliyorlar güzel düşünülmüş
  • Oyun pek beğenilmemiş anlaşılan yine de indirip denemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.