Yorumlar kötü ama yorumlara bakmamak gerek. İndiriyorum bakalım
Benim kart 512 mb 4870 biosu sorunlu versiyondan..Pc aynen GTA 4 deki gibi 2-3 dk sonra texture sorunu veriyor.Pc kilitleniyor.Bu oyunda da oldu..Ne yapmalıyım.Ankarada Novadan aldık.Şimdi yeni bios için göndermem mi lazım kartı..Bi de kargo masrafı çıktı..
quote:
Orjinalden alıntı: Stargate_0404
Benim kart 512 mb 4870 biosu sorunlu versiyondan..Pc aynen GTA 4 deki gibi 2-3 dk sonra texture sorunu veriyor.Pc kilitleniyor.Bu oyunda da oldu..Ne yapmalıyım.Ankarada Novadan aldık.Şimdi yeni bios için göndermem mi lazım kartı..Bi de kargo masrafı çıktı..
bence çok geçmeden göndermen iyi olur, sonuçta kullanıcı hatası değil.
eğer kendin bios güncellemeye kalkarda sorun olursa hak ta iddia edemeyebilirsin.
tavsiyem göndermen
tek acıdığım nokta verilen paraya yazık ya okadar eleman çalıştırıyorsun minumum 2500$ maaşlı okadar para döküyorsun reklamıydı vergisiydi ses studiosu içindi motion capture idi yani EA öyle olmuşki arap parayı bol bulur yağ alır orasına burasına sürer hesabı EA'nın okadar para varki yalan ekonomik krizin k si vurmamıştır....
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
sürücüyle ilgili bir sorunun olabilir
bir diğer sorunda exe olabilir
sürücüyle ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kanımca sorun exe'de
quote:
Orjinalden alıntı: Pro-Gamer
tek acıdığım nokta verilen paraya yazık ya okadar eleman çalıştırıyorsun minumum 2500$ maaşlı okadar para döküyorsun reklamıydı vergisiydi ses studiosu içindi motion capture idi yani EA öyle olmuşki arap parayı bol bulur yağ alır orasına burasına sürer hesabı EA'nın okadar para varki yalan ekonomik krizin k si vurmamıştır....
Birader,adamlar o kadar garipki bir bakıyorsun Dead Space,Mirror's Edge,BF:Bad Company,Army Two,FIFA 09 gibi klasikler yaratıyor bir bakıyorsun dibe vuruyor...Kesinlikle EA'in suçu yok,suçlu yapımcıdır..EA onlara her türlü olanağı sağlıyordur...Adamlar konsol versiyonuna asılmışlar PC'yi es geçmişler üstüne üstlük XBOX 360'dan port yuh yani.
oyunu hic beyenmedim. tek diyecegim bu.
İlk oyundan farkı yok Neyse kurşuna falso vermece oynamaya devam edeyim ben.
quote:
quote:
eğer kendin bios güncellemeye kalkarda sorun olursa hak ta iddia edemeyebilirsin.
tavsiyem göndermen
Teşekkürler..Yorumların için..
quote:
Orjinalden alıntı: gizmo_x
oyunu hic beyenmedim. tek diyecegim bu.
“The Godfather, Stüdyomuz için gerçekten de olağanüstü bir oyun serisi haline geldi,” diye ekliyor Paramount Digital Entertainment İnteraktif ve Mobil departmanları başkan yardımcısı Sandi Isaacs. Hiç de beklenen gibi değil..
İlk oyun kesinlikle daha iyi,artık Mafia gelsin ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Prince*
Bir PC'deki grafiklere baktım birde XBOX 360'da koyulan SS'lere baktım...Bu adamların gerçekten şerefsiz olduğunu anladım.PC'yi zerre kadar takmıyorlar.Üzüldüm gerçekten PC kullanıcıları adına...Küfür gibi bişi etmişler PC'cilere bu ne ya
Evet ben de öyle söledim bu geçen sayfalarda ama arkadaşlar xboxta daha iyi görünmesinin sebbebi lcdtv olmasından dediler ama ben tatmin olmadım ss lere baktığımızda xboxta poligonların daha fazla olduğu görülebiliyo yani bence lcdtv ile alakalı değil senin gibi düşünüyorum.Bunlar ilk oyunu da pc ye dandik grafikle xbox a çok iyi grafikle yapmışlardı zannedersem bunda da öyle bir şey oldu.Fifa dan da görebiliyoruz zaten bunların yaptıklarını gerçekten ayıp
Arkadaşlar yha şu ilk bölümü nasıl geçcez gotfater 2'de.Evin için kaldım inemiyom da aşağı napıcam yha acil yardım beyLer,lütfen..
quote:
quote:
quote:
tavsiyem göndermen
Teşekkürler..Yorumların için..
Eski bi hd4870 kullanıcısı olarak aynı problemi yaşamıştım gta4 de ve sorun bıos!
Valla süper değil ama ben beyendim
Bi kaç ss (boyutları normalde daha büyük ama forum kuralları gereği küçülttüm)
SS'lerden grafikleri pek iyi değil gibi duruyor hocam
quote:
Orjinalden alıntı: RONSPY
SS'lerden grafikleri pek iyi değil gibi duruyor hocam
bilmiyorum valla herşey full açık..
grafikler mariomsu
Bu kamera açısı değişiyomu cok yakın olmuş ,garip olmuş bilen varmı