arkadaşlar o deilde bende oyunda mouse calısmıyo deli oldum yapmadıgım sey kalmadı bı fıkır verebılecek olan varmı oyuna gırıorum menülerde mouse u hareket ettiremiorum neden kaynaklanıyo ne yapmam gerekiyo help help help f1 f1 f1
oynu kapat yada makineye res at geçioyor o hata
%70lere geldim. Hakikatten sıkmaya başladı. Bi an önce bitirip silmek istiyor canım. Keşke bol bol görev verselerdi pff.
godfatherda o güzellik vardı sürekli bi aksion tek şehirdi ama heryerde otel motel olurdu yoldan geçsen bile tararlardı bide araba boldu zevkliydi ama godfather 2 berbat berbat ve ötesi mafia yı bekliyorum ilk oynuda süperdi 2.cisi ne olur bilnimez
en güzelide oyun bittikden sonra eve gelen adamların sırayla elini öpmesi ve arka fonda çalan müzik. bunun bitiminde tekne ile denizin ortasında balık tutarken bizim yanımızda dolanan adamın ensesine tek kurşun sıkmasımız
quote:
Orjinalden alıntı: ismail0625
en güzelide oyun bittikden sonra eve gelen adamların sırayla elini öpmesi ve arka fonda çalan müzik. bunun bitiminde tekne ile denizin ortasında balık tutarken bizim yanımızda dolanan adamın ensesine tek kurşun sıkmasımız
Sahi onu niye öldürdük acaba;bir de üzgünüm diyoruz
Benim Oyun bi tuhaflaştı, önceden mausun sağ tuşuna bastığımda hedefe kilitleniyordu. Bütün dükkanları aldım sadece Almeida ve Mangano kampları kaldı ama, oralara baskına gittiğimde sağ tuş hedefe kilitlenmiyor. Neden acaba..?
haritada görünen bütün mekanları aldım evleri bastım aileleride öldürdüm ama hala şu kasa açacak aile üyemi bulamadım : )
banka soymam gerekiyo ama yapamıyorum eleman olmadığı için varmı bilgisi olan..??
Oyunu bitirdim.Godfather olduk.Elimi öptüler
Manganolar geldi. Oyun baya komplike ve zevkli oldu
quote:
Orjinalden alıntı: SNC
haritada görünen bütün mekanları aldım evleri bastım aileleride öldürdüm ama hala şu kasa açacak aile üyemi bulamadım : )
banka soymam gerekiyo ama yapamıyorum eleman olmadığı için varmı bilgisi olan..??
Nasıl bulamıyorsun inanamıyorum,daha başta vardı adamın kasa seklinde yanında sembolü var; ayrıca safe houselarda istediğin adamı bulabiliyorsun
oyunu hiç beğenmedim renkli renkli arabalar var ve çok can sıkıyor
Tek kelime Vasat Bir oyun Bence.Oyunu büyük umutlarla yükledim fakat ilk bölümü geçmeden sildim.Bi sonraki durak Mafia2
Oyunda grafik yok ama işte biraz çeşitlendirmişler mekan ele geçirmek felan zaten şu sıralar oyun yok eğer grafik aramıyorsanız canınızda sıkkınsa bir oynayın derim...
Arkadaşlar bir yardım edin burada kaldım ne yapacağım ? tüm iş yerlerini elemi geçireceğim yine ?
quote:
Orjinalden alıntı: Pro-Gamer
Arkadaşlar bir yardım edin burada kaldım ne yapacağım ? tüm iş yerlerini elemi geçireceğim yine ?
Bir tane suç zinciri ele geçireceksin
nasıl yapacağımı anlatırmısın ? şu sokakdaki insanlar ilemi konuşacağım ? anahtar felan çıkıyor tepelerinde ? yoksa kelepçe olanlar ilemi ?