hiç sarmadı bu ya 1. daha güzeldi nese başka oyuna geçelim sarmayan oyunun üstüne düşmeye gerek yoq
Mafia II çıksın dağıtacak hepsini
quote:
Orjinalden alıntı: ismail0625
oyun bitti galiba tüm babaları öldürdüm
beyler bu karşı ailenin adamlarını bir kez olduruyorum sonra hastane işareti çıkıor sonrada gene diriliyorlar nasıl tamamen ölcekler
bi yardım beyler lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: rınco
Soldier: Jimmy Guidalatto - Throw him into the East River. Soldier: Franklin Credi - Strangle the life out of him.
Arkadaşlar rica etsem bu iki görevi açıklar mısınız? Nasıl nehire atacağım adamı ve diğer görev nedir tam olarak?
beyler bu oyunun tam özelliklerini verebilicek varmı alcam da arma2
Beyler ben de söyle bi sorun var farenin sol ve sag tusuna tıklayınca adamı tutmuyor hangi tusları denediysemde olmadı butun ayarları defult da yaptim hala tutmuyor adamı yakasından lutfen yardim edin !!!!
Lutfen yardimm upppppp!
adamın üstüne geleceksin farenin sağ sol ikisine basılı tutacakın zaten mantık ile öyle olur yakasın tutacaksın düşün....
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_gs
quote:
Soldier: Jimmy Guidalatto - Throw him into the East River. Soldier: Franklin Credi - Strangle the life out of him.
Arkadaşlar rica etsem bu iki görevi açıklar mısınız? Nasıl nehire atacağım adamı ve diğer görev nedir tam olarak?
Adamı boğacaksın
Arkadaşlar bana yardım etsin oyunu bitirenlerden biri lütfen ya =( ben oyunu çok rahat oynuyordum görevleri de yapıyodum ama en son new york daki senatörle konuşma bölümüne geldim konuştukdan sonra yükleme ekranı geliyor ((ss de gösterdim)).. diğer bölüm başlamıyor.. 1 saat bekledim tık yok bölüm başlamıyor.. Yorumları baya okudum kimsede yok herhalde böyle bi sorun benim dvd de sorun var herhalde :S sizden ricam saveyi upload ladım birisi senatörle konuşup oyunu saveleyebilirmi acaba orayı geçse yeter :S şimdiden tşkler ...
İşin Ucunda Baba Filmi Veya Oyunu Olursa : Kötü Kelimesi Geçersiz Olur.
hah bende tam olarak bu fikirdeydim arkadaşım ama bu ne b.. tan bi oyunmuş beaa resmen içine etmişelr bu ea iyice şaşırdı hee şimdi bo oyunu sırf o güzel dünya klasigi filimlerinin hatrına bitircem ama artık kaç ayda biter bilemem oyun uzun zamandır elimde mevcut akşam kurdum biraz takıldım şoke oldu yaa bu oyuna güzel demek için bir tek neden yok gibi ortada ilk oyun buna 10 basar grafikleri bile bundan göze daha hoş geliyor bu resmen uyuz oldugum gta özentisi bir oyun olmuş çıkmış rezil ettiler godfather ismini ea
quote:
Orjinalden alıntı: The Fugitive
quote:
quote:
Adamı boğacaksın
Teşekkürler Orayı geçtim ama başka bir yerde takıldım, Safe House'da buluşacağım adamı öldürüyorlar sonra onu öldüreni bulmak için görgü tanıklarıyla falan konuşuyorum en son birini bulmam gerekiyor ama bulunduğu yer kilitli ve açamıyorum bir türlü, bıraktım 1 haftadır oynamıyorum.
biri yardım edene kadar başka save bulup oyunu bitirdim
Ya arkadaşlar adamları nasıl doğuyoruz?
Bu iyi haber sayılır herhalde; Bundan sonra EA'den Godfather oyunu gelmeyebilir.
1 ile aynı diyorlar bölümleri v.s almama değermi acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: ismail0625
oyun bitti galiba tüm babaları öldürdüm
Babalara gelme de.
Oyun fena sarıyor ya. Arkadaşın evinde oynadım. Grafikleri eskisinden iyi olmuş
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: The Fugitive
quote:
quote:
Adamı boğacaksın
Teşekkürler Orayı geçtim ama başka bir yerde takıldım, Safe House'da buluşacağım adamı öldürüyorlar sonra onu öldüreni bulmak için görgü tanıklarıyla falan konuşuyorum en son birini bulmam gerekiyor ama bulunduğu yer kilitli ve açamıyorum bir türlü, bıraktım 1 haftadır oynamıyorum.