Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: radikal1

hiç sarmadı bu ya 1. daha güzeldi nese başka oyuna geçelim sarmayan oyunun üstüne düşmeye gerek yoq
    Mafia II çıksın dağıtacak hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail0625

oyun bitti galiba tüm babaları öldürdüm

• beyler bu karşı ailenin adamlarını bir kez olduruyorum sonra hastane işareti çıkıor sonrada gene diriliyorlar nasıl tamamen ölcekler
  • bi yardım beyler lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: rınco

Soldier: Jimmy Guidalatto - Throw him into the East River.
    Soldier: Franklin Credi - Strangle the life out of him.

Arkadaşlar rica etsem bu iki görevi açıklar mısınız? Nasıl nehire atacağım adamı ve diğer görev nedir tam olarak?
  • beyler bu oyunun tam özelliklerini verebilicek varmı alcam da arma2
  • Beyler ben de söyle bi sorun var farenin sol ve sag tusuna tıklayınca adamı tutmuyor hangi tusları denediysemde olmadı butun ayarları defult da yaptim hala tutmuyor adamı yakasından lutfen yardim edin !!!!
  • Lutfen yardimm upppppp!
  • adamın üstüne geleceksin farenin sağ sol ikisine basılı tutacakın zaten mantık ile öyle olur yakasın tutacaksın düşün....
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

quote:

Arkadaşlar rica etsem bu iki görevi açıklar mısınız? Nasıl nehire atacağım adamı ve diğer görev nedir tam olarak?

Adamı boğacaksın
  • Arkadaşlar bana yardım etsin oyunu bitirenlerden biri lütfen ya =( ben oyunu çok rahat oynuyordum görevleri de yapıyodum ama en son new york daki senatörle konuşma bölümüne geldim konuştukdan sonra yükleme ekranı geliyor ((ss de gösterdim)).. diğer bölüm başlamıyor.. 1 saat bekledim tık yok bölüm başlamıyor.. Yorumları baya okudum kimsede yok herhalde böyle bi sorun benim dvd de sorun var herhalde :S sizden ricam saveyi upload ladım birisi senatörle konuşup oyunu saveleyebilirmi acaba orayı geçse yeter :S şimdiden tşkler ...

OYUN BURDA BEKLİYOR

save dosyası

http://rapid-share.com/files/240373589/The_Godfather__II_save.rar.html (aradaki - yi kaldırın)

şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: BabyIcey

İşin Ucunda Baba Filmi Veya Oyunu Olursa : Kötü Kelimesi Geçersiz Olur.

hah bende tam olarak bu fikirdeydim arkadaşım ama bu ne b.. tan bi oyunmuş beaa resmen içine etmişelr bu ea iyice şaşırdı hee
    şimdi bo oyunu sırf o güzel dünya klasigi filimlerinin hatrına bitircem ama artık kaç ayda biter bilemem oyun uzun zamandır elimde
    mevcut akşam kurdum biraz takıldım şoke oldu yaa bu oyuna güzel demek için bir tek neden yok gibi ortada
    ilk oyun buna 10 basar grafikleri bile bundan göze daha hoş geliyor bu resmen uyuz oldugum gta özentisi bir oyun olmuş çıkmış
    rezil ettiler godfather ismini ea

• quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

quote:

Adamı boğacaksın

Teşekkürler
    Orayı geçtim ama başka bir yerde takıldım, Safe House'da buluşacağım adamı öldürüyorlar sonra onu öldüreni bulmak için görgü tanıklarıyla falan konuşuyorum en son birini bulmam gerekiyor ama bulunduğu yer kilitli ve açamıyorum bir türlü, bıraktım 1 haftadır oynamıyorum.

• biri yardım edene kadar başka save bulup oyunu bitirdim
  • Ya arkadaşlar adamları nasıl doğuyoruz?
  • Bu iyi haber sayılır herhalde; Bundan sonra EA'den Godfather oyunu gelmeyebilir.

http://www.joystiq.com/2009/06/05/ea-exec-states-there-wont-be-more-godfather-games/
  • 1 ile aynı diyorlar bölümleri v.s almama değermi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail0625

oyun bitti galiba tüm babaları öldürdüm

Babalara gelme de.
  • Oyun fena sarıyor ya. Arkadaşın evinde oynadım. Grafikleri eskisinden iyi olmuş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

quote:

Adamı boğacaksın

Teşekkürler
    Orayı geçtim ama başka bir yerde takıldım, Safe House'da buluşacağım adamı öldürüyorlar sonra onu öldüreni bulmak için görgü tanıklarıyla falan konuşuyorum en son birini bulmam gerekiyor ama bulunduğu yer kilitli ve açamıyorum bir türlü, bıraktım 1 haftadır oynamıyorum.
    Oyunu bitireli çok oldu hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.