Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda babaların evlerinde çarpı cıktı öldürme için gidiyom babaların evlerine ama kilitli nasıl gircem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karacaayt

Arkadaşlar oyunda babaların evlerinde çarpı cıktı öldürme için gidiyom babaların evlerine ama kilitli nasıl gircem?

aynen bende orda kaldım bi yardım edin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sörjin

quote:

Orjinalden alıntı: karacaayt

Arkadaşlar oyunda babaların evlerinde çarpı cıktı öldürme için gidiyom babaların evlerine ama kilitli nasıl gircem?

aynen bende orda kaldım bi yardım edin??

NEW YORK, MAİMA, KÜBA da olan bütün dükkanları kendi haracınıza bağlayın ama hepsini bir tane rakip aileye ait kalmasın en sonunda babaların malikaneleri açılacak
  • Philip Giotti - Toss him off a high ledge.

Bu görevde kaldım arkadaşlar bu adamı nasıl öldürecem bilemedim bir türlü yaw:S yardım edin lütfen
  • arabayla çarp diyo sanırım
  • adamları nasıl emrime geçireceğim kasacı vs. bir türlü geçemedm orayı...
  • hiç bişey anlamadım sokaklarda insanların üstünde anaktar fln çıkıyo onlardan mı görev alcaz..
  • ve mekanlara girince kasa fln var onları nasıl aççaz.. aileye nasıl yeni adamlar katabiliriz.. ben new yorkta hiç ilerleyemedim.. bi yere gittim adamı hırpaladım kendime bağladım sonra başka bi yere gittim aynı şeyi yaptım ama sonra görev gelmedi..
  • oyunu genel itibariyle cogu kişi begenmemis ama grafikleri fln yine idare eder düzeyde içerigi eski oyunla aynı ama gta 4ten arazi bir cok detayla oyun güzelleşmiş bence
  • anladım oyunu.. floridaya geçtim.. ama orda bi görevde takıldım sanırım ilk görev.. iki aileden de birer mekan al diyo galiba.. aldım ama bişey olmadı biri açıklarsa sevinnirim..
  • boğma teli nerde bulamadım onu bi de adamları nasıl boğuyoruz lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: galatasaray_26

boğma teli nerde bulamadım onu bi de adamları nasıl boğuyoruz lütfen yardım edin

valla nerdeydi tam hatırlayamadım ama.. aldıktan sonra sağ sol fare tuşu aynanda bas adamın arkasındayken... sora spaceye bas öldür
  • Arkadaşlar yardım edecek olursa çok sevineceğim. İlk bölümlerde + yuvarlaklı öldüreceğim adamları öldürdükten sonra yine geliyor onları tam olarak nasıl öldüreceğiz. Mesala inşaattaki adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: invisible

Arkadaşlar yardım edecek olursa çok sevineceğim. İlk bölümlerde + yuvarlaklı öldüreceğim adamları öldürdükten sonra yine geliyor onları tam olarak nasıl öldüreceğiz. Mesala inşaattaki adamı

o adamları belli bir yöntemle öldürmen lazım.. dons view'den bak.. haritadan o adamın üstünde gel.. kill conditionda yazar nasıl öldürmen gerektiği.. ne bilim sniper ister.. kafasına şişe at der. boğarak öldür der.. der bişiler...

• Berbat bir oyun yapmışlar, 1.'si süperdi. Grafik modelleme, buglar, adamın koşuşu, arabalar, haritanın ufaklığı, sınırlı şeyler, zevksizlik... harcadığım vakte üzüldüm gerçekten. 10/3
  • sağol arkadaşım eyw
  • Arkadaşlar, Eğer DirectX gibi bir grafik API si ile bu oyunların ne kadar zor kodlandığını anlayamıyorsanız biraz araştırın. Ayrıca her oyuna Grafikleri Kötü Olmuş demeyin. Çünkü onların hiçbirini yapmak kolay değil. Aynı anda CPU ve Grafik Kartının fazla dolu olmamasını sağlayıp o kadar çok içeriği aynı anda görüntü alanına sokmak her babayiğidin harcı değildir. O oyundaki sadece gölgeler için hertürlü ışık kaynağından etrafın gölge haritası çıkarılır ve bunun dolayısıyla etraftaki gölgeler belirlenir. Sonra bu gölgelerin düzgün görünümü transparanlığı,uzunluğu vs.vs. için çok büyük kodlamalar yapılır... Lütfen basitmiş gibi " Grafik Çok Kötü " demeyin, oyunun içeriğini eleştirin...
  • arkadaşlar dominic in adamları warya hani 3 tane bizim adamımız ben 1 tanesini işten çıkarmak istiyorum yerine başka adam almak istiyorum onu nasıl yapabilirim lütfenn
  • quote:

arkadaşlar dominic in adamları warya hani 3 tane bizim adamımız ben 1 tanesini işten çıkarmak istiyorum yerine başka adam almak istiyorum onu nasıl yapabilirim lütfenn

famiy view'den adamına tıkla.. onun özelliklerine girdikten sonra orda mark for death var onu aktif hale getir.. artık adamını öldürebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnReaL.4

quote:

arkadaşlar dominic in adamları warya hani 3 tane bizim adamımız ben 1 tanesini işten çıkarmak istiyorum yerine başka adam almak istiyorum onu nasıl yapabilirim lütfenn

famiy view'den adamına tıkla.. onun özelliklerine girdikten sonra orda mark for death var onu aktif hale getir.. artık adamını öldürebilirsin..

tşkr ederim saol
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.