Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

nasıl yapacağımı anlatırmısın ? şu sokakdaki insanlar ilemi konuşacağım ? anahtar felan çıkıyor tepelerinde ? yoksa kelepçe olanlar ilemi ?
    Yok, mekanları ele geçireceksin, mesela tepesinde silah işareti olan 4 yer var hepsini kendi himayen altına alacaksın.
  • hmm Okey ozman saol
  • Castroyu indirdim (ölmedi tabi) olaylar değişiyor
    Kübada askerlerle falan uğraşmaktan kübaya gittiğimden beri 5 dükkandan fazla kaybettim. Dükkanların %70 falan benimdi şimdi %56ya düşmüş durumda
  • An itibari ile bütün dükkanlar benim himayem altında. Şimdi işim sırayla 4 aileyi de büyük bir zevle indirmek olacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 19 Mayıs 2009; 21:36:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

An itibari ile bütün dükkanlar benim himayem altında. Şimdi işim sırayla 4 aileyi de büyük bir zevle indirmek olacak .
    Oyunun en güzel yeri
  • Arkadaşlar bir yardım edin Üstümüze çelik yelekleri kimden alacağız ?çatışmalarda çok hızlı ölüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

An itibari ile bütün dükkanlar benim himayem altında. Şimdi işim sırayla 4 aileyi de büyük bir zevle indirmek olacak .
    Oyunun en güzel yeri

Neyse bu gece veya yarın sabaha kadar bitireceğim oyunu. Bilgisayarda yeni oyun yüklemeye yer kalmadı o kadar oyun olunca bari bu bitse de bi an önce yeni oyun kursak :)

@pro-gamer
    Tam mekanın ismini hatırlamıyorum fakat Floridada bir elmas dükkanı. Zaten en çok koruma olan yer orası. Gördüğünüzde anlarsınız orası olduğunu haritadan. Çabuk ölmemek için kendinizi uğgrade edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 19 Mayıs 2009; 22:43:21 >

• anlamadım hiç birşey ? nerye gideceğim yani elmas dükkanına gideceğim satınmı alacağım çelik yelekleri ? acayip karışık oyun güzelde...
  • quote:

anlamadım hiç birşey ? nerye gideceğim yani elmas dükkanına gideceğim satınmı alacağım çelik yelekleri ? acayip karışık oyun güzelde...

Yok hayır ele geçireceksiniz o kendilinden gelecek üstünüze
  • çok rezil bir oyun sakın almayın bence paranıza yazık.GF 1 oynayın Mafia oynayın daha iyi
  • quote:

quote:

anlamadım hiç birşey ? nerye gideceğim yani elmas dükkanına gideceğim satınmı alacağım çelik yelekleri ? acayip karışık oyun güzelde...

Yalnız üzerinde elmas işareti olan dükkanların hepsini ele geçirmen gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

quote:

Yalnız üzerinde elmas işareti olan dükkanların hepsini ele geçirmen gerekiyor

Evet doğru yanılıyorum. Ben çok orda koruma gördüğüm için sanırım elmaslılardan en son ona dalmıştım. Orayı alınca geldiği için aklımda öyle kalmış

• ya arkadaşlar bende pc ye rese atıyor bir süre oynadıktan sonra!! Başka hiç bir oyunda karşılaşmadım ısınma ile ilgili değil !! Yok mu bir çözümü ??
  • arkdaşlar hoşunuza giden ss ler var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuvalet pompası

ya arkadaşlar bende pc ye rese atıyor bir süre oynadıktan sonra!! Başka hiç bir oyunda karşılaşmadım ısınma ile ilgili değil !! Yok mu bir çözümü ??

Ya arkadaşlar yokmu bir çözümü acaba ? Adam akıllı oynayamadım bir türlü
  • An itibari ile 13 saat 39 dk. 50 sn.dir oynadığım Godfather II bitti
    Sonu acayip güzeldi. Benim adamı alkışladım elini öperlerken
  • Mafia 2 ya. Bu ne abi. Marlon Brando'nun kemikleri sızlıyodur valla
  • Aşka geldim açtım Love Themeyi dinliyorum şimdi
    Hatta hiç izlememiştim Godfather I'den izlemeye başlıyacam birazdan
  • hiç sarmadı bu ya 1. daha güzeldi nese başka oyuna geçelim sarmayan oyunun üstüne düşmeye gerek yoq
  • ya yzde 17 deyim tüm dukkanlart felan bnde anahtar felan gosterıyor ne yapacağım şimdi takıldım kaldım ya :S
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.