arkadaşlar oyunda araba sürerken mouse'la ayarlıyorum nasıl düzelecek?yani arabanın arkasından bakmam gerekiyorya ben mouse2la bu işi yapıyorum diğer oyunlardaki gibi direk arabanın arkasından göstermiyor nasıl düzelteceğim?
hyman roth u öldürdüm hava alanında sonra polisten kaçmamı istedi outrun the police yazıyo görevde polisten tamamen kurtuldum ama bişey olmadı ne yapmam lazım lütfenn
quote:
Orjinalden alıntı: galatasaray_26
hyman roth u öldürdüm hava alanında sonra polisten kaçmamı istedi outrun the police yazıyo görevde polisten tamamen kurtuldum ama bişey olmadı ne yapmam lazım lütfenn
güvenli eve git
selam kardesş ben sana bisesoracagım yaa ben got father 1 i oynuyorm ama bisorunum var bi adamla birlikte bi oteli bastık oteldeki tüm adamları oldürdük en üst kata cıktık yanımdaki adamla orda bi daireye girdik yanımdaki adam masada oturan adamı olldürdü ardından arkadan baska bi adam geldi bi yere telefon etti biri ile konusturdu beni telefonda sonra adamı oldur dediler telefonda ADAMI ASAGINASIL İNDİRECEMYADA NE YAPMAMLAZIM ama BEN ADAMI TUTAMIYORUM VURAMIYORUM NEYAPMAM GEREKİYO Bİ YARDIM ETSEN ÇOK MNAKBULE GEÇER
selam kardesş ben sana bisesoracagım yaa ben got father 1 i oynuyorm ama bisorUNUM VAR SNİTCH İNT HE HOTEL GÖREVİNİ NASIL YAPACAGIM telefonda adamı oldur dediler telefonda ADAMI ASAGINASIL İNDİRECEMYADA NE YAPMAMLAZIM ama BEN ADAMI TUTAMIYORUM VURAMIYORUM NEYAPMAM GEREKİYO Bİ YARDIM ETSEN ÇOK MAKBULE GEÇER
çok önemli bşe sorucam.tony rosatonun adfamını öldürcem.garrote ile.iple boğ dio yani.ama garrote seçtiğim halde yumruk atıyo hiç bşe anlamadm yardım ltfn
quote:
Orijinalden alıntı: lagrotta
çok önemli bşe sorucam.tony rosatonun adfamını öldürcem.garrote ile.iple boğ dio yani.ama garrote seçtiğim halde yumruk atıyo hiç bşe anlamadm yardım ltfn
Arkasından yaklaşıp mause hem sağ hem sol tuşuna aynı anda basacaksın sonrada space e basacaksın..
Oyundaki aile üyelerini öldürmelerin çeşitli yolları var bu yolların çoğunu ben anlayamıyorum ingilizce.sözlük translate fln ancak bazılarını anlatabiliyo.genelinde saçma sapan şeyler çıkıyo bunları ayrıntılı olarak yazacak ya da yazmış arkadaş var mı yardımcı olacak?
arkadaşlar bu floridadaki global storage bir nevi araba işareti çıkan yerin içine giriyorum butün adamları temizliyorum yanlız mekanın sahibi bir çıkıntının üstünde ve oraya gidecek yolu bulamıyorum nerden gidecegim biri bana pls yardım etsin bütün her yere girdim çıktım ama oraya geçen hiçbir yer yok normal yollardanda konteynırlarla kapalı ne yapacagım burayı geçen arkadaslardan bir yardım istiyorum...
haritada bir sürü yerler var. küçük haritada 3 kırmızı nokta var gidiyorum tüm adamları temizliyorum sahibini ikna ediyorum mekan bizim olsa bile kırmızı nokta gitmiyor. ne demek bu.
orayı sabote ediceksin tgit tezgarlara televizyonlara yumruk at favor gorevini yerine getir .
arkadaşlar godfather 2 yi yeni aldım oynadım bayagı ama su kasaları acacak adam yok. eve gidiyorum kasa işareti olan adama tıklıyorum senin özelligin ne gibi sorular cıkıyo onlara basıyorum ama bir türlü adamı yanıma alamıyorum nasıl adamı benim emrimde çalıştırcam
quote:
Orijinalden alıntı: yalnizkovboy61
arkadaşlar godfather 2 yi yeni aldım oynadım bayagı ama su kasaları acacak adam yok. eve gidiyorum kasa işareti olan adama tıklıyorum senin özelligin ne gibi sorular cıkıyo onlara basıyorum ama bir türlü adamı yanıma alamıyorum nasıl adamı benim emrimde çalıştırcam
Oyun ilerledikçe alabileceğiniz adam sayısı artıyor
ya hayır ben nasıl alacagımı soruyorum. birini kovuyorum ama bir başkasını alamıyorum. kasayı acacak adam yok. pense işareti çıkıyor işi yapacak adam yok. yolda kafasında para gördugum heriflerin görevlerini yapıyorum sadece baska görev yok haritada bi kac yere gidiyorum ordada bombacı bi yeri patlatıyor o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: yalnizkovboy61
ya hayır ben nasıl alacagımı soruyorum. birini kovuyorum ama bir başkasını alamıyorum. kasayı acacak adam yok. pense işareti çıkıyor işi yapacak adam yok. yolda kafasında para gördugum heriflerin görevlerini yapıyorum sadece baska görev yok haritada bi kac yere gidiyorum ordada bombacı bi yeri patlatıyor o kadar
Kovduktan sonra öldürmeniz gerekiyor yer açabilmek için
Türkçe alt yazı var mı arkadaşlar ?
arkadaşlar cevap yok mu ?
keşke mafia 2 yi ertelemeselerdi 2010 a da bu saçma oyunla zaman geçirmek zorunda kalmasaydım.. oyunun yarış sahnesi bile nfs den çok daha keyif vermişti hayatımda oynadığım en güzel oyundu... bikaç ay daha bekliycez napalım
Grafikler pekde iyi olmasada oyun çok eğlenceli bunun dışında bazı buglar var havada yürüme gibi adamların cesetleri çok çabuk kaybolması gibi gerçi bu bug sayılmaz ama yinede oyunun zevkini azaltan şeyler
Ama oynanılabilir bi oyun başta farklı bi oyun anlayışı var adamları yönetme ve görevler güzel ayarlanmış. Öldürme stilleride oldukça hoş kimsenin beğenmemesine rağmen ben oyunu sevdim sevenlerde vardır tabi mutlaka ama oynanmıycak bir oyun değil yani...
arkadaşlar the godfather 2 deki adamlarım ben ölünce veya onlar ölünce bulamıyorum geri nasıl bulucam