Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onlar ölünce genelde 12 dakika hastanede kalırlar
    12 dk sonra direk sana gelmezler ama
    12 dakika sonra tab tuşuna bas altta more dons wiew die bi secenek var ona gir
    oraya girince families ten your familyi bul oraya gir ve çıkan adamına tıklayıp add the crew de
    otomatikman yanına gelecektir o menüden adamlarının giyiniş tarzlarını ve özelliklerini geliştirebilirsin
    oyunu oynarken çok gerekli olan bir menü
  • kardeş gerçekten çoook teşekür ediyorum.bi mekana gidiyorum tek hemen öldürüyorlardı beni xD
  • 2 el orjinalini bulabilirmiyim bu oyunun?
  • bence icerik olarak 1.sinden bin kat daha iyi (daha farklı mekanlar , EN ÖNEMLİSİ: YANINA ADAM ALABİLMEK CETE KURABİLMEK HER ELEMANN FARKLI ÖZELLĞİ OLMASI buna rağmen nasıl beyenmediniz bu oyunu anlamadım takmıssınız grafige ya yok bir kadına vurunca kafaası tabloya giriyormus ne olcak yani ölmessin ya ben EA olsam 3. sünü de yapardım sırf kendimoynamak icin
  • scarface in oyununuda çok eleştirdiler grafik kötü falan diye bana scarface den sonra ilaç gibi geldi bu oyun .saygılar yanlız sistemim kat kat yetmesine rağmen arabaya binince kesik kesik donuyo deliricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 1 Şubat 2010; 22:57:23 >
  • scarface cok iyi bir oyundu, filmin ruhu oyuna yansımıştı müzikleri de cok güzeldi sesler de öyle fakat yanınızda hic adam olmaması ve oyunda hata raporu hataları eksik yanlarıydı
  • scarface grafik olarak çok gelişmiş olmasada cidden çok iyiyidi ben 4 kere bitirdim filminide 35 kere fln izledim ztn abartmıyorum hastasıyım evimde posterleri fln var.o oyunun güzelliği para hesabı yapılması ve pazarlık olayıydı.bence her oyunda satın alcak bişeyler para bulmak için uğraşma olmalı.mesela gta 4te bişey satın alamamak ev işyeri fln eksiklik bana göre vice citydeki sistem süperdi.

neyse çok uzatmiym godfather 2 torrente benim inicekte tavsiye eder misiniz bu oyunu?
  • öneririm tabiki cok zevkli böyle nasıl desem cetenle birlikte hareket etmek cok iyi iceriği dolgun bir oyun 1. ye göre daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

öneririm tabiki cok zevkli böyle nasıl desem cetenle birlikte hareket etmek cok iyi iceriği dolgun bir oyun 1. ye göre daha iyi

tmm sağol mutlaka bitrcem bunuda
  • Ben de tavsiye ederim.Zevkli oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkovboy61

ya hayır ben nasıl alacagımı soruyorum. birini kovuyorum ama bir başkasını alamıyorum. kasayı acacak adam yok. pense işareti çıkıyor işi yapacak adam yok. yolda kafasında para gördugum heriflerin görevlerini yapıyorum sadece baska görev yok haritada bi kac yere gidiyorum ordada bombacı bi yeri patlatıyor o kadar

Kovduktan sonra öldürmeniz gerekiyor yer açabilmek için

evet oyunun o yanı kötü olmus hani yanından cıakrttıktan sonra bir daha olmesi gerekiyor yani 2 kerede halloluyor öldürmeyi soruyorsan adamı böyle cok adamı olan bir yere saldırtıcaksın ama ondan once de mark of death mı isaretli olması gerekli(eğer isaretli değilse adam ölmüyor hastanelik oluyor bu yüzden de yapısıp kalıyor ceteye :D )

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

scarface grafik olarak çok gelişmiş olmasada cidden çok iyiyidi ben 4 kere bitirdim filminide 35 kere fln izledim ztn abartmıyorum hastasıyım evimde posterleri fln var.o oyunun güzelliği para hesabı yapılması ve pazarlık olayıydı.bence her oyunda satın alcak bişeyler para bulmak için uğraşma olmalı.mesela gta 4te bişey satın alamamak ev işyeri fln eksiklik bana göre vice citydeki sistem süperdi.

neyse çok uzatmiym godfather 2 torrente benim inicekte tavsiye eder misiniz bu oyunu?

bende Alpaçino hayranıyım ,scarface süperdi ,bunuda beğenirsin ben beğendim

• Beyler mesajları okumadım ama bi soru sormak istiyorum. Bu oyunun Türkçe Yaması , türkçe altyazılısı varmı ?
    oyundaki kişilere ingilizce cevaplar veriyoruz ama bilmeden anlamadan cevap verince hiç bi zevki kalmıyor.Beni aydınlatırsanız sevinirim. teşekkürler.
  • yok kardeş türkçe yaması
  • Arkadaşlar oyunu yükledim italyanca veya ispanyolca ingilizce paketini yollayabilecek varsa sevinirim.
  • arkadaşlar üzgünüm ama oyunu ben iğrenç buldum mecburen bitircem ama ilk oyuna göre bile daha kötü oynanabilirlik 0 call of duty 6 ve gta 4 oynadıktan sonra iğrenç geldi bu oyun.hayal kırıklığına uğradım malesef.
  • Hayal kırıklığıydı benim içinde bu oyun.Mafia2 tek umudum
  • Bende fare sağa doğru çekiyor nedense,bu sorundan ötürü başlayamadım bir türlü oyuna
  • allaha şükür bitirdim sonunda.
    ilk oyun gibi filme tam oturtamamışlar bazı sahneler sırf var olsun diye olmuş filmle ilgili bazı şeyler değiştirilmiş sözler fln.ilerledikçe daha çok ısındım oyuna ama beklediğimin altındaydı yinede.
  • Beyler hangi ayara getirirsem getireyim oyuna giremiyorum. Daha karakteri yeni belirledim, oyuna baslayacagim yukleme ekrani gecmiyor, yukleme suruyor. Bitmiyor bir turlu. Napmaliyim?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.