Şimdi Ara

The Godfather 2™ (ÇIKTI) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
1
Favori
116.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Kurduktan sonra 7.92 GB yer kaplıyor.

NVIDIA ekran kartı kullanan arkadaşlar. Ekran kartı sürücünüz eskiyse oyunu kurduktan sonra mutlaka ekran kartı sürücünüzü güncelleğin. Tam sürüm olan 182.50 kurun mutlaka.

Bir önceki yani 180.48 Kurulu olan bilgisayarlarda oyun hata verebilir. Bende 180.48 kuruluyken oyun da New game dedikden sonra ekrana gelmesi gereken video gelmiyordu sadece ses geliyordu bölüm başlamıyordu. Oyun içersinde kimi ayar menüsünde katılma oluyordu. 182.50 kurunca oyun sorunsuz çalıştı.

Ben yeni kurdum. Surucu de 190.38 ama daha baslarken sigarali ekran habire yukleme yapiyor. Yukleme sona ermiyor. Napmali?
  • Oyun normalde çok iyi ama grafikler işi bozmuş gerçekten..Ama konu olarak oyunu çok iyi yapmışlar..
  • yok ya ilk oyun kdr godfather havasıda yoktu bence.
  • bu oyun berbat ya resmen filme hakaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

bu oyun berbat ya resmen filme hakaret

aynen kardeşim.ilk oyunda yine filmin kopyasıydı ara videolar fln.burda onlarıda değiştirmişler sonra sırf filmden parça olsun diye lafları değiştirerek koymuşlar fln.sınıfta kaldı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Kurduktan sonra 7.92 GB yer kaplıyor.

NVIDIA ekran kartı kullanan arkadaşlar. Ekran kartı sürücünüz eskiyse oyunu kurduktan sonra mutlaka ekran kartı sürücünüzü güncelleğin. Tam sürüm olan 182.50 kurun mutlaka.

Bir önceki yani 180.48 Kurulu olan bilgisayarlarda oyun hata verebilir. Bende 180.48 kuruluyken oyun da New game dedikden sonra ekrana gelmesi gereken video gelmiyordu sadece ses geliyordu bölüm başlamıyordu. Oyun içersinde kimi ayar menüsünde katılma oluyordu. 182.50 kurunca oyun sorunsuz çalıştı.

Illa 182.50 driverinda mi basliyor bu oyun?

hallettim. Illa 2 DVDli surumu kurulacakmis. Tek DVDde sorun cikariyor. Girmiyor oyuna kendi karakterini yarattiginda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 2 Nisan 2010; 22:56:26 >

• Tum ayarlar acik ve 1280 *1024 cozunurlugunde [kendi karakterimle]

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

The Godfather 2™ (ÇIKTI)

• gta 4ü bidaha bitircem ama buna elimi sürmem bi daha mesela
  • Bu oyunu kotuleyenlere uzuluyorum. Evet, eksikleri var; fakat, yine de cok iyi oyun. Kac gundur yavas yavas oynuyorum ve en son Rosato's Family'yi
    havaya ucurdum. Oyunda patlama efektleri tadindan yenmez. Diyaloglar daha iyi olabilirdi, texture kalitesi de. Sonra, execution cesidi
    fazla olsaydi on numara olurdu. Yine de, iyi oyun.
  • Başlığı her görüşümde mafia 2 çıktı sanıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

bence icerik olarak 1.sinden bin kat daha iyi (daha farklı mekanlar , EN ÖNEMLİSİ: YANINA ADAM ALABİLMEK CETE KURABİLMEK HER ELEMANN FARKLI ÖZELLĞİ OLMASI buna rağmen nasıl beyenmediniz bu oyunu anlamadım takmıssınız grafige ya yok bir kadına vurunca kafaası tabloya giriyormus ne olcak yani ölmessin ya ben EA olsam 3. sünü de yapardım sırf kendimoynamak icin

Oyun iyi bence. Carmine Rosato'yu rahat indirmistim. Sonra, sira Tony'ye geldi, afalladim. Florida'yi mi yoksa New York'u mu kontrol
    edecegimi sasirdim. Bir de polislere gicik oluyorum. 4 yildiz olunca hepten ayvayi yiyorsun.
  • haritada kolayca anlarsın dostum ztn o görev olduğu için yeşil yanar.yada malikanelerde adı yazar
  • ya beyler bırsey soracam oyunun baslarındayım bu harıtada sarı ısaretlı artılı adamlar var ya karsı aılenın adamı onlara ne yapacam nasıl oldurecem olduruyorum ama olmuyo kolaylıgı ne bunun ...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

gta 4ü bidaha bitircem ama buna elimi sürmem bi daha mesela

+ 1000 ea games efsaneyi rezil etti bence.God father 3 de berbat birşey olacak eminim şehir küçük özgürlük zaten yok bi tek şehirde boş boş gezmek var oda şehir değil köy.
  • arkadaslar oyunu kurmayı dusunuyorum. Acaba god father 1 dekı gıbı konusmalar cok fazla varmı ?
  • ss olsaydı daha güzel olurdu. merak ettim oyunu.
  • Sağlam bir tek download link i bulamadım. Biri gönderse bari
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak ben bu gassado ailesinin paul morales adlı üyesini bulamadım favorlardan bulayım derken hapse attırdım şimdi hapistende çıkartamıyorum o olmadanda aileyi yok edemiyorum ne yapmam lazım.acil cevap lütfen
  • aileleri uğraşmadan yok edeceklere tavsiyem gidin bir ailenin sahip olduğu tüm dükkanları alın . direk adamları öldürmeden malikane direk açılıyor daha sonra malikaneyi patlatınca zaten otomatik ütün adamlar ölüyor . en onemli dükkanlar striptiz kulupleri cünkü bodyguard harcamaları yarıya düşüyor .
  • 1 daha güzeldi böyle rezil oyun görmedim kardeşim ben mafia 2 bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.