Şimdi Ara

THE GODFATHER HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• geçtiğimiz yüzyılın en iyi filmlerinden biri bence senin de dediğin gibi tek kelime ile müthiş bi film
  • quote:

Orjinalden alıntı: marloncorleone

TEK KELİME MÜTHİŞ

yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRKMKZN

quote:

Orjinalden alıntı: marloncorleone

TEK KELİME MÜTHİŞ

yeterli
    süper film, senaryo, kurgu, yönetmen(francis ford capallo) oyuncular(marlon brando ve al pacino yeter son filmde bi de andy garcia onu da çok severim) her şey süper di. valla bu filme(lere) kötü diyen adam sinemadan anlamıyor demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

süper film, senaryo, kurgu, yönetmen(francis ford capallo) oyuncular(marlon brando ve al pacino yeter son filmde bi de andy garcia onu da çok severim) her şey süper di. valla bu filme(lere) kötü diyen adam sinemadan anlamıyor demektir

Alıntıları Göster
    katılıyorum 100 yılın en iyi filmidir the godfather serisi dünyaca ünlü sinema eleştirmenleri bile 100 yılın en iyi filmi diye boşuna demiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: HYDRA

katılıyorum 100 yılın en iyi filmidir the godfather serisi dünyaca ünlü sinema eleştirmenleri bile 100 yılın en iyi filmi diye boşuna demiyor...

Alıntıları Göster
    Benim için de çok önemli ve değerli bir film...Ancak en iyisi olduğuna katılamayacağım...Kesinlikle ilk 10 içinde yer alır ama beni daha fazla etkileyen filmler var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Benim için de çok önemli ve değerli bir film...Ancak en iyisi olduğuna katılamayacağım...Kesinlikle ilk 10 içinde yer alır ama beni daha fazla etkileyen filmler var...

Alıntıları Göster
    Marlon Barndo'nun oyunculuğu ile kendisini öne çıkarmayı başarmış bir film ya Brando olmasaydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Northern

Marlon Barndo'nun oyunculuğu ile kendisini öne çıkarmayı başarmış bir film ya Brando olmasaydı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Northern

brando tabii ki çok şey kattı ama o olmasaydı da muhteşem bi film olurdu çünkü yapım çok iyiydi tabii buna oyuncular da dahil

• quote:

quote:

brando tabii ki çok şey kattı ama o olmasaydı da muhteşem bi film olurdu çünkü yapım çok iyiydi tabii buna oyuncular da dahil

Alıntıları Göster
    Marlon babaya laf yok...

• mafia filimlerinin esinlenme kaynagı bir ilah bence. oturup arka arkaya 3 part ı da izlemişliim war acaip gaz oluosun. bi daha zorrr

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

ikinci ve üçüncü film birinci film tadında değil yalnız.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    walla baya izledim serilerini yinede izlerim

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    evet birinci farklıydı abi ikide güzeldi ama bir başkaydı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ensartas

evet birinci farklıydı abi ikide güzeldi ama bir başkaydı ya

Alıntıları Göster
    At kafası sahnesi yeter.Sanki benim yatağıma koymuşlar gibi ürktüm o sahnede
  • quote:

Orijinalden alıntı: olc

At kafası sahnesi yeter.Sanki benim yatağıma koymuşlar gibi ürktüm o sahnede

Alıntıları Göster
    başka söze gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: korncu21

başka söze gerek yok

Alıntıları Göster
    süperrrrrrrrrrrrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1453

süperrrrrrrrrrrrrr

Alıntıları Göster
    mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilik

mükemmel

Alıntıları Göster
    asrin filmi...üstüne film tanimam..tam anlamiyla bir klasik
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

asrin filmi...üstüne film tanimam..tam anlamiyla bir klasik

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir filmdi bence.

PS: IMDB'ye göre gelmiş geçmiş en iyi filmdir kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Çok güzel bir filmdi bence.

PS: IMDB'ye göre gelmiş geçmiş en iyi filmdir kendisi.

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.