geçtiğimiz yüzyılın en iyi filmlerinden biri bence senin de dediğin gibi tek kelime ile müthiş bi film
quote:
Orjinalden alıntı: marloncorleone
TEK KELİME MÜTHİŞ
yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZN
quote:
Orjinalden alıntı: marloncorleone
TEK KELİME MÜTHİŞ
yeterli
süper film, senaryo, kurgu, yönetmen(francis ford capallo) oyuncular(marlon brando ve al pacino yeter son filmde bi de andy garcia onu da çok severim) her şey süper di. valla bu filme(lere) kötü diyen adam sinemadan anlamıyor demektir
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
süper film, senaryo, kurgu, yönetmen(francis ford capallo) oyuncular(marlon brando ve al pacino yeter son filmde bi de andy garcia onu da çok severim) her şey süper di. valla bu filme(lere) kötü diyen adam sinemadan anlamıyor demektir
Alıntıları Göster
katılıyorum 100 yılın en iyi filmidir the godfather serisi dünyaca ünlü sinema eleştirmenleri bile 100 yılın en iyi filmi diye boşuna demiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: HYDRA
katılıyorum 100 yılın en iyi filmidir the godfather serisi dünyaca ünlü sinema eleştirmenleri bile 100 yılın en iyi filmi diye boşuna demiyor...
Alıntıları Göster
Benim için de çok önemli ve değerli bir film...Ancak en iyisi olduğuna katılamayacağım...Kesinlikle ilk 10 içinde yer alır ama beni daha fazla etkileyen filmler var...
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Benim için de çok önemli ve değerli bir film...Ancak en iyisi olduğuna katılamayacağım...Kesinlikle ilk 10 içinde yer alır ama beni daha fazla etkileyen filmler var...
Alıntıları Göster
Marlon Barndo'nun oyunculuğu ile kendisini öne çıkarmayı başarmış bir film ya Brando olmasaydı?
quote:
Orijinalden alıntı: Northern
Marlon Barndo'nun oyunculuğu ile kendisini öne çıkarmayı başarmış bir film ya Brando olmasaydı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Northern
brando tabii ki çok şey kattı ama o olmasaydı da muhteşem bi film olurdu çünkü yapım çok iyiydi tabii buna oyuncular da dahil
quote:
quote:
brando tabii ki çok şey kattı ama o olmasaydı da muhteşem bi film olurdu çünkü yapım çok iyiydi tabii buna oyuncular da dahil
Alıntıları Göster
Marlon babaya laf yok...
mafia filimlerinin esinlenme kaynagı bir ilah bence. oturup arka arkaya 3 part ı da izlemişliim war acaip gaz oluosun. bi daha zorrr
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
quote:
ikinci ve üçüncü film birinci film tadında değil yalnız.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
walla baya izledim serilerini yinede izlerim
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
evet birinci farklıydı abi ikide güzeldi ama bir başkaydı ya
quote:
Orijinalden alıntı: ensartas
evet birinci farklıydı abi ikide güzeldi ama bir başkaydı ya
Alıntıları Göster
At kafası sahnesi yeter.Sanki benim yatağıma koymuşlar gibi ürktüm o sahnede
quote:
Orijinalden alıntı: olc
At kafası sahnesi yeter.Sanki benim yatağıma koymuşlar gibi ürktüm o sahnede
Alıntıları Göster
başka söze gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: korncu21
başka söze gerek yok
Alıntıları Göster
süperrrrrrrrrrrrrr
quote:
Orijinalden alıntı: hakan1453
süperrrrrrrrrrrrrr
Alıntıları Göster
mükemmel
quote:
Orijinalden alıntı: kubilik
mükemmel
Alıntıları Göster
asrin filmi...üstüne film tanimam..tam anlamiyla bir klasik
quote:
Orijinalden alıntı: nerazzuri
asrin filmi...üstüne film tanimam..tam anlamiyla bir klasik
Alıntıları Göster
Çok güzel bir filmdi bence.
PS: IMDB'ye göre gelmiş geçmiş en iyi filmdir kendisi.
quote:
Orijinalden alıntı: fprox41
Çok güzel bir filmdi bence.
PS: IMDB'ye göre gelmiş geçmiş en iyi filmdir kendisi.
Alıntıları Göster
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme