Şimdi Ara

the godfather part 2 hakkında anlamadığım iki olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu muhteşem filmin müptelalarına bir şey soracağım. Şimdi Hymnan Roth Michael’in evini kurşunlattıran adam. Bunu zaten Michael, Frank Pentangeli’ye söylüyor. Ama Hyman Roth niçin Michael’in evini kurşunlattırıyor ben bunu bir türlü çözemedim. bu 1.

2. olarak Michael’ın, Fredo’yu öldürme sebebi Fredo’nun Hyman Roth ve Johnny Ola ile daha önceden tanışması. Yani Michael’inde belirttiği gibi zaten Michael’e düzenlenecek olan suikasttan bir haberi yok, sadece tanışıyorlar. Michael buna rağmen niçin Fredo’yu öldürüyor?

• 1.) Hymnan Roth ilk film de öldürülen (Michael tarafından öldürtülen) kumarhaneci nin (adını hatırlamıyorum) intikamını almak için yapıyor herşeyi.

2.) Fredo’yu öldürtme sebebi babasına (Godfather olur kendisi) düzenlenen saldırıya yardım etmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arghh kullanıcısına yanıt
    1) Hyman Roth, Michael'la bu konuyu konuştuğunda o kumarhanecinin öldürülmesini unuttuğunu ve hesap sormadığını belirtiyor. Ayrıca diyelimki sizin dediğiniz gibi bu dediğinin tersini yaptı ve intikamı aldı, tamam ama siz bunu nereden biliyorsunuz onu merak ettim. Ben bir diyalog mu kaçırdım acaba.

2)Fredo hiçbir saldırıya yardım etmediki. Siz hangi saldırıdan bahsediyorsunuz? 1. filmde Marlon Brandoya düzenlenen saldırıdan bahsediyorsanız onu Solozzo planladı ve Fredonun orda parmağı yok. Yok eğer 2. filmde Al Pacino'ya düzenlenen saldırıdan bahsediyorsanız onda da Fredonun parmağı yok. Çünkü belirttiğim gibi Al Pacino, Hyman Roth'un Fredoyu kandırdığını söylüyor. Ama yine de öldürüyor Fredoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam25 -- 28 Mayıs 2020; 4:16:39 >
  • haydi arkadaşlar bir cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.