Şimdi Ara

The GodFather Vista Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaadaşlar Windows Xp'de sorunsuz oynadığım thegodfather oyunu vistada çalışmıyor nedeni nedir çözümü varmıdır yardım edermisiniz?
    Oyunu açıyorum oyun kapatılıyor diyor ve programı kapat'a tıklamamı söylüyor 2 denemeden simgeye sağ tıklayıp özelliklerde xp sp2 uyumluluğnda çalıştır dedim aynı şey oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 9 Nisan 2008; 18:09:08 >

• 1-)Crack değiştir.(Kopyaysa)
    2-)Güncellemelerin hepsini tamamla.(Orjinalse)

• Ben şuana kadar hiç uyumsuzluk sorunu yaşamadım.Sanırım Godfather'ıda vistada oynamıştım.
  • C:\Program Files\Electronic Arts\The Godfather® The Game klasöründeki movies klasörünün adını _movies olarak değiştir.
  • Çok sorun çekersin VİSTADA. Bak sana ne önerecem. Kaldır XP kur
  • @erdinc222
    Teşekkürler ben yazacaktım ama üşendim 1 milyon kez söylendi bu ama
    @Bolu Beyi
    Yahu de get vista'nın hiçbir kötülüğünü görmedim ben şuana kadar xp'den daha sorunsuz bir os olduğunu iddaa ediyorum Hem bu dandik oyun için hiçbir şeye değmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bandits18

Arkaadaşlar Windows Xp'de sorunsuz oynadığım thegodfather oyunu vistada çalışmıyor nedeni nedir çözümü varmıdır yardım edermisiniz?
    Oyunu açıyorum oyun kapatılıyor diyor ve programı kapat'a tıklamamı söylüyor 2 denemeden simgeye sağ tıklayıp özelliklerde xp sp2 uyumluluğnda çalıştır dedim aynı şey oldu ?

Ben XP deyim ama oyunda yazı yazılmıyor sorunum kılavye oyunda yazı yazılmıyo bu yüzden oyuna başlayamıyorum yardım edin lütfen!
  • aq aynı sorun bendede var bende aynı oyunu orjinalini aldım ucuz diye ama hiç bir işe yaramadı vista var işletim olarak oyunu yüklüyorum tam açılcak exe dosyası hata verip windows çözümlenemiyo diyip oyundan çıkıyo her ne yaptıysam nafile anlamadığım vistada çok iyi hatta xp xxxx katlar oyunlar var ama bu dandik oyun açmıyo belliki bu oyun hayatta açmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.