Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Bende 1080p Phd bekliyorum mamundaya

The Hobbit The Desolation Of Smaug 2013 1080p BluRay DTS x264-PHD 13.3 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: real07

Türkçe dublaj ne zaman düşer acaba nete ? Daha çok varsa 33 gb lik indiricem ona göre.

Siz 33 GB yi indirin. Türkçe ses dosyası gelince birleştirirsiniz boşuna beklememiş olursunuz.

Ayrıca 33 değilde 29 olanı indirin. Hem iso falan uğraşmazsınız hemde Portekizce ve 3, 4 tane daha dilleri indirmek içinde beklemeyin boşuna.
  • ses görüntü kalitesi nasıl acaba,

indirmeye değer mi?

www.hakkindabildiklerim.com

"paylaş bildiklerini, öğren bilmediklerini..."
  • real07 kullanıcısına yanıt
    Çıktı zaten Türkçe sürümü Dual 720p PublıcHd geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gibi laptoptan kulaklıkla film izleyenler için yify yeterli, ancak mükemmel değil, bu da gerçek.
  • yify çöktü. 4 farklı modemden denedim hepsinin hızı min 6 mbt 20 yi geçmedi. 94 te kaldı. Bu akşam izleyemeyeceğim heralde.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Iyiki sabah indirmişim, hız bir anda kesilip 300'e kadar çıkıyordu onda da. 10 saat bekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Iyiki sabah indirmişim, hız bir anda kesilip 300'e kadar çıkıyordu onda da. 10 saat bekledim.

Bende pc'yi açık bırakıp gittim derse. Hatta kapanmasın diye arkadan da Lotr açtım. En uzun film o, 4 buçuk saat. %94 olmuş ama gerisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: real07

Türkçe dublaj ne zaman düşer acaba nete ? Daha çok varsa 33 gb lik indiricem ona göre.

Siz 33 GB yi indirin. Türkçe ses dosyası gelince birleştirirsiniz boşuna beklememiş olursunuz.

Ayrıca 33 değilde 29 olanı indirin. Hem iso falan uğraşmazsınız hemde Portekizce ve 3, 4 tane daha dilleri indirmek içinde beklemeyin boşuna.

Teşekkürler hocam.Bu ses dosyalarını nerede bulabilirim ? Pm atabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Çıktı zaten Türkçe sürümü Dual 720p PublıcHd geldi

Linki yollayabilir misin hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bende pc'yi açık bırakıp gittim derse. Hatta kapanmasın diye arkadan da Lotr açtım. En uzun film o, 4 buçuk saat. %94 olmuş ama gerisi yok.

Yapacak bir şey yok, ya bekleyeceksin ya da phd'ye falan bakacaksın.

• türkçe ses dosyalarını bu link ten takip edebilirsiniz. Ben hep burdan indiririm.
  • Çok kötü...

Ancak fırsat bulabildim. 1080p phd'yi indiriyorum. 1-2kb/sn arasında indiriyor ve tahmini süre 15- 20 hafta....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Çok kötü...

Ancak fırsat bulabildim. 1080p phd'yi indiriyorum. 1-2kb/sn arasında indiriyor ve tahmini süre 15- 20 hafta....

Benimde aynı öyleydi ama aynı torrent zamunda da var oradan indirdim. 300 ile iniyor şimdi %25

muhtemelen pc yi açık bırakır yatarım ama sabaha kadar inmesi zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Çok kötü...

Benimde aynı öyleydi ama aynı torrent zamunda da var oradan indirdim. 300 ile iniyor şimdi %25

muhtemelen pc yi açık bırakır yatarım ama sabaha kadar inmesi zor gibi.

Şaka gibi :)))

Şu anda 0.2 ile iniyor. 1 yıl 46 hafta

ek: Şimdi biraz toparladı. 150 kb/sn civarında geziyor. Yarın akşama ancak biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 20 Mart 2014; 0:02:09 >

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Phd sürümü defalarca indirip tekrar başlattım çok yavaş bir şekilde indiriyor şimdi bırakcam sabaha inmemiş olcak,sinir. JYK sürümünü indiricem o olucak.

Sabır
  • Biraz toparladı... 150 kb/sn civarında... Arada 50 kb'ye kadar düşüyor. Yarın akşama belki biter. Ben PHD'ye devam edeceğim. Olmadı yarın, 3dzorrent olan siteden 3d versiyonunu deneyeceğim.
  • peki bu cüceler daha sonra nasıl çoğalacaklar.dişi cüce yok.elflerlemi evlenicekler acaba
  • Pc yi kapattım 300 kb ile iniyordu sabah açıcam akşama doğru biter herhalde gerçi CHD sürümünde kaldı aklım ama çok yavaş

• 2.64 gb olan dosyayı indirdim zamunda'dan ama görüntü kalitesi iyi gelmedi bana. Ayrıca türkçe altyazı yokmu ? bs player bulamadı ?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.