Murat abi seni tanıdığım günden beri şu oyuna karşı heyecan ın hiç dinmemiş valla Helal olsun
Ali_80: Eyvallah Ali sagolasin. Bu oyunun yeri bende baskadir :) Her zaman ve daima heyecanla bekliyecem bu oyunu ^^Ali sende Pm atmissin yeni simdi gördüm. Kusura bakma. Haberleri izleyip hemen Pm ne bakicam. (Haberleri hic kacirmam) @garrote: Eyvallah aga sagol. Pm ye bakildi cevaplandi biraz önce.
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Ali_80: Eyvallah Ali sagolasin. Bu oyunun yeri bende baskadir :) Her zaman ve daima heyecanla bekliyecem bu oyunu ^^Ali sende Pm atmissin yeni simdi gördüm. Kusura bakma. Haberleri izleyip hemen Pm ne bakicam. (Haberleri hic kacirmam) @garrote: Eyvallah aga sagol. Pm ye bakildi cevaplandi biraz önce.
Yok abi ne kusuru.Estafurullah Sen devam et
Shadow Of Colosus ile ilgili bir anı :
Zamanında oyun bazı siteler için açıklanan 17. colosus haberi ve bu colosusun secet garden'da olduğu haberi beni ve arkadaşlarımı epey bi heyecanlandırmıştı. Sırf secret garden'a ulaşabilmek için oyunu 3-4 kere bitirip tutunma barımızı devasa bir şekilde büyütmüştük. Secret Garden'a tutunma barımızı her nekadar büyütsekte kıl payı çıkabiliyorduk ve en sonundada çıkmıştık. Yukardaki görüntü gerçekten çok güzeldi ağaçlar , gölgeler,havada uçuşan yapraklar,akan sular,güneş ışığı,kuşlar çok güzel tasarlanmış bir mekan ve ortasında bir çukur ve bu çukurdan atladığınızda (paraşütle) çıktığınız yer oyuna ilk başladığınız tapınağın içi.
Diyeceğim şu ki malesef oyunda 17. colossus yoktu malesef ama olsun onun sayesinde 4 kere bitirip üstünede time trailer'ların hepsini yapmak hem keyifliydi hemde oyun hakkında bayağı bir tecrübe edinmiştik hayal kırıklığı olsada...
Shadow Of Colosus ile baslayan The Last Guardian ile devam eden Playstation'un en buyuk Sanat eseri nedir diye sorulsa cevap belli.
Not : Ali_80 yeni bilgiler etkileyici ellerine saglik kardesim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Mart 2011; 10:07:45 >
bu oyunu hertürlü alıcam çok merak ediyorum adam gibi ingilizce yok ona sinirleniyorum
"İyiki konsol almışım" dedirtebilecek 3-5 oyundan birisi bence ico serisi.
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Shadow Of Colosus ile baslayan The Last Guardian ile devam eden Playstation'un en buyuk Sanat eseri nedir diye sorulsa cevap belli.
Not : Ali_80 yeni bilgiler etkileyici ellerine saglik kardesim.
Ne demek abi rica ederimSende sağol Valla bu oyunu çok merak ediyorum.Özellikle grafikleri çok etkileyici.Büyük ihtimal çıkınca bende alacam.Abim çok seviyor bu seriyi. Ben pek bilmiyorum
Bu oyunda beni büyüleyen birşeyler var ama nedir çözemedim.
Hep ayni görüntüler , Ayni videolar. Ne zaman yeni birseyler tanitilacak ?
"The Last Guardian'da Düzeltmek İsteğim Nokta Çok"
Playstation 3'ün en çok beklenen oyunları arasında bulunan The Last Guardian'ın yönetmeni Fumito Ueda, CVG'deki röportajında "The Last Guardian" ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Ueda'nın açıklamalarındaki en dikkat çekici nokta ise hala düzeltmek ve ayarlamak istediği bir çok noktanın bulunmasıydı.
Ünlü tasarımcı, The Last Guardian'da yeni bir oynanış mekaniği yaratmaktansa ICO ve Shadow of the Colossus'un karışımı bir oynanış yaratıp PS3'ün yüksek teknolojisinden yararlanmayı seçmiş.
Oyunun tamamının kalede geçeceğini söyleyen Ueda, yine de maceramızın tamamen kapalı mekanlardan oluşmadığını belirtti. Bu kalede Shadow of the Colossus'taki kadar geniş mekanlar bulunmuyor, ama ICO'dan daha fazla hareket alanımız var. Peki Shadow of the Colossus'taki gibi dev yaratıklarla karşılaşacak mıyız? Malesef Ueda bu soruyu "belki" olarak yanıtladı.
Oyunda kendisini gururlandıran bulmaca öğelerinin de yer aldığını söyleyen Ueda, matematiksel bulmacalar veya kapılar için anahtar bulmanın ötesinde dev yaratığımız ile aynı anda çözebileceğimiz ilginç gizemler tasarlamış.
2011 sonunda piyasaya çıkmasını beklediğimiz yapım satış olarak mükemmel bir iş çıkarır mı bilinmez, ama kalite olarak en yüksek seviyede olmasını bekliyoruz.