Şimdi Ara

The Last Kingdom (2015- ) Tarihi Dizi- 2 Sezon.. .. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
15
Favori
21.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sezon bitti kesinlikle efsane olmuş.

Leofric'e üzüldüm kendisi çok aktif ve iyi bir karakterdi. İkinci sezon da çok iyi olur umarım.
  • Bence çok sağlam bir dizi 2. Sezonu merakla bekliyorum oturup 8 bölüm tek solukta izlencek güzellikteydi hak ettiği ilgiyi görmemiş nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duygusal-adam kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum.
  • The Saxon Stories'i okuyan varsa bir baksın;

Şimdi ben ilk kitabı almıştım. Herhalde ilk kitap(the last kimgdom) sadece ilk sezonu anlatıyor. Bu sezonun devamını okumak istesem ikinci kitabı mı okumalıyım yoksa üçüncü kitabı mı?

Edit; Dizi ilk iki kitabı anlatıyor. Şu an ikinci kitabı da hızlıca okuyup gözden geçirdim. Bu arada kitaplar çok akıcı ama derinlik olarak tatmin edici değil. Savaş sahneleri çok güzel yazılmış hepsi o. Devamını okumam biraz vakit kaybı geldi bana ve bıraktım.

Ama savaşlı kitap arayanlara tavsiye ederim. Bernard Cornwell'in tüm kitap serileri savaş anlatışında zirvededir, acayip heyecanlı bir anlatım tarzı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boris234 -- 25 Haziran 2016; 13:07:49 >
  • Çok guzel bir seriydi 2. Sezon tarihi belli oldu mu ?

• GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Kasım'da gelecek yanılmıyorsam.

• Özledik ama.
  • The Last Kingdom (2015- )  Tarihi Dizi- 2 Sezon.. ..
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    Bu adam bana hep Skyrim'de ki guardları anımsatıyor.
  • Konunun Vikings'le alakalı olduğunu biliyorum. Başlamaya değer gibi duruyor. Viking tarihi ilgimi çekiyor açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes5252

Konunun Vikings'le alakalı olduğunu biliyorum. Başlamaya değer gibi duruyor. Viking tarihi ilgimi çekiyor açıkçası.

kalite olarak aynı hocam vikings karekter bazlı giderken bu dizi ise karekterden daha çok olay,hikayesi daha ön planda her bölüm üstüne koya koya bitirdiler ilk sezonu
  • Bence Vikings'ten kat ve kat daha güzeldi bu dizi. Vikings 6/10'luk diziye bu 10/10'luk dizi. O kadar kalite farkı var.

Tabii ikinci sezonu da görmek lazım ama dizinin kötüye gideceğini sanmam çünkü kitaptan gidiyor bu yüzden senaryo tıkanmaz.

• İzlediğim ve şu anda yeni sezonunu beklediğim birçok dizi var ama hiçbiri kendisini bunun gibi özletmedi. Daha ilk sezon olmasına rağmen.

Bunu da arada açıp izlerim her şeyiyle efsane.

• sezon finali

yaw savaşa gidiyorsun, arkada eş çoluk çocuk boşta savunmasız bırakıyorsun, saçma yani
  • Savaş zamanı bütün devletlerde olan bir şeydi o. Arkada bir avuç asker bırakılır şehri korusun diye o kadar.

Zaten eski savaşlarda kalleşlikten çok onur önde olan bir şey olduğu için bu kadar rahat davranıyordu Avrupalılar falan.

Misal 1. Dünya Savaşında pek çok kez iki düşman arasında birlikte yapılan dini bayram kutlamaları falan yaşandı zamanında.
  • Artik yavastan ciksa da izlesek.

• Şimdi bitirdim. Dizide çok fazla uyuz insan, çok fazla odun kafalı şakirt var. Yani çıkıp konuştuklarında sinir olmamak elde değil.
    Neyse ki en uyuzu öldü. Ama hala birkaç tane var mı var. özellikle Alfred'in karısı.
    İlk sezonları karşılaştırırsak eğer kesinlikle Vikings'ten iyi. Savaş sahnelerinde de Vikings'teki gibi 20-30 kişi ile yapılmıyor, gayet kaliteli bir yapım.
    Finalde
    Leofic'e üzüldüm ama en çok da Queen'e üzüldüm, hem de o şekilde. İkisini de erken harcadılar. Tabi birilerinin ölmesi lazımdı ama ne bileyim. Şimdi diziden iki güzel, izleyicinin favorisi karakter ayrıldı.

• Diziyi vikingsle kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum çünkü ikisi farklı dönemleri anlatıyor fakat bir kıyaslama yapılırsa vikingsin 1-2 tık üstü bir dizi olduğunu söyleyebilirim umarım bu kaliteyi bozmaz

• 2.Sezon ne zaman gelicek yav
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.