Şimdi Ara

The Last Kingdom (2015- ) Tarihi Dizi- 2 Sezon.. .. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
15
Favori
21.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel dizi mi got'tan sonra sarar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

güzel dizi mi got'tan sonra sarar mı

Sarar
  • Vikings'in altında kalır diye düşündüm ama vikingsden iyi durumda sf yaptı.
  • Dönemi yansıtmada en başarılı dizilerden biri.

İngilizlerin ne kadar kalın kafalı olduklarını çok iyi yansıtıyor.
  • Sezonu 1-2 gün önce bitirdim ve resmen boşluktayım sanki.Dizinin ilk bölümü çok aşırı sıkıcı geçiyordu ta ki son 10-15 dakikasına kadar ama o dakikalardan itibaren bir şeyler kıpırdanmaya başladı ve sezon sonuna doğru artık "keşke sezon daha uzun olsa" moduna girmiştim.Çok başarılı bi dizi olmuş bence, 2. sezonu merakla bekliyorum.

Uthred ve Ragnar reyizler

Ragnar kaçırılan kızın(ismini hatırlayamadım yangında kaçırılan kız) hayatta olduğunu öğrenince kıyamet kopacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 30 Aralık 2015; 0:19:13 >

• Uuutret son of uutret
  • Wessex ile Westeros'taki Dorne arasındaki benzerlikleri fark eden var mı? Coğrafi olarak iki krallık da birbirine benziyor. Dorne, Targaryen istilasına direnen krallıktı, Wessex de Dan istilasına direnen krallık. Targaryenler de Danlar da doğudan geliyor. Targaryenlerin ejderhası var, Viking gemilerinin önünde ejderha motifi var. Ayrıca Targaryenler gibi Danimarkalıların çoğu da sarışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalmavuz -- 2 Ocak 2016; 1:42:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikingsin alternatifi olarak başladım bakalım

1x2

Ragnarı daha farklı öldüğünü biliyordum, vikingste ki ragnar değil mi acaba ? Şu ilk 2 bölüm olaylar çok hızlı gelişti, harika başladı. Sezonu nasıl devam ettirdiler bilmiyorum, ama böyle giderse vikingsi bile sollayabilir

1x6

Mildrith yerine iseult'u tercih etmesi üzdü, son sahnede aklıma spartacus-varro sahnesi geldi

1x8

Savaş sahnesi iyi gidiyordu ama birden Uhtred, binlerce vikings'in yaptığı shield-wall'u aşıp skorpa'ya mızrak saplaması baya saçmaydı.

Adam sezon boyunca elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen vikingsli casus ilan ediliyordu, sonunda hakketiği saygıyı aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-197DACAA4 -- 6 Şubat 2016; 20:17:50 >

• Bu diziyi nasıl bu kadar az kişi takip eder anlamiyorum

• Diziye bu gece başlıyorum. Orta çağda geçen tarihi, aksiyonlu dizileri çok seviyorum. Bir vikings kadar olmasa da beklentilerim var diziden.
  • 1.sezonu 1 solukta bitirdim. İlk başlarda durgun ilerlerlerken bir anda aldı başını götürdü dizi. Bayağı sardı beni. Her şey güzel fakat savaş sahneleri yetersiz kalmış. Daha iyi olabilirdi. Beni pek tatmin etmedi açıkçası. O da bütçeyle alakalı bir durumdur diye düşünüyorum.

İzlemeyen varsa tavsiye ederim, gayet akıcı bir dizi.
  • Yeni Sezon Eylül 2016 diyorlar ya şaka herhalde
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    normal niye şaşırdın ki ilk sezonda o zamanlar yayınlanmıştı
  • Dizi pek rağbet görmedi heralde yorumlar 3 sayfada kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

normal niye şaşırdın ki ilk sezonda o zamanlar yayınlanmıştı

Gelde bekle Ben burda 2 gündür Vikings 'in yeni bölümünü beklerken çatlıyorum Kaldı ki 1 sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 24 Şubat 2016; 12:27:57 >

• Diziyi şu an izliyorum ve tavsiye ederim. Gayet güzel dizi.

Özellikle Vikings'i seven arkadaşlar muhakkak izlemeli.

• Dizi efsane çıktı. Son bölümlere doğru gerçekten kalite arttı ve Vikings'ten, Got'tan falan daha fazla sardı.

Bir oturuşta bir sezonu devirdiğim nadir dizilerden.

Bide Nasıl bu kadar az ilgi aldı bu dizi anlamadım. Şu an Netflix'de Narcos'tan sonra en yüksek puanı alan dizi bu dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boris234 -- 25 Haziran 2016; 20:35:00 >
  • 4-5 günde sindire sindire izledim, çok başarılı bir dizi, tavsiye ederim
  • 2.sezonu beklerken ilk sezonu unuttum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.