Şimdi Ara

The Last Kingdom (2015- ) Tarihi Dizi- 2 Sezon.. .. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
15
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be, guzel bi sezon finaliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay Süper bir bölümdü

Kraliçenin öldüğünü gördüğümde vay anasını dedim :D

Dizi iyice Got'a dönmeye başladı

Yeni sezon ne zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 29 Kasım 2015; 22:51:23 >

• Cumadan beri final aklımda şöyle gerilerek izleyeyim

Dizi başladığı şekilde akıcı final yaptı eksik gedik bir şey bırakmadı ikinci sezon içinde kuzey işaret edildi, yeni karakterler yeni macera. Tanrı iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 30 Kasım 2015; 4:21:50 >
  • Her bölüm ustune koya koya bitirdiler güzel bi sezon finaliydi

• Galiba final olucakti baktilar dizi tuttu ilerlettiler zaten ulthred'de amacindan vazgecti(eolderman olmak), yeni sezonda bizi guzel olaylar bekliyo bakalim...

• Son bölümde saçmalıklar vardı, yav arkadaş tamam bir Doğu gibi okçular üstün değil, ama azda olsa okçu birliği vardı. Millet birbirine Shield Wall yapıyor, arkadan iki birlik okçu olsa savaş rahatca bitecek. Rahip adam savaş meydanında hemde en ilerde mızrak sallıyor Uthred gaza geliyor tek başına ileri atılıyor kimsede birşey yapamıyor. Bunlar işin tadını kaçıyor gerçekten.

• Arkadaş niye kraliçeyi olduruyorsun.Moralım bozuldu ya :( Onun dısında final beklediğim gibiydi.Dizi üstüne katarak ilerliyor. 2.sezonu merakla bekliyorum

• leofric ve kraliçeye yazık oldu odda şerefsizi öldü iyi yaptılar çok iyi bir final bölümüydü 2. sezonu merak ediyorum böyle çıta yükselmeye devam ederse çok iyi olur
  • Kesinlikle.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

Dediğinize katılıyorum . Böyle tarih dizilerinde bir kişinin bu kadar öne çıkması ve başarılı gösterilmesi değerini nispeten azaltıyor. Romanda böyle olabilir ama dizide biraz daha gerçekçi olsa Vikings rakip çıkacak belki de sollayada bilir
  • dizi efsane. herkese tavsiye ederim. kalite bir ingiliz dizisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Son bölümde saçmalıklar vardı, yav arkadaş tamam bir Doğu gibi okçular üstün değil, ama azda olsa okçu birliği vardı. Millet birbirine Shield Wall yapıyor, arkadan iki birlik okçu olsa savaş rahatca bitecek. Rahip adam savaş meydanında hemde en ilerde mızrak sallıyor Uthred gaza geliyor tek başına ileri atılıyor kimsede birşey yapamıyor. Bunlar işin tadını kaçıyor gerçekten.

İki tarafta birbirini çok yordu. Uthred'in elemanları yarıp içeri gireceğini kimse tahmin edemezdi. Açılan gedik zaten işlerini bitirdi. On saniye sonra arka taraflarına doldu askerler.

Hani bakınca saçma gibi duruyor ama, elemanların hareketsiz kalması yorgunluklarından diye düşündüm ben. Allah Allah diye girdiler zaten ölümü düşündüklerini sanmıyorum. Alfred'in yiğeni bile gaza geldi konuşmada

• Cypon kullanıcısına yanıt

bizim kara murat 10 katını yapıyor bunların
    The Last Kingdom (2015- )  Tarihi Dizi- 2 Sezon.. ..
  • Cypon kullanıcısına yanıt

Savaş meydanında kopukluklar vardı, ne olduğunu tam anlamadık. Genede iki taraf biribirini iterken, ormandan ağaçlardan bir süvari birliği gelse önüne geleni alır giderdi demekten kendimi alıkoyamıyorum Yada ben zamanında çok Total War oynadım.
  • Bölüm efsaneydi, GOT'da utansın kaç sezondur şunun gibi bir şey gösteremediler. Resmen tadı damağımda kaldı ya, yeni sezon kim bilir ne zaman gelecek.

• Kaç sefer yazdım sildim hatırlamıyorum.

Savaş sahnesiyle ilgili genel yorumlara katılıyorum diziyi diğer yapımlardan ayıran bence gerçeklik temasının güzel işlenişi lakin yine savaş sahnesinde ne hile nede pc müdahale görmedim. İlk savaş başladığında aklıma gelen: Bu kadar adamı nerden bulmuşlardı. Diğer yapımlara baktığımızda max ve türevi programlarla yapılan insanlar şahsen beni sahneden koparıyor. Zaman bulursam tekrar izleyeceğim :)

Kraliçeye üzülmeyin. Adama bir sezonda üç kadınla oldu önümüzdeki sezonda bulur birilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 1 Aralık 2015; 3:01:33 >

• Ne denir, bu kadar başarılı bir dizi gereken önemi bulamıyor. Yazık...

Alexander Dreymon efsane bir aktör. Yahu Skorpa'yı indirdiği yerdeki mimikleri nasıl öyle? Adam rol mol yapmıyor, yaşıyor gibiydi resmen. Dizinin başarısı o kadar üst ki, ne denir bilmiyorum. Nasıl övsem kelimeleri dahi bulamıyorum Gerçekçilik oranı oldukça yüksek. Hiç bir şekilde aşırıya kaçmamışlar. Umarım en kısa sürede devam sezonları ile izleme şansını yakalarız.
  • Birazdan başlıyorum ben de diziye. İlk bölümü izledikten sonra yorumumu yaparım .
  • Bu dizinin sitede bu kadar az ilgi görmesi üzücü bir durum Sezon finalini izledim

Öncelikle genç Odda'nın ölmesine sevindim sezon başından beri bunu bekliyordum Iseult büyük ihtimalle öleceğini gördü ondan dolayı Uhtred ile ilişkiye girdi.Savaş sahnesini beğendim.Vikings dizisiyle kıyaslayacak olursam bence savaş sahneleri The Last Kingdom'un daha iyi.Yukarıda bir arkadaş yazmış savaş sahnesinde hile-pc ile müdahale görmedim diye bende aynı şekilde görmedim bu da beni daha da etkiledi.Vikings'in son sezonunda Paris'e saldırdıkları sahnede pc müdahalesi olduğu bariz belliydi.Savaş sahnesini bir tarafa bırakırsak önümüzdeki sezonun Kuzey de geçecek olması bence güzel oldu.Farklı mekanlar, yeni karakterler güzel olacağını düşünüyorum.Son sahnede Uhtred'in yanında Hild ve Aethelwold vardı yanlış görmediysem Hild ne alaka anlayamadım.Son olarak Leofric

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.