Şimdi Ara

The Last Kingdom (2015- ) Tarihi Dizi- 2 Sezon.. .. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
15
Favori
21.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafa 10 bölüme odaklanmış ya ' sezon finali ' yazınca bölüm başında ben iptal.

Gel de izle şimdi. :)

Edit:

Finali izledim şimdi, ilerleyen saatlerde birkaç kelam edeceğim bölümle ilgili.

2. sezonla ilgili bir haber var mı bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 1 Aralık 2015; 22:17:18 >
  • Sezon finali,

Leofric'i direkt harcadılar lan. :) Hayır sevilen de bir karakterdi bu şekilde kıytırık bir balta darbesiyle olmamalıydı bana kalırsa ha?

Odda, nam-ı diğer Ali Rıza denen.. Baskında, şu düello olan bölümde, topuklayan kendisi değil miydi? Kral sorulunca da "o da kendi başının çaresine bakar artık" minvalinde konuşuyordu hatta. Şimdiyse Alfred bizi sattı yok ortalıkta diye sıktı da esas Odda bu durur mu yapıştırdı cevabı.

Önceki bölümde Alfred'in çocuğu kurtulurken ihalenin kime çıkacağı belliydi aslında, o kadar gözyaşı boşa dökülmedi ki bu bölümde görmüş olduk kimden bahsedildiğini. Kendi ölümünü de gördü ayrıca bu bölümde ama neden engel olmadı orası yok, bir ihtimal "olacak olan, önüne geçilmez" gibi kavramlara inanıyordu denilebilir, üzerinde de durulmadı zaten.

Savaş esnasında ulan bunlar neden sağ/sol kanattan saldırıya geçmiyor bomboş oralar derken Skorpa peşimden gelin falan diyince dedim herhalde ekşın var ama eleman gitti başka taraflara.

Alfred esas Odda'ya orduyu sen yöneteceksin şeklinde bir talimat vermemiş miydi bu arada, göremedim onu meydanda?

Ha bak nasıl unutulur,

Danların kral savaşta resmen aydınlanma yaşadı be güldüm o sahnede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 2 Aralık 2015; 0:26:16 >

• ilk 4 bölümü izledim, viking kadar olmasa da güzel gidiyor. zaman olarak vikings dizisinden daha ilerde sanırım, ilk başta ki ragnar bizim ragnar mı oluyor?

birde neden vikings dizisinde herkesin bir ismi varken burada direk babasının isimlerini alıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Aralık 2015; 17:37:37 >
  • İlk 3 bölümü izledim ben de. Gidişatı gayet beğendim. Sadece bazı Vikingli oyuncular sırıtıyor, pek olmamış. Bizim elemanın yanındaki kızı da hiç sevmedim .

Genç Ragnar'la gitmesi iyi oldu .
  • Karmasiklik olmasindir diye diyecemde sacma olur Ayrica son bolumlere dogru dizi aciliyor daha cok sevicegine eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusu etkileyici savaş sahnesine sahip, güzel bir sezon finali oldu. Anlaşılan ileri ki bölümlerde Uhtred'in yolculuğunu izleyeceğiz. Aethelwold da şaşırttı doğrusu :)]
  • Dün saat 7 gibi başladığım ve gece 03.30 sularında bitirdiğim dizi.Soluksuz bir şekilde 8 bölümünü peşpeşe izledim ve diziye hayran kaldım.Şimdi 2 .sezonun çıkmasını beklemek var.

Ragnarın kellisini getirdiğinde direk şehrine giricek sandım ama beni şaşırttı.Neyse umarım kendı şehrini yakında alırda savaşlar devam eder.Young Ragnar ve Eşinide yanına alır diye düşünüyorum şehrini geri alınca.(Şehirde esir olarak kaldığı zamanda Young Ragnarın kardeşini koruma sahnesi oldukça hoşdu

http://i.hizliresim.com/p8nbA0.png Bu sahnede Skorpaya felaket sövdüm ama iyi bir heyecan kattı o an o sahnede çalan müzikde baya uyumluydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 5 Aralık 2015; 13:12:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

İlk 3 bölümü izledim ben de. Gidişatı gayet beğendim. Sadece bazı Vikingli oyuncular sırıtıyor, pek olmamış. Bizim elemanın yanındaki kızı da hiç sevmedim .

Genç Ragnar'la gitmesi iyi oldu .

super max approves this şit

• mızrağı skorpanin böğrüne saplarken ki surat ifadesi efsaneydi kalkip bilgisayara saldiricaktim yumruğumu falan sıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Dün saat 7 gibi başladığım ve gece 03.30 sularında bitirdiğim dizi.Soluksuz bir şekilde 8 bölümünü peşpeşe izledim ve diziye hayran kaldım.Şimdi 2 .sezonun çıkmasını beklemek var.

Ragnarın kellisini getirdiğinde direk şehrine giricek sandım ama beni şaşırttı.Neyse umarım kendı şehrini yakında alırda savaşlar devam eder.Young Ragnar ve Eşinide yanına alır diye düşünüyorum şehrini geri alınca.(Şehirde esir olarak kaldığı zamanda Young Ragnarın kardeşini koruma sahnesi oldukça hoşdu

http://i.hizliresim.com/p8nbA0.png Bu sahnede Skorpaya felaket sövdüm ama iyi bir heyecan kattı o an o sahnede çalan müzikde baya uyumluydu

Mızrağı kalbine saplarken ki öfkesi efsaneviydi hocam. Olayın içine girdim ben de bilgisayara saldıracaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Dün saat 7 gibi başladığım ve gece 03.30 sularında bitirdiğim dizi.Soluksuz bir şekilde 8 bölümünü peşpeşe izledim ve diziye hayran kaldım.Şimdi 2 .sezonun çıkmasını beklemek var.

Mızrağı kalbine saplarken ki öfkesi efsaneviydi hocam. Olayın içine girdim ben de bilgisayara saldıracaktım.

Yalnız o andaki kan sahnesinin yapmacık olduğu çok belliydi savaş sahneleri sezon finali hariç çok etkiliyici değil büyük ihtimal bütçeden dolayı 2.sezon daha iyi sahnelerin geleceği kanaatindeyim.Bu arada 2.sezon ne zaman başlar acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Yalnız o andaki kan sahnesinin yapmacık olduğu çok belliydi savaş sahneleri sezon finali hariç çok etkiliyici değil büyük ihtimal bütçeden dolayı 2.sezon daha iyi sahnelerin geleceği kanaatindeyim.Bu arada 2.sezon ne zaman başlar acaba

Tıpkı spartacus gibi hocam

• Dizi gayet iyi bana göre. Vikings den daha iyi olduğunu düşünüyorum. 2. sezonu bekliyorum merakla
  • Sezon başında vikingsin altında dusunuyordum ama bana gore sezon finaliyle birlikte bir adım öne geçti her bölüm ustune koya koya bitirdiler ilk sezonu

• Bunu da izleyelim madem herkes güzel demiş
  • güzel bitirdiler, daha tek sezonluk bir diziyi vikings ile kıyaslamak yanlış olur bence. bu şekilde 2-3 sezon devam edebilirse vikings'i sollar ama. bu diziyi bbc uk niye çekmiyor onu anlamadım

ve son olarak "destiny is all"

bu arada daha 2.sezon onayını almadı dizi, tarih yok o yüzden şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Aralık 2015; 14:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bunu da izleyelim madem herkes güzel demiş

İzle hocam kesinlikle pişman olmazsın.

• Vikings dizisinin devamı gibi olmuş, bence kaliteli ve aksiyonu bol bir dizi, yeni sezonu da cebine koydu, sezon finali özellikle güzeldi, tarihi dizilere meraklı olan herkese tavsiye edilir.
  • 2.sezon geleceği açıklanmış.
  • Bu konu nasil gözümden kaçtı ilginç hatta sezon finali bile yapmış. Tarihi dizilleri seviyorum bunu da izleyecegim kesin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.