Şimdi Ara

The Last of Us (2023 -) | HBO (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.722
Cevap
56
Favori
66.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BluTV var ama bende 4k için indirip izledim. Private torrent kullandığımdan rahat buldum. Nette bulabilir misin bilmiyorum.

PM gönderdim. RARBG'den 4k "crav" sürümünü indirin. Orjinal olarak Türkçe dil var. Sahte/yanlış indirmemek adına video boyutu: 8.22 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 16 Ocak 2023; 15:9:52 >
  • onur989 kullanıcısına yanıt
    Rarbg'de var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herifin aşırı solcu politik bi adam olması da cabası. Yani düşünün, Türkiye'de belli bir partiye oy veren bir kesimi sürekli aşağılayan bir oyuncu olduğunu

Adamın solculuğu seni niye gerdi o zaman kardeşim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

Spoiler yersin

• Ellie fazla büyük duruyor, onun dışında çok güzel olmuş ilk bölüm. İlk 30 dk oyunu oynuyorsunuz gibi zaten birebir aynı yapmışlar.

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt

hocam zahmet olmazsa özelden link atabilir misin rica etsem acaba bu işlerden pek anlamam dediğin siteyi bulamadım

• Dizi 10 numara olmuş. Beklentim zaten yüksekti ama 4k kalite ile yağ gibi aktı.

Ortamlar falan muazzam aktarılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 16 Ocak 2023; 15:58:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen dizi konusunda bari çirkeflik yapmayın arkadaşım ya. Dünyanın sayılı dizilerinde bu sayıdan daha fazla 1 puan veren oluyor. O zaman kimlerin suyu akmış oluyor?

Ben Tlou'yu hiç oynamadım ,bir türlü ısınamadım oyuna ama dizisi çıkacagı için çok sevinmiştim, çünkü bana göre oynanacak degil izlenecek bir oyundu.

• Diziyi çok beğendim ilk bölüm için muazzamdı. Oynarken ki hissettiğim duygu deneyimini izlerken de yaşadım oldukça iyi aktarmışlar Ortamı felan. Castte yer alan Ellie'yi beğenmemiştim fragmanlarda ama izleyince sevdim oyunculuğu iyi valla. Ben Hepsiburada premium sayesinde 1 tl ye aldım blutv üyeliğini. Sanırım görüntüyü beğenmemiş arkadaşlar ben laptopta izlediğim için sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 16 Ocak 2023; 16:7:5 >
  • Adamlar breaking bad , prison break gibi dizilere 1 veriyor. Bu ne ki yanlarında ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.