Ben 4k ve hdr tv si olan için tavsiye etmem blutv görüntü kalitesi düşük kalıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us (2023 -) | HBO (18. sayfa)
-
-
Valla hocam Blu TV üyeliğim var fakat sırf görüntü daha kaliteli olsun diye 4K versiyonunu indiriyorum. Bu dizi daha kaliteli bir platforma çıkmayı hak ediyordu bence.
-
aman hocam, hayattan isole oluruz o zaman. böyle daha iyi, sindire sindire.
iniyor şu an, öğlen arasında izleyecem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
blu tv sanırım baya sansür uygulamış çünkü bölüm süresi imdb'de 1 saat 25 dakika gözüküyor ama blu tvde 1 saat 17 dakika bu aradaki fark neden kaynaklanıyor
-
Ben de bunu merak ediyorum. Oyundaki hikayeye bakarsak sansürlük bir durum olmaması gerekiyor.
Acaba dizide +18 sahneler var mıdır? Ailece izlenir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben oyunların hiç birini oynamadım çünkü PC'ye çıkmasını bekliyordum, diziyi izlersek oyundan büyük spoiler filan yiyor muyuz, izleyenler yazabilir mi? Yoksa rings of power gibi alakasız birşey mi yapmıslar oyun dışı kendi farklı konularını mı yaratmışlar.
Alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 16 Ocak 2023; 12:50:59 > -
evet hocam malum dizi senaryosu farklıklar olsa da genel olarak oyun senaryosu ile paralel gidiyor. o yüzden ciddi spoiler olur sizin için
-
Pc de oynamayı planlıyorsanız sakın izlemeyin oynayarak tecrübe edin bu muhteşem hikayeyi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sansür var demekki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Blu tv intro kaynaklı diyor 7 dakika intro mu olur işim garip yanı da kaçak 4k versiyonu da 1 saat 20 dakika
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- bölümde spoiler var mı peki, 1 bölüm izleyip bırakayım diyorum.
-
Türkiye hiç garip bir yer değil zaten canım.
-
Öyle bişey demedim. Ama burada yani Türkiye'de bir oyuncunun, "akp'ye oy verenler/chp'ye oy veremler benim filmimi izlemesin" filan gibi bi cümle kurması beklenemez. Holivud solun kalesi olduğu için bu kadar rahat davranabiliyorlar. Buna karşılık holivud'da hatırı sayılır miktarda sağcı da var ama onlar politik görüşlerini bildirmekten imtina ediyorlar çünkü biliyorlar ki bu açığa çıktığı an hiç bir yönetmenden ya da yapımcıdan iş alamayacaklar.
-
Önemli spoilerlar var hocam evet yani eğer oyunun senaryosunu bilmiyorsanız bence bu yapımı oynayarak tecrübe edin . Örneğin oyunun başındaki çarpıcı bir olay doğal olarak dizide de var ve o olayı bilmiyorsanız bence ciddi spoiler sayılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 16 Ocak 2023; 14:31:54 > -
Blutv den izledim ama görüntü kalitesi çok kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen sağcı, akp'liysen izleme o zaman. Herhangi bir oyuncu, solcular benim filmimi izlemesin dese .......r yüzüne bakmam. İçerlemen normal.
Beyler blue tv harici nereden izliyorsunuz. 4K indiren var mı? Ben bulamadım izleyecek bir yer
-
Dostum senin okuduğunu anlama sorunun var. Muhatap olmayalım seninle. İyi günler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X