Şimdi Ara

The Last of Us (2023 -) | HBO (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.722
Cevap
56
Favori
66.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke gündeminde yazdıklarımı oku nasıl geleceğimizi öğrenirsin. Buradaki konu maksadından çok çıkmış olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 16 Ocak 2023; 16:31:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler engelleyin geçin ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adi olana böyle davranacaksın, blok attım temizledim hepsini vasat insanlarla muhattap olmaya gerek yok. Sony ne yapsa hepsi dolaşır başlık altında ağızlarının suları akar, kötülemeye başlar. Sizi gidi sizi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Oynasanız böyle düşünmezdiniz bence. İlk oyun Remastered de geldi. İkinci oyuna 60 FPS de geldi.

Fırsat bulursanız tavsiye ederim.

Alıntı

metni:
    Ben Tlou'yu hiç oynamadım ,bir türlü ısınamadım oyuna ama dizisi çıkacagı için çok sevinmiştim, çünkü bana göre oynanacak degil izlenecek bir oyundu.
  • kardeşim dizi konusu burası gidin tartışmanızı siyaset forumunda yapın yada özelde yiyin birbirinizi. şaka mısınız ?

• şu malum üye gerçekten mide bulantısı bi insan. şu zamana kadar 1 kişiyle doğru düzgün konuştuğunu görmedim. sürekli bi polemik, sürekli bi tartışma içerisinde. bunu niye sınırsın çizmiyorlar onu da anlamıyorum bloklayın geçin. hem akpli hem sjw yani bi insan daha ne kadar kötü olabilir merak ediyorum.

• Sen hele bi telefonunu çıkar gelecek şimdi :)

•  

siyasi muhabbet nasıl başladı, merak ediyorum. önceki sayfalara da dönüp okumaya üşeniyorum şimdi.

• Zombili bi dizide bile konu siyasete gelebiliyosa ülkenin ne durumda olduğu çok açık bence 😃

• İlk bölüm olarak çok iyiydi, sadece ellie’yi oynayan kız ellie’ye hiç benzemiyor ve büyük duruyor. Oda tuzu biberi olsun bakalım.

• 4k dolby vision versiyonu izledim. İçinde kendinden Türkçe altyazı da vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bilgim var ama maalesef sinematik oyunları oynayamıyorum. İzlemeyi seviyorum ama. O yüzden dizi benim için çok iyi oldu

• Hay siyasetinize ya. Telefonu da çıkarıyım mı? Şurda diziyle alakalı konuşacağız hemen siyaset.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gidip gerekli konu ve bölümde ekonomiyi kurtardığınız gibi kurtarırsınız şimdi izninizle diziyi konuşalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.