< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Last of Us (2023 -) | HBO (16. sayfa)
-
-
haftalık marta kadar sürecek
-
Hocam daha önce indirmediğim için yardımcı olabilirmisiniz.Bu diziyi 4k yüksek kalitede izlemek istiyorum.Torrentten indirip usb veya harici hdd atıp Tv'ye bağlamayı düşünüyorum.Hangi linkten nasıl indiricez.Büyük ihtimal gece veya sabah düşer sanırım.
-
Siz genç kıza takıldınız da ben asıl Pedro Pascal keşke olmasaydı diyorum. Adamın yüzünü her yerde görmekten sıkıldım. Herifin aşırı solcu politik bi adam olması da cabası. Yani düşünün, Türkiye'de belli bir partiye oy veren bir kesimi sürekli aşağılayan bir oyuncu olduğunu ve bu oyuncunun sürekli başrol aldığını. Böyle bir şey mümkün olabilir miydi? Amerika işte böyle garip bir yer.
-
Hiçbirine üye değilim iyi ki değilmişim bu devirde o seçeneklerin olmaması saçmalık :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
takip
-
Millet şov peşinde hocam boşver. Buldular da kılsızını arıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesaj bulunsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k falan değil de malum sitelerde en yüksek seed'den en düşük boyutu çekecek has tayfaya selam olsun...
as.
Amerikalılara garip diyerek onları aşağılayamazsınız. Nasıl hissettiriyor merak ettim.
-
Senin gibi yöneticiler sayesinde forumun kalitesi tavan yapıyor be müdür. Şu esprinin kalitesine bak. Gülmekten öldüm.
Altyazı muhabbeti olmasa direkt 4K zorrentten çeker öyle izlerdim ilk bölümü. HoTD'da böyle yaptım. 10 liraya böyle hizmet artık lüks bile
@Zeberçet yine herzamanki gibi boş konuşmuş. Sen 480p izle, ama düşük mentalite gösteren yorumlarını kendine sakla dostum, biz 4K büyük ekranda tadını çıkarırız.
-
Ben bu rolün altından kalkabilecek top tier oyuncu ve bu yüze uyan oyuncu profili düşündümde bulamadım, garip bi herif ama iyi bir cast seçimi var şimdilik. HoTD büyük yargıyla başlamıştı sonuç ortada.
-
Yeni bir The walking dead olurmu öyle hissediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
andré É HOJE 🌿twitter“HOJE TEM THE LAST OF US E NADA MAIS IMPORTA”https://twitter.com/joelmilIer_/status/1614458566496116737
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X