Şimdi Ara

The Last Of Us Part 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Tlou 2 nin kutulu versiyonunu aldım. Dvdyi takınca oyunu cihaza indirdi. Madem oyun yine konsolda yer kaplayacak, indirmem gerekecekse niye kutulu alayım zaten Ps5 in 670 GB kullanılabilir alanı var. 100 GB kutulu oyuna vermek garip geldi. PS4 oyununu Ps5 de oynadığım için mi böyle nedir bunun izahı anlatabilecek olan varsa sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Disk bir anlamda key görevi görüyor.

• Kutulu oyunun amacı oyunu internetten indirme diye. CD üzerinden oynatsaydı hem ses yapar, hem de çizildiğinde oyun takılırdı. Ayrıca, kutulu olunca da satması ve takas yapması kolaylaşıyor. Bir diğer özelliği de görsellik ve koleksiyonluk.

Edit: Senin oyunu indirmenin sebebi CD’nin PS4 oyunu olması. Dosyalar PS4 dosyası. Ama sen PS5’te oynadığın için PS5 dosyalarını mecbur internetten indirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Kasım 2022; 18:41:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Döndüğün için teşekkür ederim. Bir arkadaşımda GoW 2018'in diskli versiyonu vardı ve o tek DVD üzerinden oyunu 2-3 dakika içerisinde kurup oynayabildiğini söyledi. Bende PS2 döneminden beridir ilk defa kutulu oyun alıyorum konsola o yüzden pek bir bilgim yok 20-30 dakika tlou kurunca acaba cihaz ile mi alakalı diye düşündüm.

• rugesbrn R kullanıcısına yanıt

Oyunun CD’si PS5 ise sadece dosyaları PS5’e kopyalar, indirme yapmaz. PS4 CD’si ise ve PS5 yükseltmesi varsa mecbur PS5 dosyalarını internetten indirir. Tabii oyuna güncelleme gelmişse her halukarda güncellemesini indirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Anladım. Zaten oyunu DVD üzerinden indirdi ve 5 GB falan da güncelleme indirdi sanırım internet üzerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last of us part II
    3 yıl önce açıldı
    Last Of Us Part 1 Remake
    geçen yıl önce açıldı
    [SATILDI] The Last of Us Part II
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.