|
The Last of Us Part 2, The Witcher 3'ü geçerek dünyanın en çok ödül alan oyunu oldu
-
-
Yakisir -
SONY yine koymuş farkını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakediyor. Witcher 3'den çok daha iyi oyundu.
-
Sonuna kadar hak ediyor.. -
Oynamayın kardeşim, sonra başka oyun oynamazsınız.
-
Bu ödülleri neye göre veriyorlar bilmiyorum ama Witcher 3'ün daha doğrusu serinin abartılmış bir balon olduğuna düşünüyorum hala. Çoğu kez oyunu oynamaya çalıştım ama bunca oyun bitirmeme rağmen bu oyunun ne oynanış tarzı ne karakterin hala duvarlara yürüme zekasını ne de konusunu çekici bulamadım. Bu benim eksikliğimdir fanları gelip birazdan beni boğmadan diyeyim ki, genele hitap etmeyen, oynanışı kolay olmayan bu oyun nasıl oluyor da bu kadar satıp bu kadar popüler oluyor hiç bir zaman anlayamayacağım. Pazarlama stratejisi galiba, bol bol piyasaya övücü yazar yollarsın youtuberlara biraz arka çıkarsın ortaya tapmayanı linç eden bir abartılı bir hayran kitleli bir oyun çıkar gelsin paralar ödüller. Bir din bir peygamber gibi taparlar algısı ele geçirilmiş oyuncular. Umarım yanılıyorumdur.
-
Tamamen farklı kategorilerde yer alan bu iki oyunun karşılaştırmasını nasıl yaptığını açıklar mısın?
-
Oyunun kendisinden çok içine ne kadar lgbt koyabiliriz diye uğraşıldığı için swj medyası tarafından böyle karşılanması çok normal. Ne kadar az hetero beyaz varsa o kadar ödül demek artık.
-
Büyük prodüksiyonlara karşı en başarılı oyun Hades gibi duruyor. Tebrikler!
-
PS4 generasyonunda en iyi oyundu kinggggg sasirdik mi...? Hayır....
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuharremAylarTamamen farklı kategorilerde yer alan bu iki oyunun karşılaştırmasını nasıl yaptığını açıklar mısın?
Last of Us Part 2, Metal Gear Survive'dan daha iyi deseydim yine aynı şeyi diyecek miydin hiç sanmıyorum.
Banane bilader Mgs'den, sorduğum soruya cevap ver.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuharremAylarBanane bilader Mgs'den, sorduğum soruya cevap ver.
Abovv üsluba bak. Blok.
Baştan sona efsane bir oyun , insana gerçek doğasını anlatan bir hikayesi olduğu için polyannacılar tarafından linç edildi ve bana göre değeri bilinmeyen bir oyun oldu.
Oyunun kendisinden çok içine ne kadar lgbt koyabiliriz diye uğraşıldığı için swj medyası tarafından böyle karşılanması çok normal. Ne kadar az hetero beyaz varsa o kadar ödül demek artık. |
Tamamen farklı kategorilerde yer alan bu iki oyunun karşılaştırmasını nasıl yaptığını açıklar mısın? |
TLOU2 Witcher 3'ten daha iyi oyun diyen arkadaşa ağzımla güldüm. Bir de beni bloklamış. Biri şu arkadaşa oyunların apayrı türlerde olduğunu ayrıca Witcher 3'ün 5 sene daha eski bir oyun olduğunu anlatsın. Şahsî görüşüm içinde bulunulan yıl faktörünü bile umursamasak Witcher 3 gerek senaryo, gerek atmosfer, gerek oynanış zevki bakımından TLOU2'nin içinden geçer. TLOU2 anca teknik yönlerden, grafiklerden farkını koyabilir. Zaten grafik olayının hem türlerin farklı olmasından hem yapım yılından hem de platforuma özel oluşundan dolayı bu kadar fark doğurması normaldir. CDPR Cyberpunk 2077 ile vakit ve imaj kaybedeceğine Witcher 4 için kolları sıvasaydı şu an bambaşka seviyeye getireceklerdi bu oyunu. Neyse o arkadaşı da ben de bloklayayım.
|
Hakediyor. Witcher 3'den çok daha iyi oyundu. |
SONY yine koymuş farkını
|
Ödüllerin kaliteye değil ideolojilere göre verildiği. Bütün bu araçların insanları yeniden programlamak için kullanıldığı karanlık bir döneme giriyoruz. Artık oyun sektörü de oscarlar gibi tamamen ideolojik ödül dağıtan yerlere dönüşmüş. İnsanların ne düşünmesi gerektiği her türlü medya aracılığı ile adeta beynimizi çiviyle çakılıyor. Tam bir karanlık döneme sürükleniyoruz arkadaşlar. Sjw'nin yarattığı ideolojik dayatmaya karşı ne kadar durabileceksiniz bilmiyorum fakat emperyalist bir beyin yıkama altındayız artık. |
Banane bilader Mgs'den, sorduğum soruya cevap ver. |
Kime göre neye göre derin hikaye? Tek bir lineer hikayeli bir oyun ile içerisinde onlarca farklı ve benzersiz hikayeler içeren bir oyunu karşılaştırmak daha şuursuzca değil mi sencede? |
Benzer içerikler
- facebook dondurma
- samsung mesaj uygulaması
- udf nedir
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp bildirim gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X