< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1251. sayfa)
-
-
witcher a next gen geliyor. herkes bu fiyattan almışken bunada getirseler bari.ps5 de dualsense desteği ile oynasak tekrardan.
-
Büyük ihtimalle Pc ye duyurulduğunda Ps5 sürümü de gelicek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ps4 için biraz önce oyunu aldım iniyor şu an 99 tl ye düşmüş ilkini oynadım baya güzeldi. Ama baya oluyo belki ps plusa gelir ama yinede alaym dedim uygunmu sizce?
Valla dün bi, pizza yedim 130 tl dı 😃
Pcye duyurulduğunda ilk günden ön sipariş :) artık kaç k olursa olsun alacağım
İlk oyun bana çok güzel duygular yaşatmıştı
Ps4ü satan kafama tukureyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yardım edin lütfen. Oyunda 5. saatteyim ve oyunun başındaki malum olaydan sonra oyundan çok kötü bir şekilde soğudum yani oynayasım gelmedi daha. Oyunu oynamak için kendimi motive edemiyorum bir türlü oynama isteği gelmiyor. Oynamak içinde oynamak istemiyorum ama ne yapsam bilemedim. Psyi açıyorum oyunun üzerine geliyorum ama bir türlü açmak istemiyorum yani çıkamadım işin içinden.
-
Valla oyunun devamı aşırı iyi, pişman olursun oynamazsan
Devam edin, burdan sonrası zaten oyunun vurucu kısımları. Bir çok kez farklı duygulara sokacak oyun sizi. Acaba o mu haklıydı, yoksa şu şöyle mi olmalıydı, diye sorup duracaksınız kendinize bence çok şey kaçırırsınız benim için oyun tarihinin en iyi yapımıdır part II
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence biraz daha devam edin fikrinizi değiştirecek güzel şeyler olacaktır hocam. :)
-
Cevaplar için çok teşekkür ederim sağolun. Bir yerden sonra yaşanan olayı oyunu unuturum büyük ihtimalle ama oyunun başında yaşanması biraz şok etkisi yarattı. En azından oyunun ortalarında ya da sonunda olsa anlardım. Devam edeyim bakalım daha neler olacak.
-
Vallahi bir şekilde devam edeceğim kesin ama yaşanan olay hep aklımda kalacak büyük ihtimalle. Teşekkür ederim cevabınız için.
-
DomTheBombtwitter“According to Movie Insider Viewer Anon The Last of Us Part 3 is currently in production at Naughty Dog!”https://twitter.com/DomTheBombYT/status/1602830131801858048?t=ctCsTKmPqriYMa60lOSEfQ&s=19
3.oyun yapılıyor!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyunun PS5 sürümü The Last Of Us Part 1 gibi sonraki yıllar mı çıkacak?
Factions modu çıksa da oynasak. 2023’de kesin geliyor gözüyle bakıyorum.
Part 1 i bekletiyorum part 2 ile birlikte oynamak için. Yani ps5 güncellenmesi bu kadar sürmemesi gerekiyor.
-
Zaten oyunun grafikleri en üst seviye, 60 fps'de çalışıyor. Bekleyecek bir şey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Last of us remested var bende. Bendeki serinin ilk oyunu mu? 2. oyunda bu konudaki part2 mi acaba. Arada önde arkada oyun kacırmayayım diye sordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 19 Aralık 2022; 15:9:1 >
Evet hocam sizdeki ilk oyunu. Part 2 ise devam oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbit53 -- 19 Aralık 2022; 15:10:45 >
Oyunun sonlarına doğru geldiğimi düşünüyorum çok acayip şeyler oldu bu ilerleyen süreçte. Sonunu merak ediyorum ama oyunun başındaki olay yüzünden hala mesafeliyim oyuna maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X