Şimdi Ara

The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sıkıntı part 2nin pcye geç gelmesi değil hocam zaten, daha ilk oyun yeni çıktı sayılır. Asıl sıkıntı Sony'nin saçma salak politikaları yüzünden oyunlarının devam aralığının uzaması. 4 yılı geçti daha part 3 yok ortada. Days Gone yapan şirket ortada yok, Santa Monica ve Insomiac dışında randımanlı çalışan şirketi yok.

Tabii bu tek Sony için söylenemez, Bethesda, CD Red, Rockstar gibi şirketlerde yeni oyun yerine eldekileri sömürmeyi tercih ediyor.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Oyun geliştirme süreçleri çok uzadı hocam min 7 sene sonra yeni IP veya devam oyunları çıkıyor. Bazıları ise 10 seneyi buluyor. Bende hiç sevmiyorum ama işte. 😀 Sony bu nesil çok saldı özellikle bu live service muhabbeti yüzünden firmaları çok oyaladı. Bunun Jim Ryan yüzünden mi yoksa Sony'nin başında ki amcalar mı tutturdu artık orasını bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Doğru hocam süreç uzadı ama ben Rdr 2 gibi mükemmel oyun için 10 sene bekleneceğine 3 4 yıl içinde güzel oyunlar yapılması taraftarıyım. Yoksa bu şekilde oynayacak büyük bütçeli yapımları 10 yılda bir bekleyeceğiz  

• ultralisan kullanıcısına yanıt

2024 benim açımdan çok kurak bir yıl geçti. Bir kaç oyun dışında yüzüm gülmedi açıkçası. 2025 oyun yılı olarak çok daha iyi olucak. Tek korkum beklediğim oyunlar 2026'a ertelenebilir de. GTA VI yüzünden çoğu oyun firması pusuda bekliyor sanki çıkış tarihi verseler de bizde ona göre hareket etsek der gibiler. Genelde konsol neslinin sonları oyun açısından coşuyor. Steam'de ki istek listem baya kabarık benim daha o listede olmayan oyunlar da var. En baba oyunlar neslin sonuna saklanıyor gibi. Göreceğiz artık özellikle şu TGA etkinliğinde duyurulucak oyunları bekliyorum sürpriz bilmediğimiz oyun duyuruları da gelir

• The Last of Us Part II Remastered - Announcement Trailer | PC Games

3 Nisan 2025'de PC için çıkış yapacak.

PlayStationyoutube
    Play Naughty Dog’s The Last of Us Part II Remastered, coming to PC for the first time on April 3, 2025. Bringing with it all the improvements and new modes from the PlayStation 5 version, like the roguelike survival mode No Return, Guitar Free Play, commentary, and more, Part II Remastered will allow players to experience Ellie and Abby’s acclaimed journeys, optimized and enhanced for PC. #pcgames #tlou2remastered #tga2024 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?si=8vfoSlpiRHKgAuRS&v=O6MdexNSy3o&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Aralık 2024; 6:8:8 >
  • Steam Sayfası açıldı.

store.steampowered.com
    The Last of Us™ Part II Remastered on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2531310/The_Last_of_Us_Part_II_Remastered
  • Tarih tam beklediğim gibi. Gelsin bakalım. Nixxes de el atıyormuş bu sefer optimizasyona.

• İyi tarih. Bir de Pc üzerinden tekrar oynanır o tarihte ilk oyunla birlikte peş peşe. Konsolu açasım gelmiyordu kaç zamandır. Pc başka bir olay ya biz oyuncular için. Bir türlü konsol insanı olamadım.

• Tarih beklediğimiz gibi. 2.sezonun yaratacağı hype ile kârı maksimize etmek için seçilmiş tarih. Heyecanla bekliyorum. Ps4 te bitirmiştim ama pc de remastered sürümü ile bambaşka olacak. Grafikler enfes.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Geliştiricilerde iron galaxy garabetide var keşke sadece nixxes olsaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC Port'unu Nixxes da yardım etmiş çok iyi haber sevindim.  

• Last of us Part 1 i 2 kere bitirdim 3 de yarıda bıraktım. Part 2 yi PS4 Pro'da bir kere bitirdim sonra PS5 de bir kere bitirdim. Şimdi ikisi de PC'de İlk oyuna karşı çok heyecanım kalmamış olsa da ikinci oyunu tekrar sömürerek oynayacağımın garantisini kendime veriyorum. Mekanik grafik animasyon anlamında bence devrim bir oyundu yenilenen grafiklerle daha bir ayrı olacaktır.

• 3 nisan baya geç olmuş dizisi yine önce çıkacak gibi.Diziyide bir ay rotarlı izliyecez

Neyse 2025 te çok fazla oyun var bunada vakit gelir

5 senelik oyun oldu şaka maka pcye gelmesi çok vakit aldı

• The White Lotus bittiğinde S2 başlayacak. Muhtemelen Nisan'da oyun ile dizi eş zamanlı çıkarıyorlar. Tam beklediğim gibi. Ne önce ne sonra harika! Dizi muhabbeti hiç olmasaydı önceden çıkardı. Çıkışında optimize sorunu olucak diye çok korkuyordum ama Nixxes el atmış hemen iyi ki attılar.

• Beklediğimiz bir haberdi yine de sürpriz oldu. İlk oyunu emektar GTX 980 ile oynamıştım, ikinci oyun öncesi tekrar bir üzerinden geçeriz. Oyunun mekaniklerini özellikle çok merak ediyorum.

• Pc ye gelmesi güzel oldu detaylar daha artıcaktır bu sefer

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.