Şimdi Ara

The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
11
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su goruntu icin her oyuna 10$ fazla vermeye ben varim 😂

The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chris92 C kullanıcısına yanıt

Ps4'te çalışan bir oyun sistem gereksinimleri en azından minimum için fazla yüksek olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 16 Ocak 2025; 1:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Remastered sürümü PS4'te yok maalesef.

• atahanyy kullanıcısına yanıt

Tam aynısı olmasada Epic de de yapabiliyorsun benzer şeyi.

• İyi bir deneyim yaşamak için 3060 ve üstü lazım. Özellikle 4060 olanlar mutlu mesut oynayacaktır. 4060 ve üzeri varsa zaten arkasına yaslansın. The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU 

• Periah kullanıcısına yanıt

katılıyorum .ayrıca oyunu izleyerek bitirdim steamda bazı ülkelere 32 dolardan verip bizi zengin sanmaları yüzünden almaktan vazgeçtim ilerde belki indirimlerde epicden alırım ilk oyunuda epicden oynamıştım zaten .

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

4070 Ti Super + İ7 14700K + 32 GB Ram ile ilk oyunu FHD + Ultra ayarlarda 80-100 fps arası oynuyorum sistemimde 280 Hz monitör var birde. Bi sıkışma var gibi millet aynı sistemde daha iyi FPS'de oynuyor. Büyük ihtimal çözünürlükten dolayı. Sanki daha yüksek çözünürlük olursa daha akıcı olacak gibi geliyor. Bu oyunda daha kötü olacak sanırım bende ya The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU 

• Bu oyunda minumum 8 vram olacaktır
    4 yada 6 vram kartı olanlara şimdiden geçmiş olsun

• EzoBride kullanıcısına yanıt

İlk oyunun optimizesi çok kötüydü Iron Galaxy beceremedi. Şimdi Nixxes optimizeye el attı. İlk oyun gibi facia olmayacaktır. Nixxes bu işin ustası The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU 

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    Çünkü elinizdeki sistem 2k monitör için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Evet maalesef monitörden çok memnunum elimde hali hazırda vardı. O yüzden masrafa gerek yok diye sadece kasa aldım. Ama en kısa sürede 2k'ya geçmek lazım

• Abartma derim.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış anlama sakın, bir ara konuşmuştuk. Teknoloji öyle hızlı ilerliyor ki, teknolojiye ayak uydurmak için tepe kart almaya bakacaksın. Senin en büyük hatan 4050'li laptop alman oldu. Belki çok mutlusundur ona lafım yok ama, laptop alıyorsun ve giriş segment alıyorsun her türlü zarar bence. Herkesin kendine göre kriteri, gücü var ama oyun oynayan adam birazcık bence kesenin ağzını açmalı. Umarım yanlış anlamazsın beni, dileğim herkes en iyi sistemlerde oyun oynaması.

• 2070S minimum 60 fps için olur yukarı öyle gider artık 2k 60 üstü için 4070 4k içinde 4080S ister. Bu vakitten sonra 1000 serisine ve 2000 serisine optimize edilmez oyunlar. 1000 serisi varken daha ps4 ile oynuyordu millet ps5pro çıktı üstüne.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Ona laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor
    Iyiki bir gitmiş 4070li sistem almış zaten asosyalin teki sabah akşam oyun oynuyor adamın hayattaki tek amacı oyun oynamak
    Sizin laptopunuza laf etmiş işinizi görüyorsa ona başka birşey düşer
    Başka konularda da görüyorum çok güzel muneccimlik yapıyor milletin sistemine karışıyor
    Yok o sistemle oynanmaz yok bu sistemle şöyle oynanır bla bla bla
    Yahu sanane adam isterse gider 1050ti ile oynar
    Benide bloklamış aramız limoni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 19 Ocak 2025; 16:37:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın yazdıklarına katılıyorum. Günümüz de sistem olarak 8 ram yetersizken , ekran kartı olarak da 4 ve 6 vram yetersiz maalesef. Gönül ister herkes oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 19 Ocak 2025; 17:13:4 >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Ben üretici olsam ekran ekran kartına bir soket kısmı eklerim. Atıyorum ekran kartın 8 GB VRam yarın yetmedi 4 VRam daha alıp takabilsin kullanıcı. VRam üretip de satardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Ocak 2025; 17:36:22 >
  • Bu oyunda optimizasyon sorunu olmaz. Hem geliştiricisi Nixxes, hem de Part 1'in aksine PS4 tabanlı bir oyun.

Part 1'deki sorunların sebeplerinden biri, PS5'in SSD sistemiydi. PC'de farklı bir yapı olduğu için, portlayan firma uğraşmazsa Vram kullanımında sorun yaşanabiliyor.

Part 2 PC portunun çok önceden hazır edildiği söyleniyor. Yani PS5 Remaster'ından bağımsız geliştirmişlerdir. Bu sayede PS5'le alakalı sorunlar yaşanmaz.

-------------------

Bu arada, Nixxes TLOU2'ye muhtemelen grafik eklemesi de yapmıştır. Oyunun bazı iç mekan görüntülerinde AO eksiği vardı. Ona el atmışlardır.

İşini özenli yapan bir firma. Mesela yıllar önce yaptıkları Rise of The Tomb Raider portunda VXAO kullanmışlardı. (RTAO'nun RT gerektirmeyen hali denebilir.) Konsolda olmayan ultra texture'ları eklemişlerdi. Tomb bölümlerinde texture farkı hissediliyordu. Ayrıca, oyun Dx12'yi verimli kullanıyordu.

Yıllar sonra ise, kimsenin bir talebi yokken, oyuna patch'le DLSS 2.0 desteği eklediler.

Neyse çok uzatmayayım. Kısaca, PC'de oynayacak arkadaşlar rahat edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Ocak 2025; 20:23:47 >

• Optimizede sorun olmaz nixxes yapıyorsa arkana yaslan oyununu oyna. İlk oyunun optimizeside şu an çok iyi oldu yağ gibi akıyor. Bunun nedeni dizi nedeniyle 1. oyunu aceleye getirdiler ama zamanla düzelttiler şimdi pc de şahane.

Sony olmasa zaten kalite hikayeli oyun oynayamacağız önce spider 2 ay sonra part 2. gerçekten pc oyuncuları için 2025 rüya gibi.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Aynen öyle güzel sistemi olan gözleri bayram edecek. The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.