|
The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU (2. sayfa)
-
-
Aynen hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Diziye yakın bir dönemde çıkacak muhtemelen. 2024 sonbahar gibi. -
Dizinin ikinci sezon çekimleri sürüyor hala. Büyük ihtimal Ocak 2025'de gelir ilk sezon gibi. Oyun ise GoT konusunda dediğim gibi büyük ihtimal Ağustos sonu Eylül başı gibi gelir bence.
-
Nisan'ı yarıladık. Bakalım bu hafta içi resmi olarak PC duyurusu gelecek mi?
-
Sızıntıyı yapan eleman pek sağlam değilmiş diyolar.Thusima'yı tutturdu bakalım bunda da tutacak mı
-
Duyurusu gelse bile 2025'in ilk ayı yada 2024'ün son ayinda pc'ye gelir..
-
umarım başarılı bir port olur. 1. oyunun portundaki rezalet bunda olmasın diye gecikebilir.
-
doğru demiş olabilirler, zira eleman patladı.
bu ay duyurusu gelmezse PS Showcase'a kaldı maalesef.
-
Azıcık etkileşimi alınca hemen sallamış bir tarafından malesef.
Dizi ikinci sezonu gelmeden pc ye gelecektir diye düşünüyorum bekleme devam.En azından thusimaya kavuşcaz
-
Billbil-kun'a göre; PC Port'u 2021'den beri geliştiriliyormuş. Ayrıca oyunun gelişiminin en az Kasım 2023'e kadar tamamlandığını da ekliyor.
-
2025 Mart gibi gelecek diyolar dizinin 2.sezonuyla eş zamanlı. -
Açıkçası God of War: Ragnarök'a göre daha çok heyecanlandırıyor bu oyun. RDR 2 ile yarışır animasyon kalitesini PC'de deneyimlemek harika olacak bence. Büyük ihtimal Ocak - Şubat arası gelecektir.
-
Soğuk havalarda iyi giderdi..
-
Dizinin 2.sezonu Mart - Mayıs arasında yayınlanacakmış. Bu da demektir ki Part II en erken Mart ayında göreceğiz. En geç ise Haziran. -
3 4 ay arayla pcye oyun çıkıyor, Şubat Horizon- Mayıs Thushima- Eylül Ragranök- Ocak Spiderman 2
Mayıs gibi gelir dediğiniz gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan3 4 ay arayla pcye oyun çıkıyor, Şubat Horizon- Mayıs Thushima- Eylül Ragranök- Ocak Spiderman 2
Mayıs gibi gelir dediğiniz gibi.
Aynen öyle. Mayıs daha kuvvetli geliyor bana da. Dizi bittiği hafta çıkar insanlar o gazla oyunu tekrardan satın alıp oynayacak hem de yeni oynayacaklar alacak. Çifte vuruş yapacaklar. Optimize konusunda şüphelerim var umarım Part I de yapılan hatalar yapılmaz eli ayağı düzgün çıkış yapar. Bill bill kun'un demesine göre de zaten oyun hazır da bekletiliyormuş. Kasım 2023'te tamamlanmış. O zamandan beri optimize yapmışlardır her halde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 28 Kasım 2024; 14:5:49 > -
Bunu ayrı bekliyorsun gtayı ayrı bekliyorsun bekleye bekleye yaşlandın fox -
Part I muazzam kaliteli keyifli oyundu unutulmaz anlar yaşatıyordu, Part II yi bekleye bekleye bi hal olduk.
Benim asıl beklediğim Gran Turismo 7 ama umut yok gibi.
-
Çok eskiden ilk ps3 sürümünü yarım yamalak oynamıştım last of us'un kış indirimlerinde ilkini alıp bitireceğim baştan, ikinci oyunda çok gecikmeden çıkması iyi olur.
Asıl sıkıntı dizi ilerlerken ortada part 3 yok
-
Part II, iki sezondan oluşacağı için uzun bir dönem de zaten Part III gelmeyecek en azından benim düşüncem 4 senesi var. Şuan ND önceliği Yeni IP zaten şu son haberlerle iyice resmileşti. Yine Troy Baker ile çalışacaklarmış. Part II PC sürümünün gecikmesinin sebebi dizi maalesef yoksa şimdiye kadar yalayıp yutmuştuk. Biz tüketici gözüyle baktığımız için hemen gelmesini isteriz (özellikle ben baya sabırsızım) ama işin ticari kısmına bakılırsa yaptıkları strateji doğru, dizinin gazıyla iyi satacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X