Şimdi Ara

The Last of Us Part II Remastered | 3 Nisan 2025 | PC ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: psycho90
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
97
Cevap
8
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam neden epic den almadınız. Mesela benim steam de 18 dolar civarı param olmasına rağmen ben epic den alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Ocak 2025; 21:18:20 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Epic platformuna bir türlü alışamadım hocam steam gibi akıcı bir platform değil ve o kadar kullanışlı da değil bu yüzden oraya para yatırmak kendimce israf gibi geliyor.

• Bende aldım beklemedeyim. Epic den almadım epic de oynayınca crackli oynuyor hissi alıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epic fiyatı 35 dolar civarına geliyor. O fiyattan çıksaydı keşke Steam için de. 50 dolara bile şükrediyoruz ama sonuçta bölgesel fiyatlandırma da yapabilirler ekonomimiz belli. Keşke ilk oyunun sahiplerine bundle olarak da bir indirim yapsa. Bilmiyorum belki yapıyordur sayfasına girip bakmadım. Epic'ten almak bana da crackli oyun oynuyormuşum gibi hissettiriyor. Daha doğrusu Steam dışı bütün platformlar böyle hissettiriyor. Epic hesabımda olan ücretsiz verilmiş bir oyunu daha sonra Steam'den aldığım dahi oldu oynamak için. İnsanların bunu anlamasını beklemiyorum o yüzden saldım açıkçası izah etmeye çalışmıyorum.

• Steam'den aldım şimdi bende yeni. Artık beklemek kaldı. Çıkmadan birde ilk oyunu tekrardan bir bitiririm.

• Arkadaşlar Allah aşkına ya daha ucuzu varken niye gidip daha pahalısını alırsınız yani steam'de size koleksiyon kartı verecek diye mi Herkesin kendi tercihi Tabii saygı duyuyorum ama kendi açımdan hiçbir anlam veremiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Steamin anlamsız bir büyüsü var ondan :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JRache kullanıcısına yanıt

Ben bunu başka bi konuda dile getirince üzerime çullananlar oldu, bunun sebebi Steam değilmiş, Reyizmiş falan filan diye.

Lan ben neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum, şu dediğini anlatamadım bi türlü bunlara. Ortamın neden olduğunu niye olduğunu hepimiz biliyoruz da, Steam, EA falan bu konuda kesinlikle samimi değil, dandik gundik ülkelere bölgesel fiyatlandırma uyguluyor bize uygulamıyor diyorum, yok efendim zorunda mı, yok efendim onların ekonomisi bizden iyi. Lan hasta mısınız... Ama yok. Onlar kilitlenmişler.

Esnafın saçmalaması ve fahiş fiyatlar, fırsatçılık diyoruz, yine Erdoğan diyor adam. Yahu hırsızın hiç mi suçu yok derler adama...

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Yani Bilmiyorum sonuçta para harcıyorum aynısını çok daha ucuza almak varken herkese saygı duymakla birlikte şahsen benim sokağa atacak param yok...

• Bu arada oyuna PS'te sahibim ama mouse klavye ile oynamak için Epic'ten yapıştırsam mı diye tereddütteyim. Tabi bir de optimizasyon falan güzel olması lazım. Oyunda başlardayım allahtan. Hedefleme işine çok gıcığım, panik anlarında kurtulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar Allah aşkına ya daha ucuzu varken niye gidip daha pahalısını alırsınız yani steam'de size koleksiyon kartı verecek diye mi Herkesin kendi tercihi Tabii saygı duyuyorum ama kendi açımdan hiçbir anlam veremiyorum.

Tek bir hesapta, bütün oyunların bulunması benim açımdan işime geliyor. Birde yılların platformu Steam, Epic'e bu kadar güvenemiyorum.

• The Last of Us Part II PC'de PSN Hesabı Gerektirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Steam'deki Aile Paylaşımı özelliği sayesinde oyunu farklı zamanlarda 6 kişi ayrı hesaplardan oynayabiliyoruz. Sırf bu özellik için Steam'de 2000 TL bile olsa yine Steam'i tercih ederim.

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Saygı duyuyorum sıkıntı yok Ben öyle özellikleri hiç kullanmadığım için bana garip geldi sadece.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Hocam Steam de Parti 1 fiyatını 60 Dolar yapan adamlar Parti 2 50 dolar dan satışa sürmüş ona şükretmek lazım bence.

Ha ben steam den almayacağım o ayrı. Ben de normal de steam tercih eden biriyimdir ama epic ile arada fiyat farkı varken epic tercih ederim.

• Ön sipariş geçtim. Bekliyoruz.

Steam uygulaması oyuncu dostu gibi görünüyor, oyunu ordan alıyorsun her oyunun forumu oluyor sorun olursa yardım isteyeceğin bir yeri var, atölyesi oluyor paylaşım sayfaları oluyor, sosyal medya gibi fotoğraf paylaşıyorsun, arkadaşlarına yorum yapıyorsun, öyle bir hale geldi ki satış sayfası ikinci plana düşüyor, Facebook sayfası gibi profil sayfası var düzenleyip insanlarla paylaşıyorsun,

Geri kalan tüm satış siteleri uygulamaları bu kadar geniş bir yelpazede sizi içine çekemiyor, Steam gerçekten farklı abi

• en düşük hangi ekran kartını ister gibi geliyor 1070 var kaldırır umarım alacağım gibi ama daha belli olmadan almak istemiyorum .part 1i arada sırada fps düşüşleri ve bir iki oyundan atma sorunu dışında sorunsuzca bitirdim .

• Bence sistem ihtiyaçları açıklanmadan oyunların ön siparişe dahil açılmasına platformlar izin vermemeli. Ciddi sıkıntı bu olay çünkü. İade hakkı var sorun olmaz diyen olacaktır ama o iş öyle olmuyor işte.

Sen oyunun sisteminde çalışmayacağını ve düşük ayarlarda çalışacağını en başından bilirsen oyunu almayıp o oyuna ayardığın para ile başka şeyler yapabilirsin.

• Bayram tatilinden sonra çıkması güzel oldu
    Akrabalar gider bende huzurla oynarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.