|
The Last of Us Part II Yılın Oyunu Ödülü Sayısında The Witcher 3'ü Geride Bıraktı (3. sayfa)
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: rambocuk
30 yıldır her büyük yapımı tüketmiş biri olarak kesinlikle tüm zamanların en iyi oyunu oldu benim için, hikayesi tartışılabilir sert ve karanlık bir hikaye sunmak istemişler beni çok tatmin etse de sevmeyeni anlıyorum ama oyun olduğu için oynanış tartışılmaz, inanılmaz bir görsellik animasyon savaş mekanikleri o vuruş hissi çarpışma hissi devrimsel bir deneyim yaşatıyor, uzun yıllar ama çok uzun yıllar daha iyisinin gelmesi çok zor
30 yılda tüm zamanların tüm platformlar içindeki en iyi oyun sence? O zaman hiç Fallout 2, RDR 1-2, Max Payne, Half Life, Mass Effect, Tony Hawk 2, Metroid Prime, GTA III-VC-SA, Halo 1-2, BioShock, Arkham City, Metal Gear Solid, Baldur's Gate, Planescape Torment, Quake, Doom, New Vegas, Persona, DMC, TeS serisi falan oynamadın herhal?
Abi anladık, tamam abartında bu kadarda değil yav..
-
Ellie'nin eşcinsel olduğunu bu oyundamı öğrendiniz siz? ilk oyunu oynamadınız mı ?. Şunu kabul edin bu oyun seneyo yazımı olarakta, grafik kalitesi , mekaniksel , animasyonlar , sesler, bölüm tasarımı , düşman yapay zekası ile gelmiş geçmiş en kaliteli işçiliği barındıran bir yapım. Burada akşam eve gidince izlediği videoları oyun içi ara sahnede %1 lik kesimini görünce kudurmanızın hiç bir amacı yok. Seneyoyu beğenmedim diyebilirsin ama ince işçiliğe ve oyunun genel kalitesine laf edip saçma sapan oyunlar ile kıyaslarsan dalga konusu olursun.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
-
Grafikler vs iyiydi. O cihazların son sınırını gördük. Oynayış bana göre tamamen aynıydı. Yumruk atma koşma at sürme mekaniği vesaire. Hikaye zaten bence leş gibiydi. Ben klasikçi birisiyim Joel'u saçma sapan öldürmek öldüreni affetmek vesaire. Araya da ergence sjw unsurları koymak bunlar bana göre leş şeyler. Kepazelik yani. Ana karakterin eş cinsel olmasıyla vs ilgilenmiyorum ama olgunluktan uzak boş bir hikayeydi benim için. Haketmiyor. Hele Witcher 3'ü geçmek mi? Peh. CDPR 2077'de leşledi onları da sevmem ama bu W3'ün çok daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuna kadar hak ediyordu. Witcher 3 o dövüş sistemine rağmen yine fazla ödül almış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 27 Ocak 2021; 0:10:26 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Ölümüne spoiler vermeyin arkadaşlar.. Tamam herkes ne oldu iyi kötü duymuştur da mesaj yazmanında bi raconu var yani.. -
listede dark souls olmamasindan oyun basinin ne kadar yavan cop ajenda kolesi insanlardan olustugunu anliyabilirisiniz
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
witcher'da da ne hikaye var ya hahaha
ciri burada mı
yok burada değil
nerede
bana 5 kilo elma toplayıp getitirirsen söylerim
tmm
bütün ana hikaye böyle .ddddddd -
Şu seri pcye gelsin de bizde nasiplenelim. Gamepad ve 30 fps ile keyif alamıyorum -
Uncharted 4'ü oynamadım ama 2016 senesi zaten oyun yoktu. Hatta bazıları goty olarak blood and wine dlcsini seçtiler haklı olarak. Mesela rdr2 bu sene çıksaydı last of us 2 bu kadar ödül alamazdi ama 2015 dolu dolu olmasına rağmen witcher 3 aldı yürüdü. -
İnsanların 7 sene bekledikleri oyunun bu şekilde gelmesi ve sonlanması, fan kitlenin sukutu hayale uğramasına sebebiyet verdi. En yüksek oranı olan ülkede bile %15 olan bir kitleyi memnun etmek için oyun yaparsan, elinde patlar tabi. İlk haftaki satışlardan eser var mı? Yok. Bir marka böyle yok edilir, artık hedef kitlesine satarlar seriyi..quote:
Orijinalden alıntı: Metal-Gear
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bu ödülleri de tüy dikmek için kullanırlar artık.
-
Bu listedeki en başarılı oyun aslında the last of us değil. 10 sene geçmesine rağmen hâlâ oynanan ve listede tepelerde olan Skyrim' dir. -
Karakterin diş görünüşüyle sevip sevmemenin ne alakası var ben çözemedim açıkçası. Yanı en başta birini öldürdüğü icin herkes nefret etti sonra da haksız olmadığını gösterdi oyun. Abby’nin yerinde kim olsa aynısını yapardı sadece bizim sevdiğimiz karaktere yapılıyor o hareket (Yanı çok tatlı bir kız olsa veya yakışıklı erkek o zaman herkes ohh joel’a iyi oldu mu diyecekti :)). Bence risk ama güzel alınmış bir risk.
Sapik düşünceleri olan dediğiniz adam uncharted 4 ve lou1 yazarı. Yanı lou evrenini yapan adam. Uncharted 4’te “sapik“ düşünceler yoktu
Baba-kız iliskisini ilk oyunda anlattılar zaten yine aynı şeyleri mi anlatacaktı oyun. Bu sefer de aynı şeyi anlatıyor olacaktı oyun. Hem yeni hikaye anlatıyor hem de ilk oyunda açık kalan bazı şeyleri tamamlıyorlar. Ayrıca ikinci oyundan farklı olacağını anlamış olmanız lazımdı. İntikam hikayesi olacak ve Ellie’nin hikayesi olacak dendi. Ana tema öfke olacak dendi. Siz hala Babacan bir oyun mu beklediniz :))
Bu oyunda değil left behind dlc’sinde Ellie lezligi keşfediyor. Ayrıca her dakika gözümüze sokulsa size hak veririm ama topu topu 2-3 sahne var gerçekten bunu mu eleştireceksiniz ?? Oyunda erkek-kadın iliskisini de anlatıyor ayrıca oyundaki her karakter lez değil :))
Bu oyuna da sjw denmez ama :)) 25 saatlik oyunda 2-3 sahne var diye. Öylesine eleştirmeye çalışmayın bari azıcık araştırıp okuyup öyle eleştirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eline sağlık :) -
Konsola özel olduğu sürece varlığı ile yokluğu benim için fark etmeyen oyun serisidir. Kimse birkaç "console exclusive" oyun için PC'nin yanına bir de Playstation almamızı beklemesin. Zaten oyunları felaket pahalı. Gerçekten abartıldığı kadar iyi bir oyun serisi olsaydı oyunu her platforma uyarlarlar, paranın hamına koyarlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 27 Ocak 2021; 9:1:11 > -
Yapmayın şöyle haberler ya milleti ağlatıyorsunuz Eşcinsel düşmanları saldıracak gene topa tutucaklar bizi -
%500 katılıyorum. Benim de anlatmak istediğim bunlar. 50 tane de ödül alsa benim açımdan oyunun yorumu budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Uncharted 4'ü oynamadım ama 2016 senesi zaten oyun yoktu. Hatta bazıları goty olarak blood and wine dlcsini seçtiler haklı olarak. Mesela rdr2 bu sene çıksaydı last of us 2 bu kadar ödül alamazdi ama 2015 dolu dolu olmasına rağmen witcher 3 aldı yürüdü.Unc4 serideki en zayif oyundu.170 odulu hak edicek hicbirseyi yok ha ben severek oynadim oyunu sevdim ve oyun kotu degil o ayri ama 170 odul ..... olacak is degil acikcasi.Tabi ciktigi yilda bombos bir yil olmasi sansiydi ama 170 odulu bu aliyor bir tane from software oyunu listeye dahi giremiyor.
Rdr2 benim hayatimda oynadigim en detayli ve seviyesi arşa degmis bir oyun acikcasi(hala bitirmedim ouunu dengi yok diye).Maalesef bu odul isleri sıkıntılı.Rockstarin sony kadar lobisi olsa 1000 tane odulu alirdi rdr2 rahat.Sony nin istedigini fisleyip kara listeye alma fiyaskosu bilinen bir gercek.Rockstarin boyle bir gucu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X