Şimdi Ara

The Last of Us Part II Yılın Oyunu Ödülü Sayısında The Witcher 3'ü Geride Bıraktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyberpunk 2077 ile kıyaslayıp ödül alamaz diyorlardı tam tersi oldu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Cyberpunk 2077 ile kıyaslayıp ödül alamaz diyorlardı tam tersi oldu :D

Hikaye ve oynanış yönünden TLOU II'den iyi olduğu kesin de kim beklerdi ki CDPR gibi bir firmanın aşırı güven sonucu oyunu teknik yönden problemli çıkaracağını...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu listede harcanan iki oyun var. Biri Gow 2018 diğeri de Rdr2 farklı yıllarda çıksalardı ilk ikiyi bunlar oluştururdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahı var teknik olarak taş gibi bir oyundu, Sonlara doğru tekrarlamaya başladı ama olsun.. Ama işte ilk oyundan aldığım tadı,etkiyi bu oyundan alamadım..Benim için hikaye saçma ve basitti..İnsanlar cesur adımlar atmış bir oyun olduğunu söylüyor ama ben vermek istedikleri mesajı doğru bir şekilde verdiklerini düşünmüyorum..İşleniş mükemmel olmadıktan sonra Cesur seçimler benim için nanay kalıyor.. Benim için Dört dörtlük bir oyun değildi ama bu piyasa şartlarında böyle kaliteli iş yapanda pek yok be abi...
  • TLOU2'yi her ne kadar gereksiz abartılmış kısımlardan ve bazı senaryo kısımlarından dolayı eleştirsem de diğer oyunlar TLOU2'nin rakibi bile olamaz.

The Witcher 3 her ne kadar detaylı bir oyun olsa da ,çooook geniş bir oyun olsa da büyük emek verilmiş oyun olsa da.TLOU2 nin rakibi değildir NET.

TLOU2 ile kıyaslanacak bir oyun varsa onlar RDR2 ve GOW dur.

• Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    Hadi hikaye subjektif bir konu da, Cyberpunk'ın oynanışı Part II'den nasıl daha iyi oluyor?
  • Sasirmadim.Dunyadaki medyani kimlerin elinde oldugu belli.Istedikleri kara propagandayi verecek ne varsa basa cikarmalari zor degil.O listede l.o.us serisinden her acidan net ustun oyunlar var.
  • Listenin dandikligini 170 kusur odul almis Unc4 un varligi ve ozellikle son 10 yila damga vurmus buda yetmemis basli basina bir turu bulmus (ki GoW2018 de bile oynanis mekaniklerinde bunu hissedebilirsiniz) From Softwareden hic oyunun yer almamasindan gorebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mütercim Bey

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Cyberpunk 2077 ile kıyaslayıp ödül alamaz diyorlardı tam tersi oldu :D</blockquote>

Hikaye ve oynanış yönünden TLOU II'den iyi olduğu kesin de kim beklerdi ki CDPR gibi bir firmanın aşırı güven sonucu oyunu teknik yönden problemli çıkaracağını...

oynanış yönünden daha iyi olduğu kesin mi komikmiş kardeş :D
  • The Last of Us serisi 500 den fazla ödül alarak şuan dünyanın en çok ödül alan Oyun serisi konumunda. The Last of Us Part II'de Tüm Zamanların En çok Ödül Alan Oyunu konumunda.  

Kalite = Naughty Dog  

• Sonuna kadar hakediyordu ve olması gereken yere yerleşti  

• Oyun dünyasında Sony'e tapan sayısı çok fazla olduğu için normal böyle şeyler.

• Bi kitle şunu anlamıyor, bu oyun "oyun" olarak muhteşem bir yapımdı. Meta en az 99 olması lazımdı.

Bu kitlenin (buna hikaye olarak bende dahil) hikaye kısmıyla derdi var oyunun bu sebeple berbat olduğunu düşünüyor, hikayeye gelecek olursak fetişist yönetmenin kurbanı olmuş belliki mahvetmişler burada hem fikiriz.

ND oyun dünyasının gelişmiş şirketidir. Bir değerdir. Bu değerin her oyunu cross platform olmalı herkes oynamalı.

• Hak ediyor, helal olsun. Naughty Dog'un bir sonraki işini merakla bekliyorum. Sony exclusiveleri de bir başka cidden.

• Şu liste sırf oyuncuların görüşüne göre belirlense nah 1. sırayı alırdı. İpini koparan site kurup rüşvet alıp yüksek puan veriyor. Güzelim ilk oyunun hikayesini, ana karakterini kıçı kırık bir intikam hikayesi ile heba ettiler. İsterse 1000 tane ödül alsın.
  • Burası ağlama duvarına dönmüş.

Hayallerinizin üzerine soğuk su için, ben denemedim ama iyi geldiği söyleniyor.
  • Açıkçası oyun içinde yer alan ve gayri ahlaki bulduğum bazı sahnelerine rağmen muazzam bir oyun ve aldığı ödülleri bence sonuna kadar hak ediyor.

Oyunu eleştiren bir çok kişinin oynamadığını düşünüyorum, eleştirenlerin çok ciddi mantık hatası var bana göre, spoiler olmasın diye yazamıyorum ama şu oyunu bu kadar eleştirmen begenmiş ve taçlandırmışsa o iş artık bitmiştir.

• Dünyanın en overrated çöpünü de witcher 3 şaheseriyle karşılaştırdılarya helal olsun.Ödülleri ve puanlamaları neden dikkate almamamız gerektiğinin kanıtı.Bir tarafta story'nin dibine vuran witcher 3, diğer tarafta ilk oyunun kahramanını 2. bölümde ne idüğü belirsize öldürten saçma sapan hikayelerle dolu bir oyun.Metacritic'de bile oyuncular beğenmezken bu oyunun bu kadar şişirilmesi SJW'nin oyun otoritesinde de artık kaçınılmaz olması.Artık hikayeli oyunlarda oynanmaz.Birde bu adam half life 3'ü yapmak istiyor zaten o niyeti mümkün değilde düşüncesi bile korkunç.

Buyrun ödül sahibi rekortmen oyunun oyuncular tarafından metacritic puanı.

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-part-ii/user-reviews

• Diyecek kelime bulamıyorum TLOU 2 oyununu the witcher 3 den daha fazla ödül aldığını söylemeyi bırak aynı cümle içinde bile geçmemesi lazım hadi TLOU 2 tek başına güzel oyun harika oyun diyebilirsiniz ama the witcher 3 ile yan yana geldiğinde çöp demek demekten başka bir şey diyemiyorum bu arada ben the witcher 3 ün fanatiği değilim sadece gerçeği söylüyorum TLOU 2 nin fanatiklerine diyecek bir şey bulamıyorum bana göre büyük ihtimal çoluk çocuk kesimidir yada oyundan anlamayan insanlar diyecek kelime yok daha başka.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.