|
The Last of Us Part II Yılın Oyunu Ödülü Sayısında The Witcher 3'ü Geride Bıraktı (5. sayfa)
-
-
Az ötede hadi, az ötede oyna. Bilimsellikten uzakmış, ben de bir şey yazacak sandım. Anca uzak, kanıt sun, kaynak söyle. (Yazılanlara karşıt argüman sunamayana denicek söz yoktur. Yazılanlarda birçok kanıt zaten var.) Bilimsel cevapların olunca yaz da insanlar aydınlansın.quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Dayanakların yavaş yavaş bilimsellikten nasıl da "fıtrat" vs. ye dönüyor ama... Tabii ki sana uzun uzun cevap yazmayacağım, çünkü söylediğin şeyler hiçbir bilim ve akademi ortamında değer görmeyen temelsiz savlar. Bilimsel kanıtlar var diyordun hastalık olduğuna dair, hani nerede o kanıtlar? O işe yaramayınca argümanlarını değiştirip birden fıtrata bağladın durumu. Heteroseksüellik ne kadar doğalsa, eşcinsellik de o kadar doğaldır. Heteroseksüellik ne kadar tercihse, eşcinsellik de o kadar tercihtir. Hiçbir farkları yok. Milletin kimi sevip sevmediğine ne çok takılıyorsunuz. Acaba bastırdığınız bir şeyler mi var, yoksa her tarafa saldıracak kadar psikolojiniz mi bozuk? Toplumsal cinsiyete dair bilgi seviyen o kadar aşağıda ki kendi yorumlarında sex ve gender kavramlarını bile birbirine karıştırıyorsun. Bilimsellikten bahsetmeyeceksen şu güzel siteyi ahlakçılığınla kirletme bence. Kanıt sunamayıp konuyu fıtrata çevirmen bana bir yerden tanıdık geliyor ama neyse :)
Arada Enset gibi şeyleri de savun, daha bilimsel olursun hayvanlardan hareketle.
Not; Daha cevap yazmayacağım, zaten bir şey sunulmuyor karşıt. Ve maksat da hasıl oldu zannediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 28 Ocak 2021; 16:32:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: OldGamers86
Az ötede hadi, az ötede oyna. Bilimsellikten uzakmış, ben de bir şey yazacak sandım. Anca uzak, kanıt sun, kaynak söyle. (Yazılanlara karşıt argüman sunamayana denicek söz yoktur. Yazılanlarda birçok kanıt zaten var.) Bilimsel cevapların olunca yaz da insanlar aydınlansın.
Arada Enset gibi şeyleri de savun, daha bilimsel olursun hayvanlardan hareketle.
Not; Daha cevap yazmayacağım, zaten bir şey sunulmuyor karşıt. Ve maksat da hasıl oldu zannediyorum.
Alıntıları GösterAhahah. Adama hastalığınız umrumuzda değil, hastalığınıza saygı duyuyorum ama artık beni ve benim gibi insanları rahatsız ediyorsunuz diyorum yeter ki her yerden fırtmayın artık diyorum ama anlamamak için o kadar ısrar ediyor ki. Güldürdü akşam akşam. Evet bastırdığım hislerim var erkek görünce libidom fırlıyor ama gizliyorum. Sonra beni linç ederler falan amanın. Bak gay veya lezbiyen her ne bokumsan artık kardeşim istersen git eşek ile seviş ne bileyim köpek falan bile düdükleyebilirsin ama bana yaptığın boku dayatmaya çalışma. Bir pedofili gelip çocuklara azıyorum falan derse bana onun hayatını karartırım. Sizin durumunuz bu kadar uç değil. Rıza durumu var ama midemizi bulandırıyorsunuz. Hastalığınıza saygı duymak zorundayız ama hastalığınızdan ötürü bizden sırtınızı pış pışlamanızı beklemeyin. Midemizi bulandırıyorsunuz. Bu kadar net. Sizi anlıyorum ama görmek istemiyorum. Cüzzamlı bir insanı da anlarım ona Tanrı'nın yardım etmesini dilerim ama ona katlanmak zorunda değilim. Hele hele zorla katlanmak zorunda kalırsam işler çirkinleşe bile bilir. Yapmayın bunu. Evinizde, yatak odanızda, kapalı kapılar ardında ne yapıyorsanız yapın onun vicdanı bizi sallamaz ama lütfen her yerden fırtmayın artık. Sizin uçkurunuzla ilgili iğrençliklere katlanmak zorunda değiliz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
the last of us 2 haterlarını üzecek bir haber olmuş, tebrik ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X