Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
21.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modda bitiren her oyuncu büyük oyuncudur helal olsun. benim yaş 45 maalesef o sabır ve beceri bizde kalmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Platin için geriye sadece 4 adet multiplayer trophy'leri kaldı. Çok uzun sürmez umarım

en az 25 saat oynamam lazım multileri tamamlaman için
  • Estağfirullah övgünüz için teşekkürler benimde son yıllarım, sizin gibi bir süre sonra oyunlara bu kadar vakit ayıramayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Mudvayne- kullanıcısına yanıt
    25 saat mi? Epey uzunmuş neredeyse hikaye trophy'lerine harcadığım zaman kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

quote:

Platin için geriye sadece 4 adet multiplayer trophy'leri kaldı. Çok uzun sürmez umarım

Hele bnm gibi 12. haftanın 3. gününde verdigi görevi yapamadık diye 30 klan üyesi hakkın rahmetine kavuştu diyip 1. haftaya dönerse daha uzun :) görev ne ya oyunu oynayıp maçı kazandıkda birde görevi yapması kaldı multi düzeni çok saçma hele bnm gibi tek tabanca takılan için çok zor millet kalabalık oynuyor birini indirip sorguya çekerken öteki üçü gelip senin işini bitiriyor vesselam zor iş.

• -Mudvayne- kullanıcısına yanıt
    25 saat mi? Epey uzunmuş neredeyse hikaye trophy'lerine harcadığım zaman kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

Orijinalden alıntı: -Mudvayne-

quote:

Hele bnm gibi 12. haftanın 3. gününde verdigi görevi yapamadık diye 30 klan üyesi hakkın rahmetine kavuştu diyip 1. haftaya dönerse daha uzun :) görev ne ya oyunu oynayıp maçı kazandıkda birde görevi yapması kaldı multi düzeni çok saçma hele bnm gibi tek tabanca takılan için çok zor millet kalabalık oynuyor birini indirip sorguya çekerken öteki üçü gelip senin işini bitiriyor vesselam zor iş.

Harbi zor iş yalnız abi ;) gene iyi oyunuyosun..

• quote:

Estağfirullah övgünüz için teşekkürler benimde son yıllarım, sizin gibi bir süre sonra oyunlara bu kadar vakit ayıramayacağım

hocam afetzede de oynuyorumda bi kaç taktik verebilir misin :)
    baya zorluyor
  • Baktınız görev olmayacak gibi modemi kapatın o günü saymıyor.
    Hediye verme görevi kolay olduğundan onu seçmiştim 12. Haftada birden oyundan herkes çıktı sistem yeni oyuncuda atamadı dolandım durdum.baktım emekler boşa gidecek yapacak bişey yok modemi kapattım o günü saymadı.ben severek oynuyorum yalnız multisini sadece tropy için çekilcek çile değil:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Estağfirullah övgünüz için teşekkürler benimde son yıllarım, sizin gibi bir süre sonra oyunlara bu kadar vakit ayıramayacağım

baya zorluyor

Ben gerçekçide bitirdim soyle diyim adamlar hastalıklardan daha az duyuyor.ben şöyle bi taktik geliştirdim.eğil eline şişe veya tuğla al.l2ye bas nişan alır kavisli atış için.oyle yapa yapa yürü clickerların yanından farketmiyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzTheHun -- 18 Ağustos 2014; 21:38:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

quote:

baya zorluyor

Ben gerçekçide bitirdim soyle diyim adamlar hastalıklardan daha az duyuyor.ben şöyle bi taktik geliştirdim.eğil eline şişe veya tuğla al.l2ye bas nişan alır kavisli atış için.oyle yapa yapa yürü clickerların yanından farketmiyor bile

adamlar dediğniz normal askerler mi ?
    birde bu runner lar da sıkıntı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

quote:

baya zorluyor

adamlar dediğniz normal askerler mi ?
    birde bu runner lar da sıkıntı

Hastalıklı olmayan her düşmana adam dedim.

• bu oyunu ps4 de aldigima pisman oldum daha ilk baslardayim ama sikici geldi bana girafiklerde cok iyi degil reklamlarina kanip aldim parayi cope attim resmen
  • Multide bölüm seçme yok mu? Banliyölerde oynayamadım bir türlü, trophy için oynamak gerekiyor. Birde kolay+ normal+ gibi trophyleri açmak için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Multide bölüm seçme yok mu? Banliyölerde oynayamadım bir türlü, trophy için oynamak gerekiyor. Birde kolay+ normal+ gibi trophyleri açmak için ne yapmam gerekiyor?

Forumdakiler ile takım olarak oynanırsa seçiliyor.Eğer tek oynuyorsan harita rastgele seçildiğinden seçemiyorsun.Kolay + tarzı trophyleri açmak için bir kere oyunu bitirmen gerekiyor.Ama şunu unutmamalısın eğer kolayda bitirirsen normal+ zor + afetzede + olarak oyuna başlayamazsın sadece kolay+ da başlayabilirsin.
  • for emergencies only trophysi için grounded plusta da bitiremedim tamamlanması gereken silahları, üçüncü kez oynamak gerekcek heralde. Chapter seçerek bitirebilir miyim yoksa tekrar oynamam mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

for emergencies only trophysi için grounded plusta da bitiremedim tamamlanması gereken silahları, üçüncü kez oynamak gerekcek heralde. Chapter seçerek bitirebilir miyim yoksa tekrar oynamam mı lazım?

çabuk bitirmek istiyorsan sonlarda çıkan silahları önce upgrade et.Topladığın parçaları onlara sakla.

yeni bir oyuna başladığında ok - altıpatlar gibi ilk bölümlerde gelenleri yeni oyunun başlarında geliştirirsin

ben afetzede de iki kere bitirdikten sonra silah geliştirmeyi kolayda tamamlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

quote:

Orijinalden alıntı: alozz

for emergencies only trophysi için grounded plusta da bitiremedim tamamlanması gereken silahları, üçüncü kez oynamak gerekcek heralde. Chapter seçerek bitirebilir miyim yoksa tekrar oynamam mı lazım?

çabuk bitirmek istiyorsan sonlarda çıkan silahları önce upgrade et.Topladığın parçaları onlara sakla.

yeni bir oyuna başladığında ok - altıpatlar gibi ilk bölümlerde gelenleri yeni oyunun başlarında geliştirirsin

ben afetzede de iki kere bitirdikten sonra silah geliştirmeyi kolayda tamamlamıştım.

evet öyle yapmak daha mantıklı olurdu, neyse artık easyde bi kere daha bitiricez

• Gereksiz zorlukta olmuş. 2-3 Defa oyunu bitirmek saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_20

bu oyunu ps4 de aldigima pisman oldum daha ilk baslardayim ama sikici geldi bana girafiklerde cok iyi degil reklamlarina kanip aldim parayi cope attim resmen

http://dunyagoz.com
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.