Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
20.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert_20

bu oyunu ps4 de aldigima pisman oldum daha ilk baslardayim ama sikici geldi bana girafiklerde cok iyi degil reklamlarina kanip aldim parayi cope attim resmen

sen ps4'ü sat en iyisi ya, ps1den beri playstation kullanıcısıyım, gördüğüm en iyi ps exclusive.
  • quote:

bu oyunu ps4 de aldigima pisman oldum daha ilk baslardayim ama sikici geldi bana girafiklerde cok iyi degil reklamlarina kanip aldim parayi cope attim resmen

Bu oyunu sevmemenize sevindim. Gerçek ''gamer'' oyuncu grubuyla sıradan oyuncular bu oyun sayesinde kolayca ayrılabiliyor sizin gibi. Tabiki bir oyun herkes tarafından beğenilmek zorunda değil fakat her oyuncu bu oyuna saygı duymak zorundadır. Nitekim de duyuluyor. Kendi ciddiyetinizi yitirmişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen simdi kendi aklinca beni yermeyemi calistin yada baska isin yok forumdan insanlara laf yaziyosun Gercek Gamerci falan cok komik durumdasin.Cok sevdim öldüm deseydim Gercek Gamermi olacaktan sen tasalanma sakin ps ilk ciktigindan beri hemen hemen her oyunu aldim oynadim.Yazik sana ya
  • Herkes her oyunu begenmek zorunda degildir demissin saygi duymak zorundadir yazmissin oyunlarin orjinalini alip oynuyoruz daha nasil saygi duyalim anitmi yaptiricam yada okuyuna küfürmü ettim. @mtrlw220
  • quote:

oyunu beğenmemiş olabilirsin de tropy rehberinde bunu belirtmenin amacını anlamadım
  • Left Behind trophylerini %100 yapan var mı ?

Şuna göre yaptım ama konuşmaları tamamla trophy gelmedi ?

• gordugum en zor trophy sistemi bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

gordugum en zor trophy sistemi bu oyunda

Zor değil sadece vakit istiyor. Ps4'de ki 6. Platin trophy'ım oldu ve hiç zorlanmadım diyebilirim. Bu birazda oyundan keyif alma ile ilgili. Oyunu ilk başta easy ile ikinci olarak da gerçekçi+ ile bitirerek; gerçekçi ve gerçekçi+ zorluğunda bitirmiş oldum. Oyunda böyle bir durum var iki kez bitirmek tüm zorlukları bitirmek için yeterli oluyor. Uzun süren diğer hususta multiplayer durumu. Yaklaşık 25 saatinizi vermeniz gerekli. Görevlerde başarısız olmanız durumunda maç bitmeden psn'den çıkış yaparsanız o maçı yapmamış sayılırsınız ve tekrar oynama şansınız olur eğer niyetlenirseniz platin için yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Left Behind trophylerini %100 yapan var mı ?

Banada gelmedi tekrar baştan oynayacağım sanırım.İşten güçten vakit kalınca.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Demek ki burada bir eksik var. Maske denedikleri bölümde bir maskenin yeri değişmiş. Ben yinede buldum onu ama gelmedi. Demek ki eklenen birşey var hocam.

Şuradan bakmamız gerek mecbur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Multide bölüm seçme yok mu? Banliyölerde oynayamadım bir türlü, trophy için oynamak gerekiyor. Birde kolay+ normal+ gibi trophyleri açmak için ne yapmam gerekiyor?

Forumdakiler ile takım olarak oynanırsa seçiliyor.Eğer tek oynuyorsan harita rastgele seçildiğinden seçemiyorsun.Kolay + tarzı trophyleri açmak için bir kere oyunu bitirmen gerekiyor.Ama şunu unutmamalısın eğer kolayda bitirirsen normal+ zor + afetzede + olarak oyuna başlayamazsın sadece kolay+ da başlayabilirsin.

Ben oyunu normalde bitirmiştim. Şimdi zorda tekrar bitirdim fakat kolay+ normal+ trophyleri açılmadı. Sadece zorda bitirme trophysi açıldı. kolay+ almak için kolayda normal+ almak için normalde mi oynamam gerekiyor. Eğer öyleyse büyük saçmalık. Halbuki zorda bitirince onların da açılacağını düşünmüştüm..

• quote:

Ben oyunu normalde bitirmiştim. Şimdi zorda tekrar bitirdim fakat kolay+ normal+ trophyleri açılmadı. Sadece zorda bitirme trophysi açıldı. kolay+ almak için kolayda normal+ almak için normalde mi oynamam gerekiyor. Eğer öyleyse büyük saçmalık. Halbuki zorda bitirince onların da açılacağını düşünmüştüm..

+ yani New Game Plus trophylerini açmak için o zorluk seviyesinde bitirdikten sonra ana menüde çıkan New Game Plus kısmına girip yeniden bitirmen gerekiyor. Aşağıdaki videodaki yöntemi kullanıp Grounded+ (Gerçekçi+) seviyesinde bitirirsen tüm zorluk trophyleri açılır.

• Orijinalden alıntı: TheDC

Demek ki burada bir eksik var. Maske denedikleri bölümde bir maskenin yeri değişmiş. Ben yinede buldum onu ama gelmedi. Demek ki eklenen birşey var hocam.

Şuradan bakmamız gerek mecbur

Gidince bir bakayım inşallah acabiliriz bu sefer.

Multide bölüm seçme yok mu? Banliyölerde oynayamadım bir türlü, trophy için oynamak gerekiyor. Birde kolay+ normal+ gibi trophyleri açmak için ne yapmam gerekiyor?

Forumdakiler ile takım olarak oynanırsa seçiliyor.Eğer tek oynuyorsan harita rastgele seçildiğinden seçemiyorsun.Kolay + tarzı trophyleri açmak için bir kere oyunu bitirmen gerekiyor.Ama şunu unutmamalısın eğer kolayda bitirirsen normal+ zor + afetzede + olarak oyuna başlayamazsın sadece kolay+ da başlayabilirsin.

Tavsiyem gerçekçi veya afetzede de bitirmeniz.Oyun sonunda tüm zorluk trophyleri geliyor.Daha sonra afetzede + veya gerçekçi oynadığınız zaman + zorluk trophylerini kazanmış oluyorsunuz.Siz büyük ihtimal +devam oyunu değilde direk düz olarak başlamışsınız oyuna.Sorun bu yüzden kaynaklanmış.
    Not;Platin icin afetzede ve afetzede+ gereklidir.
    Gerçekci platin icin gerekli değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 29 Ağustos 2014; 12:39:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Orijinalden alıntı: Gazali0407

gordugum en zor trophy sistemi bu oyunda

Zor değil sadece vakit istiyor. Ps4'de ki 6. Platin trophy'ım oldu ve hiç zorlanmadım diyebilirim. Bu birazda oyundan keyif alma ile ilgili. Oyunu ilk başta easy ile ikinci olarak da gerçekçi+ ile bitirerek; gerçekçi ve gerçekçi+ zorluğunda bitirmiş oldum. Oyunda böyle bir durum var iki kez bitirmek tüm zorlukları bitirmek için yeterli oluyor. Uzun süren diğer hususta multiplayer durumu. Yaklaşık 25 saatinizi vermeniz gerekli. Görevlerde başarısız olmanız durumunda maç bitmeden psn'den çıkış yaparsanız o maçı yapmamış sayılırsınız ve tekrar oynama şansınız olur eğer niyetlenirseniz platin için yardımcı olabilirim

yok dusunmuyorum sadece oyun icinde hic trophy alamamam dikkatimi cekmisti oyun bitince de iki trophy verdi sadece. DLC'den de 3 tane aldim
    ps3'de de bitirmistim zaten bir kere daha bitirecegimi sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 29 Ağustos 2014; 12:42:19 >

• Söylemiş olduğunuz yöntemle tekrardan gerçekçi zorluğunda bitirirsem, afetzede+ trophysinide açmış olacakmıyım. Yoksa bir kez de afetzede de oynamak zorundamıyım.. Tekrar bir hatırlatma yapayım bir kez normalde bir kezde zor da bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

Rehberi hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık
    Ben ps3 te platin almış biri olarak ufak bir tecrübemi(Tüm Toplanabilirleri Topla Trophysi) paylaşayım istedim ileride uğraşmamanız için.
    NOT : Spoiler içerisine alıyorum fakat ağır bir spoiler değildir oyunda küçük bir bölümden bahsediyor ne olur ne olmaz isteyenler daha sonra okuyabilirler.

Tüm toplanabilirleri topla trophysini alabilmeniz için Ellie ile oynamaya başladığınızda çantasındakilere tek tek ayrıntılı bakmayı unutmayın(Geyik Avlama bölümü sırasında bakabilirsiniz) herşeyi toplayıpta sonra nerde eksik var trophy gelmediyse büyük ihtimalle burada eksik vardır.

Hocam dediginiz yerde aynilarini uyguladim tek tek ayrintili bir sekilde ama 2 tane eser eksik gozukuyor o bolumde.canta olayini yapamadin bir turlu?

Edit:sorunu cozdum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 6 Eylül 2014; 4:17:58 >

• beyler ben bittiridm oyun guzel dlc var mi bunu ps4 icin bilgisi varsa soylesin
  • Arkadaşlar Last Of Us'ı ilkinde normalde bitirdim ikinci seferde afetzede+ ile bitirdiğimde afetzede trophy'si açılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Arkadaşlar Last Of Us'ı ilkinde normalde bitirdim ikinci seferde afetzede+ ile bitirdiğimde afetzede trophy'si açılır mı?

Normal bitirdiyseniz +afetzede modu acilmaz hocam. Afetzede bitiirmelisiniz ki acilsin o mod.sizde sadece + normal ve + kolay modlari acilmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

beyler ben bittiridm oyun guzel dlc var mi bunu ps4 icin bilgisi varsa soylesin

Oyunun icinde mevcut dlc.ayri olarak yok bildigim kadariyla.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.