Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
20.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanalizasyon bölümüne kadar toplanabilirleri topladım. şöyle bir şey keşfettim. mesela bir not buldum onu aldığım anda sanırım kaydediyo veritabanına. yani checpoint noktasına kadar gitmemize gerek yok diğer bölüme geçmek için ana menüye gidiyorum. yeniden başka bir bölüm seçip devam ediyorum bu şekilde.

arkadaşlar bazı sorularım olacak...

soru: 1
    kilitli kapıları bölüm seçerek açmak mi mantıklı yoksa oyunu easy de başlayıp kilitli kapıları açmak mı mantıklı?

soru: 2

joelin tüm geliştirmelerini yapmak için sanırım oyuna tekrar başlamak gerekiyor. gerekmiyorsa oyunun yarısından easy de başlasam tüm özelliklerini (silahlar dahil) geliştirebilirmiyim.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 24 Eylül 2014; 15:27:51 >
  • aldık sonunda platini oh be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

kanalizasyon bölümüne kadar toplanabilirleri topladım. şöyle bir şey keşfettim. mesela bir not buldum onu aldığım anda sanırım kaydediyo veritabanına. yani checpoint noktasına kadar gitmemize gerek yok diğer bölüme geçmek için ana menüye gidiyorum. yeniden başka bir bölüm seçip devam ediyorum bu şekilde.

arkadaşlar bazı sorularım olacak...

soru: 1
    kilitli kapıları bölüm seçerek açmak mi mantıklı yoksa oyunu easy de başlayıp kilitli kapıları açmak mı mantıklı?

soru: 2

joelin tüm geliştirmelerini yapmak için sanırım oyuna tekrar başlamak gerekiyor. gerekmiyorsa oyunun yarısından easy de başlasam tüm özelliklerini (silahlar dahil) geliştirebilirmiyim.

Teşekkürler...

Kapı kilitlerini açman için oyunu easy'de bitirmeni tavsiye ederim.Şimdi öteki türlü arayıpta bulamazsan sıkıntı olabilir.

Joel'un tüm özellikleri ve silah geliştmeleri trophyleri için oyunu 2 kez bitirmek gerekiyor.Eğer sağlam araştıran kişi isen çevreyi didikliyorsan 1 kere oyunu bitirip 2.ye başladıgın oyunun ortalarında oyunu 2 kere bitirmene gerek kalmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 29 Eylül 2014; 16:43:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Ses sistemiyle oynayın oyunu. Tıkırdayanlar evin içinde.

sen ne diyorsun ben kablosuz kulaklık aldım sırf bu oyun için. acayip tırsıyorum oynarken. Ses sisteminde gündüz oynuyorum, gece kulaklıla
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Ses sistemiyle oynayın oyunu. Tıkırdayanlar evin içinde.

sen ne diyorsun ben kablosuz kulaklık aldım sırf bu oyun için. acayip tırsıyorum oynarken. Ses sisteminde gündüz oynuyorum, gece kulaklıla

Kulaklık'ın havası ayrı oluyor tabi.
  • arkadaslar eser toplamadan normal mod bitirdim, ardindan platin icin ugrasayim dedim gercekci modda herseyi toplayarak gittim 1-2 kapi acamadim tabi malzeme yetmedi bicak icin, simdi farkettimki gercekci modda platin alamicami eseri toplayamadigim bölümden kolayla bitirsem o bölümü ve bölüme girerken kaydet dediginde kaydediyimmi üzerine?

• platin kupa sahibiyim ekleyin oynayalım beraber MustafaKursadTR
  • Methaba arkadaslar bir sorum var bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Oyunu ilk olarak normalde bitirdim ve glitch ile gercekci+ moduna gectim ve bunu bitirip zorluk trophylerini acmayi planliyorum ancak bir problemim var.

Normal+ da baslatip ilk bolumu gecip gercekci zorluk moduna almistim ve ilk iki bolumu o sekilde bitirip bir ay girmedim oyuna. Normalde ana menuden bolumlere girince 1 ve 2 nim altinda topladigim eserlerin sayisinin hemen altinda gercekci zorluk seviyesinde bitirildi yaziyordu ancak suan hic bir sey yazmiyor, bir ay icerisinde durduk yere silinmis gercekci modda bitirildi yazici cozemedim.

Az once 3. Bolumu de bitirdim ve ondada gercekci modda bitirildi yazmiyor bolumlere girdigimde. Ayarlardan baktigim zaman gercekci modda gozukuyor ve degistirilmiyor. Oyunu bitirdigimda gercekci mod trophylerini alabiir miyim bu sekilde kafami kurcaliyor

İki tane arkadasa da pm attim cevap bekliyorum uzun oldu kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Methaba arkadaslar bir sorum var bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Oyunu ilk olarak normalde bitirdim ve glitch ile gercekci+ moduna gectim ve bunu bitirip zorluk trophylerini acmayi planliyorum ancak bir problemim var.

Normal+ da baslatip ilk bolumu gecip gercekci zorluk moduna almistim ve ilk iki bolumu o sekilde bitirip bir ay girmedim oyuna. Normalde ana menuden bolumlere girince 1 ve 2 nim altinda topladigim eserlerin sayisinin hemen altinda gercekci zorluk seviyesinde bitirildi yaziyordu ancak suan hic bir sey yazmiyor, bir ay icerisinde durduk yere silinmis gercekci modda bitirildi yazici cozemedim.

Az once 3. Bolumu de bitirdim ve ondada gercekci modda bitirildi yazmiyor bolumlere girdigimde. Ayarlardan baktigim zaman gercekci modda gozukuyor ve degistirilmiyor. Oyunu bitirdigimda gercekci mod trophylerini alabiir miyim bu sekilde kafami kurcaliyor

İki tane arkadasa da pm attim cevap bekliyorum uzun oldu kusura bakmayin

Bölümler ekranında gerçekçi ile bitirildi yazması gerekli.Eğer yazmıyorsa bir sıkıntı vardır.Save dosyalarını plus özelliği sayesinde cloud'a yükleyip oyunu sil ve tekrar kurduktan sonra düzelir.Ama dediğim gibi save dosyalarını yedekle usb'ye veya cloud'a yedekleyebilirsin.Glitch olayına girenin başına geliyor bu tür şeyler.Ki bence yapmayın hile bu oyun bıktırmaz dinlene dinlene oynayın bence.Ben platin kupa alıp gerçekçi ile bitirdim sattım.Doğrusu gerçekçi plus ile de bitirecektim fakat oyunun piyasası düşmeden satmayı tercih ettim.

• iki kişi oynanıyormu oyun.?

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

iki kişi oynanıyormu oyun.?

Co-op yok malesef
  • eyvallah multi nasıl oluyor peki?

• bişi sormak istiyorum şimdi ben oyunun ortalarına kadar survivor da bitirdim bölümleri sonra kolaya aldım 2-3 chapter öle gectim onlar kolayda bitirildi yazıyo buraya kadar sorun yok son 2 chapter kala tekrar survivor a aldım şimdi oyunu bitirince ne olarak bitirdim sayacak survivor mu kolay mı yada hicbirimi :D kupa vermeden oyunu bitirmişmi olacagım yani onu soruyorum deneyen bilen gören varmı acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkazweb

bişi sormak istiyorum şimdi ben oyunun ortalarına kadar survivor da bitirdim bölümleri sonra kolaya aldım 2-3 chapter öle gectim onlar kolayda bitirildi yazıyo buraya kadar sorun yok son 2 chapter kala tekrar survivor a aldım şimdi oyunu bitirince ne olarak bitirdim sayacak survivor mu kolay mı yada hicbirimi :D kupa vermeden oyunu bitirmişmi olacagım yani onu soruyorum deneyen bilen gören varmı acaba...

Survivor'a kadar bitirdiğin bölümlerden survivor zorlukta oyuna devam edip bitirirsen Survivor trophysi gelir.Oyunu basite aldıgın için easy trophysi gelecek sadece oyun bitince.Sonradan kolay bitirildi bölümlerine girip survivor bititirsen diğer zorluk trophyleri gelir.
  • dün left behind ı oynarken su silahıyla iki kez ben kızı vurdum tropy verdi oyunda tropy de varmış
  • Çok acil yardım gerekiyor lütfen usta olanlardan biri bana yardım etsin.

oyuna gerçekçi modda başladım ve kanalisazyon son bölüme kadar geldim. çocuklar kapıyı açacak ve biz kaçaçağız artık. lakin o oda da hiç bir silahım yok sadece bir adet molotof ve bir türlü geçemedim.

aklımca şöyle yapayım dedim. oyun ana ekranında oynadığım bölşümler kısmında kabnalisazyona sıfırıdan zrluğu değiştirerek başladım ve o son bölümde biraz silah birikti ve zorluğu tekrardan gerçekçi moda aldım ve bölümü geçtim hatta oyunu gerçekç, mopdda bitirdim. bölümler kısmına girdiğimde hepsinin gerçekçi olarak bittiğini de görüyorum.lakin kupalarımı vermedi. neden olabilir o bölümü nasıl geçebilirim . bir püf noktası felan avrmıdır o kadar emek sinir harbi boşa mı gitti acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltiks

Çok acil yardım gerekiyor lütfen usta olanlardan biri bana yardım etsin.

oyuna gerçekçi modda başladım ve kanalisazyon son bölüme kadar geldim. çocuklar kapıyı açacak ve biz kaçaçağız artık. lakin o oda da hiç bir silahım yok sadece bir adet molotof ve bir türlü geçemedim.

aklımca şöyle yapayım dedim. oyun ana ekranında oynadığım bölşümler kısmında kabnalisazyona sıfırıdan zrluğu değiştirerek başladım ve o son bölümde biraz silah birikti ve zorluğu tekrardan gerçekçi moda aldım ve bölümü geçtim hatta oyunu gerçekç, mopdda bitirdim. bölümler kısmına girdiğimde hepsinin gerçekçi olarak bittiğini de görüyorum.lakin kupalarımı vermedi. neden olabilir o bölümü nasıl geçebilirim . bir püf noktası felan avrmıdır o kadar emek sinir harbi boşa mı gitti acaba .

Bir yanlışlık yapıyorsun demek ki.Eğer sadece silahın varsa etrafta taş vs ile de idare edebilirsin.Yanında ki elemanın yanında 5 dakka takılsan sana kurşun vs verebiliyor.Bir yanlışlık olmuş normalde kupa vermesi gerekiyor.

• hallettim dostum sağol. bölümü tek başına kolayda oynadım silah felan birikti sonra tekrardan gerçekçi moda alıp o bölümü baştan oynadım ve geçtim. gerçekçi mod bitti.
    ama bir hata daha yaptım gerçekçi modu bitirdim artı oyuna devam et kısmını yanlış anlamışım kolayda bitirdim yine kupa vermedi
    meğer gerçekçi bitirip tekrardan gerçekçi bitirmek gerekiyormuş.

onuda dün halletim. kaldı geriye online kısmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltiks

hallettim dostum sağol. bölümü tek başına kolayda oynadım silah felan birikti sonra tekrardan gerçekçi moda alıp o bölümü baştan oynadım ve geçtim. gerçekçi mod bitti.
    ama bir hata daha yaptım gerçekçi modu bitirdim artı oyuna devam et kısmını yanlış anlamışım kolayda bitirdim yine kupa vermedi

Online i halledersin biraz ugras lazim.Sistemi cozdugun vakit eglene eglene yapacagindan eminim.

• hallettim dostum sağol. bölümü tek başına kolayda oynadım silah felan birikti sonra tekrardan gerçekçi moda alıp o bölümü baştan oynadım ve geçtim. gerçekçi mod bitti.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.