Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
20.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Arkadaslar ps4 te "Bunu konusmak istiyorum" ingilizcesi "all conversations" gibi birseydi bu trophy de youtube da 37 tane olan konusmalarin tumunu yaptim...Sonuncusunda ellie nin kizinin fotografini verdiginde trophy aciliyor 3 te....Acaba ps4 te alanlar daha ilerde mi aldi yanl da ben bisey yapmayi mi unuttum (hata yapma ihtimalim 0)

Öncelikle merhaba.Hocam bana kalırsa o video eksik.Nereden böyle bir kanıya vardın dersen çünkü videoda gösterdiği konuşmalar dışında ben oyun içinde daha fazla konuşmalar buldum mesala üniversitede kilitli kapının orda 2 tane videoda olmayan konuşma geçiyor.Sonra Bill Townda plakçının içinde Ellie ve Joel in videoda olmayan bir konuşması daha var.Sen o kupayı nasıl aldın dersen videodaki bütün konuşmaları yaptım ve birde kendi bulduğum konuşmalara katıldım.Fakat ps3 de almıştım ps4 de farklı mıdır bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spexyy

quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

quote:

Oyunu bir kere zorda birkerede normalde bitirdim. Silah geliştirme ve joeli tamamlayıcılar hariç diğer trophyleri topladim. (Afetzade ve Afetzade+ hariç ) Şimdi sorum şu oyunu afetzade de bitirip afetzade trophysini almayi planliyorum peki afetzade+ nasil oynicam? Afetzadede bitirince yeni zorluk seviyesimi geliyor?

Afetzedede bitirince yeni oyun + çıkacak yani oyuna devam edeceksin.Mesala afetzedede oynadın altıpatların şarjör seviyesini geliştirdin 1 kere sonra oyunu bitirdin.Afetzede + da yeniden başlayınca hop altıpatların bir şarjör kapasitesi gelişmiş olarak başlayacak.Joeli tamamen geliştir ve silahları bütünüyle geliştir kupalarında bu şekilde alabilirsin.Oyunu 2 kere bitirerek.Başka sorun olursa sorabilirsin.

Çok Teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz son bi sorum afetzede de bitirip trophy alip sonra + ları oynarken direk afetzade+ damı başliyim cünkü joeli geliştiriciler falan kalıcak diyosunuz yani easy+ normal+ oynasam gene kalırmı? Daha fazla oynarsam tamamlama şansım daha yüksek olur diye düşündüm

Öncelikle rica ederim.Hocam o konuda rahat olun kendim yaşadığım içim söylüyorum.Oyunu + olarakta afetzede+ da oynayıp bitirin ve toplam 8 kupayıda alın.Ondan sonra eğer joel gelişmesse tamamen(eğer çakıyla bütün kapıları açarsan gelişir zaten 2 oyunda)3.kez oyuna istediğin zorluk seviyesinde başlayabilir yani yeni oyun ++ yaparak kupaları alana kadar devam edersin.Bu arada bütün çakı ile açılan kapılara youtubeden bak istersen atladığın olmasın 2.oyunda bütün kupaları almış olursun.
    Dipnot:İlk afetzedede oynarken mutlaka yanında 1 tane tam çakı bulundur her ama her zaman yanında olsun ve sürekli çakı üretmeye çalış ve elinden geldiği kadar harcama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocacola10 -- 10 Şubat 2015; 23:37:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

beyler oyunda henüz kupa alamadım da oyunu 4 gündür oynuyorum ama psnprofiles.com dan baktıgımda oyun gözükmüyor.

ekleme: ayırca suan kolayda oynuyorum oyun bitince diğer zorluklarla devam edicem. oyunda yaptıgımız updrageler ya da craftlar ile devam edebilecekmiyiz

Yeni oyun + seçeneği çıkıyor.Orada sadece yanlış hatırlamıyorsam kolay+ seçeneği çıkacak.Yani normal,zor,afetzede zorlukları olmayacak.Eğer oyunu bitirmeden bölümleri afetzede ile bitirirsen,yeni oyun + seçeneğine kolay + normal + zor + afetzede + seçenekleri çıkıyor. Ama sen kolayda bitirsen bunlar elbette çıkmaz.

Kolayda bitirirsen bir kere daha kolay bitirirken geliştirmelerin gitmez ve kolayın üstüne kolayla bitirebilirsin sadece bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 12 Şubat 2015; 21:35:59 >

• Plat için multi trophyleri almak gereklimi?
  • Beyler hap be silahli geliştirme aparatlarinin yerini gösteren bizi varmi yoksa tüm kapilari acinca içindekilerle bütün silahlari gelistirebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: deadangel1344

Beyler hap be silahli geliştirme aparatlarinin yerini gösteren bizi varmi yoksa tüm kapilari acinca içindekilerle bütün silahlari gelistirebilirmiyim

Aşağı yukarı geliştirirsin.Gelişmezse bitene kadar yeni oyuna başlayabilirsin.2 oyunda bitireyim istiyosan.Bütün kilitli kapıları ve kasaları açacaksın bide etrafı araştıracaksın.
  • Oyun çok iyi ikinci defa bitiriyorum son bölümlerindeyim ama henüz 1 tane trophy aldım kendime bu zülmü yapmıyacağım bitirip rafa kaldırıcam.
  • Beyler oyunu grounded zorluk seviyesinde oynuyordum ve bu ellie nin david i oldurme sahnesinde easy e alip gectim sonra grounded a geri cektim ve en skn bolum hastanede ellie yi kurtarmak icin joel ile savas verdigimiz yerleri easy de gecip yeniden grounded a dondum.

Oyunun son bolumunu grounded oynamama ragmen oyunu easy modda bitirme trophy si aldim

Simdi donup chapterlarda easy yazanlarida grounded da bitirdim ve her chapter i grounded da bitirmis oldum.fakat grounded mod trophy si vermedi.nereden ne yapmam lazim kalkip oyunu bastan mi bitirmeliyim?

Yardimci olurmusunuz

Bu arada grounded+ zorluk seviyeside acildi.ama ortada trophy yok kafama ediyim keske easye cekmeseydim.kafami toplarladiktan sonra tikir tikir gectim o bolumleri

• Oyun efsane ama trophyleri saçmalık ötesi

• En son bölümü (Epilogue) gerçekçi zorluk seviyesinde bitirirsen trophy açılacaktır.
  • quote:

Plat için multi trophyleri almak gereklimi?

Evet. Ayrıca en çok zaman ayırmanı gerektiren onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Hocam şuan firefly olarak multiplayer oynuyorum Hafta 5 Gün 1 deyim internetten baktığımda 12.ci haftada bitiyor değilmi?
  • Sonunda grounded modu bitrdim plus a basladim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

quote:

Hocam şuan firefly olarak multiplayer oynuyorum Hafta 5 Gün 1 deyim internetten baktığımda 12.ci haftada bitiyor değilmi?

Evet trophy 12 . hafta bitince geliyor. Müdavimlerine iyi bakman lazım ama ölürlerse hafta başarıyla tamamlanamıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Sonunda grounded modu bitrdim plus a basladim

Platini aldıktan sonra ekstra 2 tane daha kupa eklenmişti oyun.Grounded ile bitirdim grounded plus ile bitiremedim oyun %100 olmadı bu yüzden,sadece platin verdi.Sırf bu yüzden oyun biraz daha düşünce alıp %100 yapasım geldi.

Dipnot: Konuda ki arkadaşların sorularına yanıt veren arkadaşlarıma, çok teşekkür ediyorum.Her soruya yetişemiyor ve bazen internete çok giremiyorum.Bu yüzden hem bana,hem de sorusu olan üyelere cevap verenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 24 Şubat 2015; 17:40:29 >

• Arkadaşlar ps3 sayfasına da soracagim buraya da sorayim dedim. Versiyon 4.40 ta sorunsuz oynuyordum Last of US orijinal cd ile ama güncelleme geldi 4.60 oldu versiyon oyunu acamiyorum su anda 80010017 hatası veriyor oyun çözümünü bilen var mi?

• Multide sıkıntımı var doğrulama hatası alıyorum
  • Firefly olarak 10. Haftadayım inşallah bi sıkıntı çıkmadan bitiricem. Bitiren arkadaşlar 10. haftadan sonra herhangi bir risk varmı? Saldırı vs..
  • quote:

Firefly olarak 10. Haftadayım inşallah bi sıkıntı çıkmadan bitiricem. Bitiren arkadaşlar 10. haftadan sonra herhangi bir risk varmı? Saldırı vs..

Her bölümde bol bol mavi kapsül toplamaya çalış.Sürekli hediye yapan bir skill var onu al bol bol hediye yap ver klanın cok rahat doyar.
  • Oyunu platinlemek icin sadece avci yolculugu trophysi kaldi. Benden size tavsiye trophyler %100 olsun diye gercekci moda girismeyin, afetzedeyi ve afetzede+ oynayip gecin. Bir diger tavsiyem ise benim gibi mp oynamaktan sikilanlara gelsin. 20-25 nufus yapiyorum ondan sonra 4 kere maca girip mactan cik yapiyorum ve gunu hemen ileriye sariyor. 4 gun ileriye sardiktan sonra 10 civari adam kalmis oluyor. Bir oyun girip ortalama 70 80 parca topladiginiz zaman mac sonunda nufusunuz tekrar 23-24e cikiyor, bu sekilde uc gunde 8. Haftaya geldim gunde bir saat oynama ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu grounded ve gorunded+ modda bıtırdım

eksik kalan butun weaponları upgrade etme ve optional conversationlar kaldı 34 tane yapmısım gozukuyor.hangılerını kacırdım bılemıyorum bunu nasıl cozume ulastırabılırım? ayrıca weapon upgradelerınde part bulmam gerek oyunu ıkı kere bıtırdım ve yeterlı partı bulamadıım.bu noktada nasıl ılerlemelıyım?kaldıgım save den yenı bır oyun mu acmam gerek full sılah upgrade ı ıcın?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.