Bildirim
THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit_Rises
oyunu grounded ve gorunded+ modda bıtırdım
eksik kalan butun weaponları upgrade etme ve optional conversationlar kaldı 34 tane yapmısım gozukuyor.hangılerını kacırdım bılemıyorum bunu nasıl cozume ulastırabılırım? ayrıca weapon upgradelerınde part bulmam gerek oyunu ıkı kere bıtırdım ve yeterlı partı bulamadıım.bu noktada nasıl ılerlemelıyım?kaldıgım save den yenı bır oyun mu acmam gerek full sılah upgrade ı ıcın?
Silah geliştirmelerini 1 kerede yapamıyorsun hocam zaten.2 kere falan bitirmiştim yanlış hatırlamıyorsam ben,tüm silahları fullemek için.Opsiyonel konuşmaları ise kaçırdığında onu "acaba nerede kaçırdım" diye hatırlaman gerek,bölümler arası malesef onu gösteren " ne kadar kaçırdıgını" belgeleyen bir istatistik yok.Zaten 1.sayfada verdiğim videolardan giderseniz,kesinlikle kaçırmazsınız.
-
Oynayan arkadaslar beni ekleyebilirler mi?
Spirit_Rises
Birlikte online takiliriz arti olarak bu klan kurma trophy sini de aliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En sonunda bende bugün aldim. Enpara ile 41 tl ye geldi oyun. Gece indirir yarin bu sahaseri denetim etmeye baslarim artik.
Herkese merhabalar. Bugün Last Of Us'ı tekrar açıp biraz oynayayım dedim. Yeni Oyun sekmesine tıkladım ama ilk oynayışımda olmadığını hatırladığım bir zorluk seviyesi varmış 'Gerçekçi' diye. Bu zorluk seviyesinin zorluk derecesi nasıldır? Ayrıca bu modda bitirirsek hangi trophy'ler geliyor? -
2 Tane altın kupa veriyor. Bu modda oyun çok zor yani neredeyse 0 teçhizatla oynuyosun. 50 Saat civarında bitirmiştim oyunu bu modda... -
quote:
Orijinalden alıntı: speeex
2 Tane altın kupa veriyor. Bu modda oyun çok zor yani neredeyse 0 teçhizatla oynuyosun. 50 Saat civarında bitirmiştim oyunu bu modda...
Teşekkür ederim cevap için. Şimdilik kalsın bu mod en iyisi. -
Selamlar oyunu platinlemek için son kupam oda silahlari fullemek. Şimdi bi sorum olucak şuan oyunu easy+ şeklinde oynuyorum fakat geliştiriceğim silahlar ilerki görevlerde geliyor şimdi ben direk o bölüme geçsem şuanki yükseltmelerim kalıcakmı yoksa en baştanmı olucak? -
Arkadaşlar ps3 için Türkçe desteği varmı oyununun?
Arkadaslar istege bagli tum konusmalara katil trophysi icin toplam 37 konusma var ben 33 tanesini yapmisim fakat hangi 4 tane kaldi bilmiyorum bunu anlamanin bir yolu varmidir..
Beyler nokta kazanmak için ne yapıyoruz avcı yolculuğunu tamamladım ama nasıl yaptığımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Speex:Bence şuan oynadıgın gibi devam et direk bölüm atlarsan dediğin şey olmayabilir, ben en son gelen lav silahına kadar oynamıştım. Çünkü bir tek o kalmıştı fullemediğim o bölüme geldiğimde direk alıp fullemiştim, öyle kazanmıştım kupayı.
Gündoğdu : Evet ps3 içinde var 2.bölge olanlarda.
Özgün134 : Malesef öyle bir şansın yok. Sadece toplanabilirlere bakabiliyorsun.
Hey_Nigga: Nokta derken klanı kastediyorsun sanırım. Eğer daha fazla klan üyesi istiyorsan her bölümde daha çok adam öldürmen gerekiyordu sanırım. Adam öldürdükçe mavi kapsül çıkıyor onları mutlaka topla ki ileride yetmemezlik olmasın yiyeceklerde vs. Bir de sana görev veriyor oyun o görevleri yaptıkça da klan üyesi geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: *DeviantART
Speex:Bence şuan oynadıgın gibi devam et direk bölüm atlarsan dediğin şey olmayabilir, ben en son gelen lav silahına kadar oynamıştım. Çünkü bir tek o kalmıştı fullemediğim o bölüme geldiğimde direk alıp fullemiştim, öyle kazanmıştım kupayı.
Hey_Nigga: Nokta derken klanı kastediyorsun sanırım. Eğer daha fazla klan üyesi istiyorsan her bölümde daha çok adam öldürmen gerekiyordu sanırım. Adam öldürdükçe mavi kapsül çıkıyor onları mutlaka topla ki ileride yetmemezlik olmasın yiyeceklerde vs. Bir de sana görev veriyor oyun o görevleri yaptıkça da klan üyesi geliyor.
Ikinci bölge mi olduğunu nasıl anlayacağız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
OYUN ŞU AN PSN'DE 29 TL'mi ??? Yoksa sadece dlc'mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavili
OYUN ŞU AN PSN'DE 29 TL'mi ??? Yoksa sadece dlc'mi?
Dlc
ama oyunu full olarak almak istersen tr altyasi sorun deyil olmasada olur dersen 35 liraya alabilirisn
quote:
Orijinalden alıntı: Gündoğdu
quote:
Orijinalden alıntı: *DeviantART
Hey_Nigga: Nokta derken klanı kastediyorsun sanırım. Eğer daha fazla klan üyesi istiyorsan her bölümde daha çok adam öldürmen gerekiyordu sanırım. Adam öldürdükçe mavi kapsül çıkıyor onları mutlaka topla ki ileride yetmemezlik olmasın yiyeceklerde vs. Bir de sana görev veriyor oyun o görevleri yaptıkça da klan üyesi geliyor.
Ikinci bölge mi olduğunu nasıl anlayacağız?
Bildiğim kadarıyla kutunun arkasında 2 ve dünya işareti varsa 2nci bölgedir.
-
Merhaba arkadaşlar,
Multi görevleri için beni de ekleyebilirsiniz.
Psn: elektrota
Merhaba arkadaşlar bende last of us yeni aldım Trophy için hangi oynayayım? Kolay ve normal ve Zor hangi yardımcı için teşekkür ederim -
kolay başladım bakalım TROPHY cıkar mı hepsi ? -
Laboratuvar bölümünün son 3 kayıt yeri hariç zor da oynadım.Ama o son kısımlar çok zordu ya.Kesinlikle gizlilikle geçilmesi gerekiyodu ama ben dayanamayıp kolaya aldım ve öyle bitirdim.Lanet olsun ki 15 dk den dolayı "Kolay" kupası geldi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X