Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
20.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kupa alınca ne gibi artısı oluyor bize. Ben oyunu normal modda oynayıp bitirdim bir daha diğer modları oynamadım. Daha sonra zor gerçekçi, afetzede, bunları da bitirince ne farkedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

kupa alınca ne gibi artısı oluyor bize. Ben oyunu normal modda oynayıp bitirdim bir daha diğer modları oynamadım. Daha sonra zor gerçekçi, afetzede, bunları da bitirince ne farkedecek

daha zorlarda haliyle daha heyecanlı ve gerici oluyor hocam.
  • Oynadığım oyunlar içinde en salakça trophy sistemine sahip oyun tartışmasız bu. 40 saate yakın bir oynanış süresiyle 1 ayda falan bitirmiştim %3 gibi bir trophy vermişti. Küfür et bana daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 18 Ocak 2015; 7:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Oynadığım oyunlar içinde en salakça trophy sistemine sahip oyun tartışmasız bu. 40 saate yakın bir oynanış süresiyle 1 ayda falan bitirmiştim %3 gibi bir trophy vermişti. Küfür et bana daha iyi.

15 günde bitti çok rahat

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 18 Ocak 2015; 13:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Oynadığım oyunlar içinde en salakça trophy sistemine sahip oyun tartışmasız bu. 40 saate yakın bir oynanış süresiyle 1 ayda falan bitirmiştim %3 gibi bir trophy vermişti. Küfür et bana daha iyi.

15 günde bitti çok rahat

Koşa koşa oynarsan biter tabi
  • Normalde bitirdikten sonra upgrade'leri kaybetmeden afetzede'de nasıl devam ediyoruz.

• Oyunu kolay+ zorluk da bitir diyo nasil? Yapcaz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: deadangel1344

Oyunu kolay+ zorluk da bitir diyo nasil? Yapcaz ki

Oyunu bitir bir kez.Sonra oyun bittikten sonra ana ekrana gel orda yeni oyuna başla yeni oyun + tarzında bir şey yazıyor.Ordan kolayı seç oyna.Amacın platin ise kolayda bitirmen sana pek bir şey kazandırmaz.1 kez oyunu bitirdikten sonra sıfırdan afetzede ile 2.kez oynamanı tavsiye ederim.Daha sonra bitirince afetzede+ da 3.kez bitirmen lazım platin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

quote:

Orijinalden alıntı: deadangel1344

Oyunu kolay+ zorluk da bitir diyo nasil? Yapcaz ki

Oyunu bitir bir kez.Sonra oyun bittikten sonra ana ekrana gel orda yeni oyuna başla yeni oyun + tarzında bir şey yazıyor.Ordan kolayı seç oyna.Amacın platin ise kolayda bitirmen sana pek bir şey kazandırmaz.1 kez oyunu bitirdikten sonra sıfırdan afetzede ile 2.kez oynamanı tavsiye ederim.Daha sonra bitirince afetzede+ da 3.kez bitirmen lazım platin için.

Birde afetzedede bitirirsem kolay normal ve zoru bitirmiş mi sayilacagim

• bu oyunu hem PS3 de hem PS4 de oynayan oldu mu? Arada ne gibi bir fark var. PS4 de oyunu almaya ve tekrar oynamaya değer mi?
  • Trophy için oyunda kaç tane toplanılabilir kaç tane ateş böceği kolyesi toplamamiz lazim bilen varmı?
  • Evet bitirmiş sayılacaksın.
  • cocacola10 kullanıcısına yanıt
    yani afetzadede bitirince kolay normal ve zor bitirme tropylerini vricek değilmi öyleyse çok güzel
  • evet aynen öyle
  • beyler oyunda henüz kupa alamadım da oyunu 4 gündür oynuyorum ama psnprofiles.com dan baktıgımda oyun gözükmüyor.

ekleme: ayırca suan kolayda oynuyorum oyun bitince diğer zorluklarla devam edicem. oyunda yaptıgımız updrageler ya da craftlar ile devam edebilecekmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 9 Şubat 2015; 12:13:48 >
  • Arkadaslar ps4 te "Bunu konusmak istiyorum" ingilizcesi "all conversations" gibi birseydi bu trophy de youtube da 37 tane olan konusmalarin tumunu yaptim...Sonuncusunda ellie nin kizinin fotografini verdiginde trophy aciliyor 3 te....Acaba ps4 te alanlar daha ilerde mi aldi yanl da ben bisey yapmayi mi unuttum (hata yapma ihtimalim 0)

• Oyunu bir kere zorda birkerede normalde bitirdim. Silah geliştirme ve joeli tamamlayıcılar hariç diğer trophyleri topladim. (Afetzade ve Afetzade+ hariç ) Şimdi sorum şu oyunu afetzade de bitirip afetzade trophysini almayi planliyorum peki afetzade+ nasil oynicam? Afetzadede bitirince yeni zorluk seviyesimi geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spexyy

Oyunu bir kere zorda birkerede normalde bitirdim. Silah geliştirme ve joeli tamamlayıcılar hariç diğer trophyleri topladim. (Afetzade ve Afetzade+ hariç ) Şimdi sorum şu oyunu afetzade de bitirip afetzade trophysini almayi planliyorum peki afetzade+ nasil oynicam? Afetzadede bitirince yeni zorluk seviyesimi geliyor?

Afetzedede bitirince yeni oyun + çıkacak yani oyuna devam edeceksin.Mesala afetzedede oynadın altıpatların şarjör seviyesini geliştirdin 1 kere sonra oyunu bitirdin.Afetzede + da yeniden başlayınca hop altıpatların bir şarjör kapasitesi gelişmiş olarak başlayacak.Joeli tamamen geliştir ve silahları bütünüyle geliştir kupalarında bu şekilde alabilirsin.Oyunu 2 kere bitirerek.Başka sorun olursa sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocacola10 -- 10 Şubat 2015; 23:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

quote:

Orijinalden alıntı: spexyy

Oyunu bir kere zorda birkerede normalde bitirdim. Silah geliştirme ve joeli tamamlayıcılar hariç diğer trophyleri topladim. (Afetzade ve Afetzade+ hariç ) Şimdi sorum şu oyunu afetzade de bitirip afetzade trophysini almayi planliyorum peki afetzade+ nasil oynicam? Afetzadede bitirince yeni zorluk seviyesimi geliyor?

Afetzedede bitirince yeni oyun + çıkacak yani oyuna devam edeceksin.Mesala afetzedede oynadın altıpatların şarjör seviyesini geliştirdin 1 kere sonra oyunu bitirdin.Afetzede + da yeniden başlayınca hop altıpatların bir şarjör kapasitesi gelişmiş olarak başlayacak.Joeli tamamen geliştir ve silahları bütünüyle geliştir kupalarında bu şekilde alabilirsin.Oyunu 2 kere bitirerek.Başka sorun olursa sorabilirsin.

Çok Teşekkürler. Çok yardımcı oldunuz son bi sorum afetzede de bitirip trophy alip sonra + ları oynarken direk afetzade+ damı başliyim cünkü joeli geliştiriciler falan kalıcak diyosunuz yani easy+ normal+ oynasam gene kalırmı? Daha fazla oynarsam tamamlama şansım daha yüksek olur diye düşündüm

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.