Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
20.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Talat2106

quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Millet sizden ricam bilen biri bana survival + da bitirme trophysinin kisa yolunu anlatabilirmi?

Bana 100 lira atıyorsun ben sana Save file atıyorum olay bitiyo.

Ben burada adam akilli birsey rica ettim verdigin cevaba bak. Arkadaslar cidden yardimci olmak isteyen varsa cevap versin.

Arkadaş yukarıda glitch atmış ben denemedim ama olur gibime geliyor.

• Allahtan troophy delisi degilim.

• dlc bile oynamadım hatta nefret ettim oyundan.Böyle saçma bir multi anlayışı olamaz...
     THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU]
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    sen şimdi dlc yi oynamadan mı sattın bu oyunu.Eğer ciddiysen çok şey kaybetmişin be dostum bi platin için değmez valla bu kadar kasmaya dlc keyifliydi:)
  • Yolculukların tamamlanması 12 .hafta bitince mi oluyordu arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 13 Ağustos 2014; 1:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Yolculukların tamamlanması 12 .hafta bitince mi oluyordu arkadaşlar ?

Evet.
  • Last of us ps4 %100 darısı diğer oyunların başına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben oyunda açık tarzı bi buldum rehbere ekle istersen.multimedya amac 13. Hafta gelecek olan teslimata kadar en az 1 nüfus bırakmak.kırmızı challangelara basitleştirilmiş saklayın mavi challangelara boşverin lazım degıl.Challenge olmadıgı zaman oyuna girin afk kalın ve otomatik oyundan atar ve gunu geçmiş oluyo

• Şimdi grounded'da oynuyorum, bu bitince bütün zorluk trophylerileri açılacak di mi pluslar dışında?
  • alozz kullanıcısına yanıt
    Evet plus oynadiginiz zaman da butun pluslar acilacak

• quote:

quote:

Ben oyunda açık tarzı bi buldum rehbere ekle istersen.multimedya amac 13. Hafta gelecek olan teslimata kadar en az 1 nüfus bırakmak.kırmızı challangelara basitleştirilmiş saklayın mavi challangelara boşverin lazım degıl.Challenge olmadıgı zaman oyuna girin afk kalın ve otomatik oyundan atar ve gunu geçmiş oluyo

Biraz daha acar mısınız hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

Biraz daha acar mısınız hocam ?

Şimdi taraf secip multi basla.2 3 maç yap gunluk ihtiyaç 13un altına dusmez o zaman.daha sonra %100 nüfusun tehlikeli oldugu durumlar hariç diğer görevlere sacma seçenekleri işaretle.pala oldurusleri felan gibi.gunluk İhtiyacı 13un altına dusurmedıgın zaman maçlara gir hiç oynama hareketsizlikten otomatik atıyo.atınca nüfusun dusecek ama endişelenmeyin 13un altına dusurmedıgın kafi.otomatik atınca oyundan yine mac yapmış gibi gun ilerliyor.ihtiyac 13 veya biraz daha az olunca 1 2 mac at.yine yükselir.sonra yine oynama gün ilerliyor.12. Hafta 7. Güne kadar dayan

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Evet.

Şimdi hocam ateş böceği ile 12.haftayı bitirdim ve ateş böceği ile yolculugu tamamla trophysini aldım.Avcıları seçtim çıkan ekrandan şuan 14 levelim.Normalde sıfırdan başlatması gerekmiyor muydu oyunun ? Şuan 12.haftayı bitirdim 13.haftadayım bu mantığa göre 25.haftayı bitirdiğim zaman avcılar trophysi mi gelecek ?

edit:klan sayısı 5'e indi.Level 14'te şuan hafta düştü şuan avcıları seçtiğimde otomatikmen 1.haftaya attı hocam.12 yapınca bu trophy'de gelicek değil mi ?

Son olarak teçhizat noktaları adlı yer hiç artmıyor yahu.Milette 12 13 tane var bende bir tane bile yok.Nasıl arttırıyoruz orayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 14 Ağustos 2014; 1:17:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

Bugune kadar gördüğüm en gerzek trophy sistemi bu oyunda.

Adamlar eksilemiş ama sonuna kadar haklısın. Azcık trophyden anlayan adam anlar oyunun trophylerinin ne kadar berbat olduğunu.

En az %60-70 yapardım oyunları ama sırf inadına %4'te bıraktım oyunu. Oyunu komple bitirdim, 2 tane de basit salak trophy aldım %4'te kaldı hala.

Oyunu platin yapmak için 238 kere bitirmen gerekiyor. Ardından tüm ıvır zıvırları toplamak için internetten izleyerek oynaman gerekiyor. 1-2 tane de multi trophy vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    He bunların dışında adamlar bi DLC yapmış, maşallah. DLC'yi satın almayanlar oyunu %60'a bile getiremeyecek. Açık ara en saçma trophy listesine sahip oyun bu.

• quote:

Şimdi hocam ateş böceği ile 12.haftayı bitirdim ve ateş böceği ile yolculugu tamamla trophysini aldım.Avcıları seçtim çıkan ekrandan şuan 14 levelim.Normalde sıfırdan başlatması gerekmiyor muydu oyunun ? Şuan 12.haftayı bitirdim 13.haftadayım bu mantığa göre 25.haftayı bitirdiğim zaman avcılar trophysi mi gelecek ?

edit:klan sayısı 5'e indi.Level 14'te şuan hafta düştü şuan avcıları seçtiğimde otomatikmen 1.haftaya attı hocam.12 yapınca bu trophy'de gelicek değil mi ?

Son olarak teçhizat noktaları adlı yer hiç artmıyor yahu.Milette 12 13 tane var bende bir tane bile yok.Nasıl arttırıyoruz orayı ?

PSN adının yanında yazan sayılar şimdiye kadar kaç hafta tamamladığını gösteriyor. Avcıları seçtiysem sorun yok, 12. haftayı tamamlayınca trophy açılacaktır. Multi menüsünün sol üst köşesinde kaçıncı haftada olduğunu görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Şimdi grounded'da oynuyorum, bu bitince bütün zorluk trophylerileri açılacak di mi pluslar dışında?

Evet.
  • Oyunu bitirmeden multi oynadım 17 trophy verdi daha sonra normalde bitirdim hepi topu bir tane trophy aldım böyle saçmalık olurmu benmi yanlış bir şey yaptım?

Bu mesajı yazdıgımda alt yazılar geçiyordu bitince easy ve normal diye iki trophy daha verdi hepsi 3 trophy etti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 18 Ağustos 2014; 1:47:28 >
  • Platin için geriye sadece 4 adet multiplayer trophy'leri kaldı. Çok uzun sürmez umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Platin için geriye sadece 4 adet multiplayer trophy'leri kaldı. Çok uzun sürmez umarım

Oyunu afetzedede bitirdiysen helal olsun 2-3 mermiyle ben asla yapamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokeradam

quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Platin için geriye sadece 4 adet multiplayer trophy'leri kaldı. Çok uzun sürmez umarım

Oyunu afetzedede bitirdiysen helal olsun 2-3 mermiyle ben asla yapamam.

Afetzede olsa iyi hocam gerçekçide bitirdim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.