Şimdi Ara

THE LAST OF US PS3/PS4 TROPHY REHBERİ [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
21.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunda platin almak için gerçekten ağır işsiz olmak lazım, multideki saçmalıkları saymıyorum bile ..
    platin alan kardeşlerimi tebrik eder çekilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

avcı olarak bitirdim

şimdi ateş böeği kaldı sadece

10 saat sonra kurtuluyorum bu oyundan :D

Ateş böceği ile yolculugu tamamladıktan sonra avcı olarak tekrar nasıl başlanıyor hocam ? Yolculuk kaçıncı haftada bitiyor ?

french press evet fena uğraştırıyor çok boş vakit lazım.Ben single'ları bilmem kaç haftada aldım multileri heralde 1-2 hafta sürer fazla açamıyorum ps'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 10 Ağustos 2014; 5:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Ateş böceği ile yolculugu tamamladıktan sonra avcı olarak tekrar nasıl başlanıyor hocam ? Yolculuk kaçıncı haftada bitiyor ?

12. haftayı tamamlayınca otomatik olarak grup seçme ekranına yönlendiriyor. Avcıyı seçip sıfırdan başlayacaksın.

http://www.youtube.com/watch?v=DhdlQlAIruY
  • Multiplayer trophylerini gözünüzde büyütmeyin, günde 2 saat oynasanız 2 haftada hepsini alırsınız. Müthiş yetenekleriniz olmasına gerek yok. Sadece maçı tamamlayıp önemli haftalarda kolay etkinlikleri seçmeniz yeterli.
  • Oyuna toplanabilirlikleri rahat halletmek için kolay'da başladım. Tekrar oynadığımda geliştirmeler aynı kalıyor demişsiniz. Mesela iyileşme hızı, dinleme mesafesi gibi özellikler mi aynı kalıyor. Yeni oyuna başladığımda hapları toplamaya devam ederek üstüne mi ekliyorum geliştirmelerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

bu oyunda platin almak için gerçekten ağır işsiz olmak lazım, multideki saçmalıkları saymıyorum bile ..
    platin alan kardeşlerimi tebrik eder çekilirim.

10 gün izinliydim. sadece multi trophyleri kaldı. işsiz güçsüz veletleri imreniyorum artık lksdjfsd
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Oyuna toplanabilirlikleri rahat halletmek için kolay'da başladım. Tekrar oynadığımda geliştirmeler aynı kalıyor demişsiniz. Mesela iyileşme hızı, dinleme mesafesi gibi özellikler mi aynı kalıyor. Yeni oyuna başladığımda hapları toplamaya devam ederek üstüne mi ekliyorum geliştirmelerin?

Silah geliştirmeleri,aldıgın haplar vs aynı kalıyor sıfırlanmıyor + olarka bşaladığın zaman.Topladıgın parçalar üstüne ekleniyor.
  • Multi tropylerini 2 kişi beraber oyun kurup yapamaz mıyız? 1 oyun bir gün eğer işlerse kısa sürede bitiririz
    Diğerlerini beklemek çok uzun suruyor

• Oyunu normalde bitirdim %2 trophy açıldı :)
    üstelik bug dun mıdır nedir Oyunu normalde bitirince hem normalin hem easy nin trophy si açılması gerekirken easy ninkide açılmadı.
  • quote:

Multi tropylerini 2 kişi beraber oyun kurup yapamaz mıyız? 1 oyun bir gün eğer işlerse kısa sürede bitiririz

teke tek oynatmaz sanırım ya yoksa güzel fikir xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_einstein

quote:

Multi tropylerini 2 kişi beraber oyun kurup yapamaz mıyız? 1 oyun bir gün eğer işlerse kısa sürede bitiririz

teke tek oynatmaz sanırım ya yoksa güzel fikir xd

Denemesi bedava :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Oyunu toplam 6 keremi bitirmemizi istiyorlar anlamadım?

Gerçekçi dahil tüm zorluk seviyesi trophylerini oyunu 2 kez bitirerek alabilirsiniz.

İlk önce oyunu en kolay seviyede bitirin.
    Bitirdikten sonra herhangi bir zorluk seviyesi seçip "New Game+" ile yeni oyuna başlayın.
    İlk bölümü bitirin, 2. bölüm başladıktan sonra (20 yıl sonra) oyunu kaydedip ana menüye dönün.
    Bölüm seçme ekranında girip ilk bölümü seçin, zorluğu "Gerçekçi" olarak ayarlayın ve ilk bölümü tekrar bitirin.
    Tüm bölümleri gerçekçi seviyesinde bitirince toplamda 9 trophy otomatik olarak açılacaktır.

NOT: Bu dediğim yöntem PS3 sürümü 1.07 güncellemesi ile sorunsuz çalışıyor.

Bu yöntem çalışıyor mu halen ?

• Millet sizden ricam bilen biri bana survival + da bitirme trophysinin kisa yolunu anlatabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Bu yöntem çalışıyor mu halen ?

Evet.

• quote:

Yapamazsın. Sistemin eşleştirmesi gerekiyor, oyuncunun kurduğu oyunlar unranked yani istatistikler kaydedilmiyor.
  • oyunu ps3 de bıtırıp satmıstım sımdı tekrar alıp trophy kasacam galıba.

• quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Millet sizden ricam bilen biri bana survival + da bitirme trophysinin kisa yolunu anlatabilirmi?

Bana 100 lira atıyorsun ben sana Save file atıyorum olay bitiyo.

Ben burada adam akilli birsey rica ettim verdigin cevaba bak. Arkadaslar cidden yardimci olmak isteyen varsa cevap versin.

• birisi yardım almak istiyor diğeri sana 100 liraya yardım ederim diyor. Olayın özeti bu. Herkesin karakteri para üzerinden endeksli olacak yakında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Millet sizden ricam bilen biri bana survival + da bitirme trophysinin kisa yolunu anlatabilirmi?

Bana 100 lira atıyorsun ben sana Save file atıyorum olay bitiyo.

Ben burada adam akilli birsey rica ettim verdigin cevaba bak. Arkadaslar cidden yardimci olmak isteyen varsa cevap versin.

ciddiyim

• sonunda oyun platin oldu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.